Ismerd meg az Eleven Australia fotópályázat győzteseit!

Eleven_Australia_fotoverseny_cover

Az Eleven Australia csapata idén nyáron fotópályázatot hirdetett, nem is akármilyet. Egy olyan fodrászversenyben lehetett része a vállalkozó szellemű szakembereknek, ahol kötöttségek nélkül minden az alkotó kreativitására volt rábízva. Ebből kifolyólag nagyon meghatározó és gyönyörű alkotások születtek – ismerd meg a fotópályázat győzteseit és a nyertes munkáikat!

Íme az Eleven Australia fotópályázatának győztes munkái

Az Eleven Australia fotópályázat teljesen magyar ihletésű. Éppen ezért is nagy szó, hogy az értékes nyereményeken túl, két nagyágyú zsűrizte a beküldött munkákat. A márka alapítója Joey Scandizzo és a nemzetközileg elismert fotóművész, Andrew O’Toole bírálták el a magyar fodrászok alkotásait, ami nagy presztízsértékkel bír. A hazai szakemberek teljesen szabadkezet kaptak, a feladatuk csupán egy csapat kiépítése, az inspirálódás és egy moodboard elkészítése volt. A helyezést elért pályamunkákat 2019. október 12-én az Eleven Australia Hungary székhelyén díjazták.

I. helyezett – Lukács Mátyás

“Nem szeretem az épített, túlgondolt, “meg nem értett” művészi hajkreálmányokat. A szép hajat szeretem. A versenyre való felkészülés – mind ruhák és kellékek beszerzése – egy hetet vett igénybe. A hajak elkészítése során a részletességre törekedtem, szándékosan el akartam kerülni az elvont elemeket a smink, a színek és a textúra terén is.  Eredetileg más terveim voltak a haj elkészítésével kapcsolatban, de a fotózás reggelére leszakadt az ég. A hajót mint helyszínt Pejkó Gergő sztárfotós találta ki, ezért nem is készültünk “B” helyszínnel. A fotózás a BKV hajón történt elég szélsőséges fényviszonyok között, de a csapatom a szívét-lelkét beletette a munkafolyamatba. Köszönöm nekik, nélkülük nem sikerült volna.”

A csapat:

Haj és styling: Lukács Mátyás

Smink: Szabó Máté

Fotó: Pejkó Gergő és Szívós Sándor

Modellek: közreműködött Méhész Balázs és az Icon Model Management Hungary

Fődíj:

iPad Air táblagép, egy éves Salonic Pro online időpontfoglaló rendszer 257. 000 Forint értékben, 100.000 Forint értékű ELEVEN AUSTRALIA csomag

eleven_australia_verseny_Lukacs_Matyas_1

II. helyezett – Horváth Kristóf

“A frizurák elkészítése során a fő inspirációnak a természet, a letisztult formák, a mindenkiben benne rejlő szépség és a férfi-női kapcsolatok számítottak. Éppen ezért (ahogyan a képen is látható), a smink és a ruhák terén is a natúr- és földszínek dominálnak. A frizurák tekintetében is az volt a célom, hogy egy kis stylinggal kiemeljem a természet adta textúrájukat. A modelleimnek – Ádám és Viola – egyaránt vastagszálú és mélybarna haja van, azonban formájukat tekintve egymás tökéletes ellentéteit képezik. Ettől függetlenül mégis érezhető  közöttük a kapcsolat szikrája. A helyszín magáért beszél, pontosan jól tükrözi a fotózás lényegét. A koncepció összeállításában a barátnőm, Berczeli Betty volt a segítségemre.”

A csapat:

Haj: Horváth Kristóf

Kreatív igazgató: Berczeli Betty

Smink: Cselőtei Boglárka

Fotó: Cseh Eszter Sár

Modellek: Kelemen Viola és Tóth Ádám

Nyeremény:

ELEVEN AUSTRALIA termékcsomag 40.000 Forint értékben

eleven_australia_verseny_Horvath_Kristof_2

III. helyezett – Wamberszky Simon

“Mindig felcsillan a szemem, ha egy ígéretesnek tűnő fotópályázattal találkozom, ugyanis már több hasonló versenyen is részt vettem. Fotósként és fodrászként is voltak már megelőző tapasztalataim, ezért ezt szerettem volna most kamatoztatni. A kiindulási alapom egy fekete-fehér kép elkészítése volt – ugyanis rajongom értük -, de emellett két koncepció élt a fejemben. Az egyiken egy modell, amíg a másikon három szerepelt volna, azonban időhiány miatt a “könnyebb” egy modelles lehetőséget választottam. Miután ezeknek a gondolatoknak pont került a végére elindult a közös ötletelés is. A pályamunkát egy címlapfotóként képzeltem el, ezért a stúdiófotózás mellett döntöttünk. A munka során remek csapat vett körül,  akiknek köszönhetően szűkös határidőn belül is sikerült nevezni a pályázatra. Örülök, hogy sikerült véghezvinni.”

A csapat:

Haj és fotó: Wamberszky Simon

Smink: Molnár Emese

Styling: Kaposvári Fanni

Modell: Németh Anna

Nyeremény:

ELEVEN AUSTRALIA termékcsomag 25.000 Ft értékben

eleven_australia_verseny_Wamberszky_Simon_3

A zsűrinek nem lehetett könnyű dolga, ugyanis nagyszerű alkotások érkeztek a versenyre. Nézd végig Te is, vajon neked melyik lesz a kedvenced?

Az összes beküldött pályamunka megtekintéséért kattints ide! 

A képen Barsi Balázs, Lukács Mátyás, Horváth Kristóf, Wamberszky Simon és Subert Zsolt. 

A Fodrászinfó csapata sok szeretettel gratulál minden nevező és díjazott versenyzőnek! 🙂

 

Készítette: Fodrászinfó

Képek: ELEVEN AUSTRALIA Hungary

Egy lájkolással vagy megosztással gratulálj Te is a fotópályázat nyerteseinek – köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-10-25 18:10

eleven_australia_verseny_Lukacs_Matyas_1
eleven_australia_verseny_Wamberszky_Simon_3
eleven_australia_verseny_Horvath_Kristof_2