Indola tavaszi Street Style trendanyag 2020

Az INDOLA egy professzionális haj- és szépségápolási márka, amelynek állandó céljai között szerepel, hogy a valós idejű, használatra kész hajtrendek közvetítésével segítse a fodrászok és szabadúszó stylistok munkáját. Fedezd fel az INDOLA két vadonatúj tavaszi Street Style újdonságát, az Under the Sea és Stand Out Camo lookokat!

Street Style trendanyag 2020 by Indola

Szerencsére már magunk mögött hagytuk a zord téli időszakot, úgyhogy éppen itt az ideje, hogy a tavaszi lookokban keressünk felüdülést! Az INDOLA nemzetközi csapata most egy olyan professzionális kínálatot állított össze, amely könnyedén megvalósítható, okos megoldásokat kínál mind a fodrászok és vendégeik számára. A két új tavaszi trendirányzatban megjelenik az új #blocking hajfestési technika, amely az éles kontrasztban álló barna árnyalatokkal dolgozik és egy csodálatos autentikus eredményt alkot.

#1 Under the Sea trend by Indola

A stílust az óceáni hangulatú fodrok, finom organzák és a tiszta, gyöngyházfényű minták gazdagítják, amelyek harmonikus összhangban állnak a halványkék, -zöld, -rózsaszín és világos homok színekkel. A haj finom tapintású, egyenes, fiatalos és modern, ami a #blocking technikának köszönhetően egyedi végederményt biztosít.

Indola_trendanyag_2

Indola_trendanyag_1

Indola_trendanyag_13

Indola_trendanyag_12

#2 Stand Out Camo trend by Indola

Az INDOLA újraértelmezte a terepmintákat és a nőies árnyalatok gazdagításával valódi luxushatású utcai stílust alkotott. A finom minták modern hangulatot, a festékfoltok pedig merészséget kölcsönöznek a trendnek. A szoros formáknak és a játékos, különböző hosszúságúra hagyott tincseknek köszönhetően a haj rövidebb, nyersebb, ami árulkodik a modell egyedi stílusáról. Ha 2020 tavaszán követni szeretnéd a trendeket, nem bújhatsz meg a tömegben!

Indola_trendanyag_11

Indola_trendanyag_10

Indola_trendanyag_3

Indola_trendanyag_7

Indola_trendanyag_6

Haj: Andy Smith @andysmith_stylist & Paddy McDougall @paddymcdougall 

Smink: Phoebe Taylor @phoebetaylormakeup

Fotó: Jesper Brandt @fotografjesperbrandt

Styling: Christopher Maul @styleofmaul

 

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: INDOLA

Ha tetszett az INDOLA újdonsült tavaszi trendanyaga, lájkold és oszd meg cikkünket – köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2020-02-24 18:19

Indola_trendanyag_1
Indola_trendanyag_7
Indola_trendanyag_11