Influencer day by Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf_Professional_Lucid_Nocturnes_Influencer_day_005

2018. szeptember 15-én került megrendezésre a Schwarzkopf Professional Influencer Day, aminek fő témája a Lucid Nocturnes, azaz az Éjszaka árnyalatai nevű 2018/II. félévi trendkollekciója volt. Ezúttal a magyar  véleményvezér fodrászok készítettek egy közös kollekciót, a kulisszák mögé pedig a Fodraszinfo.com is bepillantott.

Influencer day by Schwarzkopf Professional 

Mutasd a munkád, megmondom ki vagy! A Schwarzkopf Professional 2018-ban nagyban fókuszál a véleményvezér fodrászok munkáira, ennek köszönhető a hazai kezdeményezés is, az influencer day, mely mindig az adott nemzetközi trendhez kapcsolódik. A mostani esemény vonalvezetője a Lucid Nocturnes nemzetközi trendkollekció volt: a hazai véleményvezéreknek ezekkel a színekkel kellett dolgozniuk és az új árnyalatokkal bemutatniuk saját egyéniségüket.

Schwarzkopf_Professional_Lucid_Nocturnes_Influencer_day_006
Schwarzkopf_Professional_Lucid_Nocturnes_Influencer_day_001
Schwarzkopf_Professional_Lucid_Nocturnes_Influencer_day_007

Hazai influencer fodrászok 

A Schwarzkopf Professional időről-időre felkér néhány véleményvezér fodrászt, hogy készítsék el az aktuális trendhez kapcsolódó, általuk megálmodott frizurát. A kreatív csapatok ezúttal a következőképp alakultak: 

Kiss Enikő & Balogh Tamás 
Pallai Martina & Beke Balázs 
Láng Boglárka & Madarász Viktor 
Szilágyi Kinga & Gál Klaudia 
Kelemen Nikolett & Tarsoly Károly 
Bacsó Reni, Lukovics Dániel & Lukovics Áron
Szalay Betti & Csáti Dalma 
Heiszler Ivett, Ferenczi László & Paréj Kinga
Baráth Laci, Marosi Béci & Frohner Ferenc

Emellett a Schwarzkopf Professional partneroktatói közül jelen volt még Fehér Tamás, Kompos Tamás és Hartung Attila is.

Nézd meg a Facebook élő bejelentkezésünket a Fodrászinfó Pro csoportban!

Katt ide! Schwarzkopf Professional Facebook live

Hajtrend 2018 ősz-tél

Ismerd meg az éjszaka árnyalatait, a Lucid Nocturnes kollekcióban. A trendanyag megalkotói a Schwarkopf Professional Észak-Amerika Color vezetője, Rossa Jurenas (@rossajurenas) és a kaliforniai színalkotó és trendszetter, Linh Phan (@bescene).

A kék és lila színárnyalatoktól a burgundiig és a borostyánig: két új szalonszolgáltatás – a Total Eclipse és a Tainted Love – került kifejlesztésre, hogy megteremtsék az ősz alap stílusait:

Eclipse Visor hajfestési technika

Egy csábító frizura az Eclipse Visor technikával készítve. Az irizáló lila és kék mély árnyalatainak tónusos elhelyezése kiemeli a frufrut, punkos csavart adva a rövidebb fazonokhoz.

 „Én egy erősen pigmentált, mély színekből álló kombinációt álmodtam meg, amely alkonyati hangulatot tükröz. Sugárzó hajstílusokhoz, amelyek beragyogják az éjszakát.” –Rossa Jurenas

Tainted Veil hajfestési technika

A feltűnő, mégis kifinomult stílust a Tainted Veil technikával alkották; meleg burgundi és sötét borostyán tónusok keretezik az arcot, kontrasztot és karaktert adva a hosszabb hajnak. 

 „Mindig is lenyűgöztek a kifutón megjelenő gótikus punk stílusok. Sötét és szexi, ugyanakkor élénk színeket akartam létrehozni, így az eredmény ütős és feltűnő lesz, de megmarad a sötét hangulat.” – Linh Phan

Schwarzkopf_Professional_IGORA_Royal_Takeover_015

IGORA Royal TakeOver: Lucid Nocturnes hajfestékek 

A LUCID NOCTURNES hat, mély és csábító, magasan pigmentált sötétebb árnyalatból álló kollekció, punkos csavarral és sugárzó végeredménnyel. A kombinált kreatív hatás Rossa Jurenes és Linh Phan esetében egyaránt kikövezi a sötétebb tónusok modern felvállalását, gótikus nüanszokkal és vibráló kontrasztokkal.

Termékújdonság: IGORA #RoyalTakeOver Pastelfier és széles festőecset

Az IGORA #RoyalTakeOver Pastelfier használatával a fodrászok még magasabb szintre emelhetik a kreativitásukat, mivel az adalék keverhető minden IGORA ROYAL árnyalattal. Hatása:

  • Hígítja a pigment koncentrációt és a tónusok intenzitását az összes IGORA ROYAL árnyalatnál, a lenyűgöző pasztellszínek eléréséhez.
  • Segít a színsemlegesítésben és kiemeli az árnyalatok púderes karakterét.
  • Akár három színmélységig terjedő extra világosítást biztosít (natúr haj világosítása esetén).

Az IGORA #RoyalTakeOver LUCID NOCTURNES kiegészítő termékeként egy széles festőecset is bemutatásra kerül a gyorsabb és hatékonyabb technikákhoz. Segítségével több termék vihető fel egyetlen mozdulattal.

Schwarzkopf_Professional_IGORA_Royal_Takeover_019

Szöveg: Hansági Dorka 

Képek: Schwarzkopf Professional 

Tetszett a beszámoló? Máskor is olvasnál újdonságokról oldalunkon? Kövess minket és nem maradsz le semmiről! 😉 

Közzétéve: 2018-09-15 19:01

Schwarzkopf_Professional_IGORA_Royal_Takeover_008
Schwarzkopf_Professional_IGORA_Royal_Takeover_015
Schwarzkopf_Professional_IGORA_Royal_Takeover_007