INDOLA XPRESS COLOR képzés szalonbarát világosítással 2022/I.

Indola_X_Press_Color_cover

Gyorsítsd fel a szalonszolgáltatásaidat az XPRESS COLOR hajfestékekkel! Gyere el az INDOLA félnapos oktatására, ahol megtanulhatod, hogy hogyan tudod az őszhajú vendégeidet is maximálisan kiszolgálni rövid idő alatt!

Mit tanulhatsz az INDOLA XPRESS COLOR képzésén?

 • XPRESS COLOR hajfestékek megfelelő használatát
 • egy személyre szabott világosítási technikát, mellyel gyorsan szalonbarát körülmények között, új hajszínt készíthetsz a vendégeid számára

Oktatók

Márity Péter és Zsekov Katalin

Oktatási időpont

 • 2022. február 17. (csütörtök)
 • 2022. március 24. (csütörtök)
 • 2022. május 24. (kedd)

Oktatás időtartama

9:30-14:30

Oktatás helyszíne

ASK Academy

1093 Budapest, Közraktár utca 32. 

Oktatás díja

15.000 forint

Jelentkezés az XPRESS COLOR képzésre

 1. Nyisd meg az alábbi linket: https://e-szalonok.com/ask-academy-oktatasok/
 2. Lépj be / Regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg! A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!
 3. Válassz oktatást!
 4. Válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a „Kiválaszt” gombra. Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudtok adni újabb jelentkezőket!
 5. Fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!
 6. A jelentkezésed végleges, ahogy látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz! A lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.
 7. Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36-30-437-4519-es telefonszámot, vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre.

 

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Indola

Lájkold és oszd meg az INDOLA XPRESS COLOR képzés lehetőségét másokkal is – köszönjük! ✌️

Közzétéve: 2022-02-02 16:30