Invigo, a forradalmian új hajápoló

Invigo_Wella_Professionals_hajapolas_cover1

A hajápolás egy újabb szintre lépett azzal, hogy megérkeztek a Wella Invigo élénkítő és energetizáló hajápolói. A termékcsalád nagy szortimenttel rendelkezik, így a szakember igazán személyre szabott szolgáltatást tud biztosítani vendégének – akár már 10 perc alatt. A forradalmi újdonságról Képíró Tamással, a Sirowa Hungary oktató fodrászával és Matos Teklával, a Matos Tekla HairSalon tulajdonosával és szalonvezetőjével beszélgettünk.

Invigo, a forradalmian új hajápoló

A modern, sokszor hektikus életmódnak köszönhetően az idő egyre értékesebbé válik. A vendégek – bár a legjobb szolgáltatást szeretnék, – állandóan sietnek és a „kötelező körökön”, azaz a hajvágás és hajfestési szolgáltatáson túl a hajápolásra már sokkal kevesebb időt szánnak. Erre figyelt fel a Wella Professionals és a probléma megoldására született az Invigo termékcsalád és a hozzá kapcsolt szolgáltatások.

Invigo a Wella Professionals Care helyett

Képíró Tamás: „A Wella Professionals legújabb hajápoló szortimentjének neve: Invigo. Ez egy mozaikszó, ami jól leírja a célt.

In:ez a beltartalomra utal, ami több mint 76%-ban természetes összetevőket tartalmaz. A hajápolás egy organikus, természetes irányba lépett.

Vi:vigorating, azaz élénkítés, felpezsdítés. Ebben a haj élénkítése mellett a test és a szellem felpezsdítése is megjelenik, hiszen a termékeket egy akupresszúrás, aktiváló technikával visszük fel a fejre.

Go:ez az idő rövidségére utal, hiszen mindenki mindig rohan és általában a felfrissülésre szánt idő a legkevesebb.

Az Invigo termékcsalád a Wella Professionals Care helyett érkezett és a tesztelésében részt vevő fodrászok nagyon elégedettek vele.”

Mikortól kapható az Invigo?

Tamás: „Az Invigo 2018. július végén került bevezetésre. A fodrászok egy egész napos szakmai képzésen vehettek részt júniusban a Wella Studióban, ahol egymás haját diagnosztizálták és elvégezték a frissítő kezeléseket. Az újonnan indított Wella Studióban az oktatások teljesen új szemléletet kaptak: eszerint az elméletet már a képzés előtt pár nappal, videón megkapják a fodrászok, így a Studióban 100%-osan lehet koncentrálni az ismétlésre és a gyakorlatra. Az Invigo sikeres bevezetésének a kulcsa is a gyakorlat ismeretében áll: hiszen ez a szolgáltatás túlmutat a fodrászok eddigi megszokott rutinján.”

Miben nyújt újat az Invigo?

Tamás: „Az Invigo személyre szabott kezeléseivel teljes felfrissítést adhatunk vendégeinknek. A megfelelő termékek kiválasztásában egy gyors konzultáció segít, majd a fejmosónál töltött idő alatt el is végezhető a rapid szolgáltatás. Ez 10 perc, ami a fejmosónál szükségesen eltöltött idő tudatosítását követeli meg tőlünk, semmi extrát. A vendég a végeredményből is érezné a változást, ám mi azt javasoljuk, hogy mindenképp tájékoztassuk vendégünket az extra szolgáltatásról.”

Invigo_Wella_Professionals_hajapolas_001

Ti is próbáltátok már az Invigo-t? Mi a tapasztalatotok?

