INDOLA képzés: vissza az alapokhoz

INDOLA-kepzes-vissza-az-alapokhoz-cover

Az INDOLA 2022/I. féléves képzési naptárában számos tanfolyam közül válogathatsz. Ha újrakezdő fodrász vagy, és az alapszolgáltatások kivitelezésében szeretnél egy picit jobban elmélyedni, akkor itt is van a lehetőséged: mutatjuk a vissza az alapokhoz szeminárium részleteit!

Mit tanulhatsz “a vissza az alapokhoz” képzésen?

 • A vendég megérkezésétől kezdve, a precíz leválasztásokon, a tökéletes hajmosáson és hajápoláson keresztül, átfogóan megismerheted, hogyan nyújt tökéletes szolgáltatást profi módon.
 • Gyakorlati rész: modellek diagnosztizálása, festése, ápolása és egy tökéletes styling készítése.

Oktatók

Márity Péter & Zsekov Katalin

Oktatási időpont

 • 2022. március 29. (kedd)
 • 2022. május 25. (szerda)

Oktatás időtartama

9:30-16:30

Oktatás helyszíne

ASK Academy

1093 Budapest, Közraktár utca 32. 

Oktatás díja

25.000 forint

Jelentkezés

 1. Nyisd meg az alábbi linket: https://e-szalonok.com/ask-academy-oktatasok/
 2. Lépj be / Regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg! A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!
 3. Válassz oktatást!
 4. Válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a „Kiválaszt” gombra. Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudtok adni újabb jelentkezőket!
 5. Fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!
 6. A jelentkezésed végleges, ahogy látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz! A lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.
 7. Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36-30-437-4519-es telefonszámot, vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre.

 

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Indola

Lájkold és oszd meg az INDOLA “vissza az alapokhoz” képzésének részleteit – köszönjük! ✌️

Közzétéve: 2022-02-02 15:58