Interaktív Hush & Hush tréning fodrászoknak

hush-hush-trening-cover

Amióta csak felfedeztük a Hush & Hush márka elképesztően menő világát, azóta a hatása alatt vagyunk. Elsősorban ez annak köszönhető, hogy egy olyan brand portfóliójába nyertünk betekintést, ami messze túlmutat az átlagos és közismert hajápolási szolgáltatásokon és szortimenteken. Ha már régóta vágysz a szakmai megújulásra, akkor neked is szükséged lesz erre a nem mindennapos termékcsaládra! Egyet garantálhatunk: a vendégeid is imádni fogják. Kedvet kaptál? Irány az interaktív Hush & Hush tréning! Részletek a cikkben.

A nutraceutikália jótékony hatása a haj egészségére

Ahhoz, hogy megérthesd miért olyan kiemelkedő a Hush & Hush és minden, amit képvisel, összegyűjtöttünk néhány kulcsgondolatot a márkáról és a termékeiről: 

 • A Hush & Hush létrehozott egy olyan négylépéses hajápolási rendszert (DeeplyRooted System), ami a bőrápolás alapjaiból építkezik. 
 • Ennek köszönhetően számos hajproblémára megoldást nyújt: hajhullásra, hajritkulásra, egészségtelen vagy száraz fejbőrre, de az idősödő hajra is.
 • Legkiemelkedőbb terméke egy étrend-kiegészítő – azaz nutraceutikália –, aminek hatékonyságát már egy részletes kutatásban is vizsgálták a szakemberek. 
 • A tanulmány látványos eredményeket hozott. A vizsgálatban résztvevő női hajhullással küszködő nők 73%-a a teljes hajmennyiség megnövekedéséről, 67%-a pedig a hajszálaik megvastagodásáról számolt be három hónapon át tartó Hush & Hush nutraceutikália szedése után. 

hush-hush-deeply-rooted-nutraceutikalia-vizsgalat-eredmeny-4

Elöljáróban nem is szeretnénk többet elárulni, hiszen közeledik egy interaktív Hush & Hush tréning időpontja, amit már most érdemes bevésned a naptárodba! Mutatjuk a részleteket!

Miről szól majd a Hush & Hush interaktív tréning?

Az interaktív tréning célja olyan ismeretek átadása, aminek birtokában minden fodrász (közöttük te is) magabiztosan tudja majd ajánlani vendégeinek a Hush & Hush vitaminokat. A magabiztos termékismeret három területre épül, amihez rengeteg kérdés kapcsolódik. A következőkre fogsz majd választ kapni:

 1. Körkép a hazai vitaminpiacról: Mitől jó egy vitamin? Mi hiányzik az általános vitaminkészítményekből, ami miatt sokszor hatástalanok?
 2. Vitaminkisokos: Mik a vitaminok tulajdonságai, hatásai és alkalmazási módjai?
 3. Hush & Hush termékek: Miért garantálja a termékek hatékonyságát az, hogy nutraceutikáliákat és adaptogéneket tartalmaznak?

Ahogyan az látszik, a képzés során elsajátított ismeretek által egyértelművé válik azoknak a tulajdonságoknak a jelentősége, ami a Hush & Hush termékeket megkülönbözteti az olcsóbb, alacsonyabb minőségű vitaminoktól.

hush-hush-deeply-rooted-vitamin

A tréning részletei

 • Időpont: 2022. június 13. (hétfő)
 • Időtartam: 10:00-14:00
 • Helyszín: 1054 Budapest, Alkotmány utca 18. 2/1
 • Tréning díja: 25.000 forint, ami teljes mértékben levásárolható Hush & Hush termékekre
 • Jelentkezési határidő: 2022. június 10. (péntek)
 • +1 A képzést online is megrendezik.

Kedvet kaptál a Hush & Hush tréningre? Erre tessék:

Fodraszinfo jelentkezem gomb

Ismerj meg még többet a márkáról:

Hush & Hush: a haj és az önbizalom növelésére kifejlesztett márka

 

Szöveg: Fodrászinfó

Forrás és képek: Hush & Hush

Lájkold és oszd meg a cikket, hogy a legtöbb fodrász értesüljön a képzési lehetőségről! Köszönjük! ✌️

Közzétéve: 2022-06-05 13:10