Ismerd meg az OSiS+ Made to Create 2020-as hazai győzteseit!

OSiS_Made_To_Create_finals_cover

“Készen állsz arra, hogy megmutasd a tehetséged a világnak?” – tette fel a kérdést a Schwarzkopf Professional csapata, amikor újabb megmérettetésre invitálta partnerfodrászait. Az OSiS+ Made to Create 2020 versenye lezárult, és a mai napon kihirdették a hazai győzteseket. Kik ők? Már mutatjuk is!

OSiS+ Made to Create 2020

by Schwarzkopf Professional 

A fodrászat az OSiS+ Made to Create verseny által egyszerre többféleképpen definiálható: törekvésre, fejlődésre és tenni akarásra sarkallja a szakembereket, miközben előcsalogatja a fodrászok kreatív, művészi oldalát. A szalonmunkából való kiszakadás nem mindig lehetséges, ezért egy ilyen megmérettetés kedvez azoknak a szakembereknek, akik a tehetségüket egy másik oldalról is igyekeznek megmutatni. Most három impresszív fodrásznak újra sikerült bebizonyítani, hogy a befektetett energia meghozza a gyümölcsét. A versenyre három kategóriában lehetett nevezni, amelyek ezúttal is a következőek voltak:

  1. WOMAN
  2. AVANTGARDE
  3. COLOR

Lássuk, hogy kik azok, akik idén a regionális döntőben is összemérhetik a tudásukat nemzetközi kollégáikkal!

Ismerd meg az OSiS+ Made to Create 2020 hazai győzteseit!

WOMAN:

Soós Violetta

“Örömmel osztom meg Veletek, hogy ismét sikerült továbbjutnom a Schwarzkopf Professional Osis+ Made To Create versenyén a döntőbe. Ezennel a Women kategóriát választottam és immáron az 5. díjamat hozhattam el. Szeretnék hatalmas köszönetet mondani Zsolt Szofrán -nak, hogy a verseny határidejének lezárása előtt egy héttel felkeresett, hogy induljak a versenyen és a sok segítséget, támogatást a hazai Schwarzkopf Professional -nek, hogy általuk megvalósíthattam ezt a pályamunkát. Külön köszönet a modellemnek a türelmét és bizalmát. Marietta Bedőcs
♥️?☀️

soos violetta osis made to create

Osis_Made_To_Create_2020_SoósVioletta

AVANTGARDE:

Virág Dóra

Köszönöm, köszönöm, köszönöm…csodálatos érzés.Megnyertem a magyarországi Schwarzkopf Professional Osis+ Made To Create verseny Avantgarde kategóriáját,és továbbjutottam a nemzetközi döntőbe.?
? László Koroknai
? Dajana Fishy
Modell: Ninetta Tarkó
 

virag dora osis made to create 2020

Osis_Made_To_Create_2020_VirágDóra

COLOR:

Tári Szabolcs

“Hihetetlen, hogy én nyertem meg a Schwarzkopf Professionel Made to Create hazai versenyét Color kategóriában. Szeretném megköszönni a Schwarzkopf Professional és Zsolt Szofrán támogatását, segítségét. Így én képviselhetem hazánkat a nemzetközi döntőben. Mégegyszer nagyon köszönöm ?

tari szabolcs osis made to create 2020

Osis_Made_To_Create_2020_TáriSzabolcs

Magyarországi zsűri különdíja: 

Paréj Kinga

parej kinga osis made to create 2020

Olvasd el az OSiS+ Made to Create 2018 győzteseivel készített interjúinkat:

#1 Avantgarde kategória győztese: interjú Paréj Kingával

#2 Női kategória győztese: interjú Haszeg Janóval

#3 Color kategória győztese :interjú Pallai Martinával

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: Schwarzkopf Professional

Gratulálj egy lájkkal vagy megosztással a hazai győzteseknek! 🙂

Közzétéve: 2020-06-12 19:11