INDOLA képzés: melírtechnika kezdőknek 2022/I.

indola-kepzes-melirtechnika-kezdoknek-cover

Az INDOLA minden módon szeretné támogatni a szakmai fejlődést, ezért az újdonsült fodrászoknak és az újrakezdőknek is lehetőséget teremt erre. A ‘melírtechnika kezdőknek’ képzésen elméleti és gyakorlati szempontból is elmerülhetsz napjaink legmodernebb hajfestési technikáinak világában. A tudás hatalom, a te hatalmad pedig abban a képességedben rejlik, hogy segítesz vendégeidnek kifejezni valódi személyiségüket az alkotásaid által. Készen állsz?

Mit tanulhatsz az INDOLA ‘melírtechnika kezdőknek’ képzésén?

Ezen a két napos szemináriumon elsajátíthatod a különböző melírtechnikai alapokat, hogy magabiztosan tudd alkalmazni a mindennapokban a tudásodat. Az első napon babafejen sajátíthatod el a technikákat, a második napon pedig már magabiztosan készíthetsz frizurát modellen. Személyre szabott világosítási technikák elsajátítására is szert tehetsz, ami lehet egy foilyage, egy gyönyörűen kivitelezett balayage, vagy akár ezek kombinációja.

Oktatók

Márity Péter és Zsekov Katalin

Oktatási időpont

  • Első csoport: 2022. február 22-23. (kedd-szerda)
  • Második csoport: 2022. május 3-4. (kedd-szerda)

Oktatás időtartama

9:30-16:30

Oktatás helyszíne

ASK Academy

1093 Budapest, Közraktár utca 32. 

Oktatás díja

50.000 forint (két nap) + 1 db babafej ára: 18.000 forint

(A szerződéses partnerkedvezmény babafejekre nem vonatkozik.)

Jelentkezés a ‘melírtechnika kezdőknek’ képzésre

  1. Nyisd meg az alábbi linket: https://e-szalonok.com/ask-academy-oktatasok/
  2. Lépj be / Regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg! A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!
  3. Válassz oktatást!
  4. Válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a „Kiválaszt” gombra. Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudtok adni újabb jelentkezőket!
  5. Fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!
  6. A jelentkezésed végleges, ahogy látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz! A lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.
  7. Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36-30-437-4519-es telefonszámot, vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre.

 

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Indola

Lájkold és oszd meg az INDOLA ‘melírtechnika kezdőknek’ képzés lehetőségét másokkal is – köszönjük! ✌️

Közzétéve: 2022-02-02 23:26