Ismerd meg a L’Oréal Magyarország szolidaritási tervét!

loreal_szolidaritasi_terv_cover

A L’Oréal Magyarország több mint 20 000 terméket, többek között alkoholos kéztisztító géleket adományoz a kórházak, a gyógyszertárak, a hiper- és szupermarketek, illetve a drogériák számára. A vállalat által Magyarországon végrehajtott intézkedések egy szélesebb körű szolidaritási program részét képezik, amelyet a L’Oréal Csoport egész Európában megvalósít a koronavírus elleni küzdelem támogatásáért.

A L’Oréal Magyarország intézkedései

Szolidaritás az egészségügy, a gyógyszertárak, a hipermarketek, szupermarketek és a drogériák személyzetével:

A L’Oréal gyárak már megkezdték az alkoholos kéztisztító gélek gyártását a La Roche-Posay, a Garnier és a L’Oréal Paris márkanevek alatt. A L’Oréal az elkövetkezendő hetekben több mint 20 000 darab alkoholos kéztisztító gélt adományoz az orvosoknak, gyógyszerészeknek és kiskereskedőknek Magyarországon.

Szolidaritás a frontvonalbeli egészségügyi személyzettel a jelenlegi helyzetben:

A L’Oréal Magyarország csapata fontosnak találja, hogy segítse a mostani szélsőséges munkakörülményekkel – mint például a kézfertőtlenítő gélek és az arcmaszkok sűrű használatától kiszáradt bőr – szembesülő egészségügyi személyzetet, ezért bőrápolási (kézápoló és arcápoló) termékeket adományoz a kórházak és más egészségügyi intézmények részére szerte az országban.

Szolidaritás a rászorulókkal szemben: 

A L’Oréal Magyarország személyes higiéniai termékeket adományoz a kiszolgáltatott személyeket támogató szervezeteknek.

beruhazasi_korkep_2019_lorealprofessionnel_feher

Brigitte Streller, a L’Oréal Magyarország ügyvezető igazgatója hozzáteszi:

Szeretnénk szolidaritást mutatni a rendkívüli válsághelyzetben lévő helyi közösségeinkkel szemben, valamint hálánkat és támogatásunkat szeretnénk kifejezni mindazoknak, akik rendkívüli lépéseket tesznek a járvány leküzdéséért. Úgy gondolom, hogy felelősek vagyunk azért, hogy hozzájáruljunk a közös erőfeszítésekhez, és büszke vagyok csapataink rugalmasságára és arra, ahogyan mozgósították erőiket, hogy bekapcsolódhassanak és részt vállalhassanak ebben a példa nélküli időszakban.

 

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: https://www.loreal.hu/

Fontosnak találtad a hírt? Köszönjük a lájkokat és a megosztásokat!

Közzétéve: 2020-04-11 11:11