Matos Tekla: „Természetesen mi is kipróbáltuk, ahogy általában minden terméket magunk is tesztelünk. A kezelés előtt fáradtan érkeztem a Studióba, az idő sem volt az igazi, kicsit borús hangulatom volt. Majd Tomi megcsinálta nekem ezt a kezelést és 20 perc után – ami a teljes kezelési idő, –  azon kaptam magam, hogy önkéntelenül mosolygok. Hihetetlenül feltöltött az Invigo kezelés: az illatok és az akupresszúrás masszázs együttese. Én ezt tapasztalom a szalonban is vendégeimnél. Nagyon szeretik és már maguktól kérik ezt a szolgáltatást. Mindenki igényli a kényeztetést, odafigyelést, amit ezzel a szolgáltatással személyre szabottan tudunk megadni vendégeinknek.”

Invigo_Wella_Professionals_hajapolas_001

Hogyan érdemes az Invigo szolgáltatást bevezetni a fodrászszalonokban?

Tamás: „Érdemes először 10 percben, a fejmosónál elkészíteni és persze tájékoztatni a vendéget arról, hogy mi történik vele. Amint megtapasztalja ezt a wow-élményt, már magától fogja kérni a következő alkalommal. A lakossági kiszerelésű termékekkel pedig az érzés két szalonlátogatás között is fenntartható, amit érdemes otthoni használatra ajánlani vendégeinknek.”

Tekla: „Szeretem, hogy az Invigo nem egy sokadik ápoló szortiment, hanem egy olyan hajápoló szolgáltatási rendszer, ami a fodrászok munkáját nem csak professzionális termékkel, hanem konkrét kezelési sorral is segíti. A frissítő masszázs elemeit elismert akupresszúrás masszőrök állították össze és mi fodrászok ezt is megkapjuk. A bevezetés ösztönzésére pedig egy nagy értékű nyereményjáték került kihirdetésre, szerintem érdemes lesz abban is részt venni.”

Invigo_Wella_Professionals_hajapolas_001

Mit kell tudni az Invigo nyereményjátékról?

Tamás: „Manapság a közösségi média használata annyira elterjedt, hogy a vendégek is ott tájékozódnak, ezért egy közösségi média nyereményjátékot találtunk ki. A cél az Invigo kezelések online népszerűsítése és a tapasztalatok megosztása a közösségi médiában, azok közül is kiemelten az Instagramon. Mivel fontosnak tartjuk, hogy a szakemberek is jelen legyenek ezen a platformon, ezért létrehoztunk egy WELLA V.I.P ROOM elnevezésű zárt csoportot a Facebookon, kifejezetten a Sirowa Hungary partnerei számára, többek között azzal a céllal is, hogy mini közösségi média képzést tartsunk majd számukra és természetesen ezen felül további értékes tartalmakat kívánunk megosztani a tagokkal.

Invigo_Wella_Professionals_hajapolas_001

És mi lesz a főnyeremény?

Tamás: „A motiváció egy közel félmillió forint értékű utazás a Wella Destination 2019 nemzetközi rendezvényre… a szerencsés nyertes pedig ingyenesen utazik velünk. És hogy mit kell tenni a versenyben való részvételhez? 2018. augusztus 2-től 2018. október 31-ig minimum 15 képet posztolni #InvigoHajápolás hashtag alatt az Invigo szolgáltatással kapcsolatosan. A győztes meghatározása az összesen begyűjtött lájkok száma alapján történik (az össze poszt összes lájkja), így minél többet posztol a résztvevő, annál jobban tudja növelni az esélyét.

Az #InvigoHajápolás nyereményjáték részvételi feltételeit és szabályzatát itt olvashatjátok

Szöveg: Hansági Dorka

Képek: Sirowa Hungary Kft.

Tetszett az interjú? Máskor is szívesen olvasnál professzionális termékújdonságokról? Akkor nyomj egy Like-ot és köszönjük a megosztást is! 😉 

Közzétéve: 2018-08-02 18:42

Invigo_Wella_Professionals_hajapolas_001
Invigo_Wella_Professionals_hajapolas_001
Invigo_Wella_Professionals_hajapolas_001