INDOLA képzés: alkalmi frizurák 2022/I.

Novak_Adrienn_interju_cover

Jelentkezz, és fejleszd magad az alkalmi frizurák terén!

Az INDOLA 2022/I. féléves képzési naptárában számos tanfolyam közül válogathatsz. Hogyha az alkalmi frizuák alapjaiban szeretnél egy picit jobban elmélyedni, arra is akad lehetőséged: mutatjuk a részleteket!

Mit tanulhatsz az alkalmi frizurák képzésen?

 • alapfogások
 • tökéletes copf készítése
 • tarkókonty készítése
 • meglepetés technikák

Oktató

Novák Adrienn

Oktatási időpont

2022. február 21. (hétfő)

Oktatás időtartama

9:30-16:30

Oktatás helyszíne

ASK Academy

1093 Budapest, Közraktár utca 32. 

Oktatás díja

30.000 forint

Jelentkezés az INDOLA alkalmi frizurák képzésére

 1. Nyisd meg az alábbi linket: https://e-szalonok.com/ask-academy-oktatasok/
 2. Lépj be / Regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg! A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!
 3. Válassz oktatást!
 4. Válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a „Kiválaszt” gombra. Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudtok adni újabb jelentkezőket!
 5. Fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!
 6. A jelentkezésed végleges, ahogy látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz! A lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.
 7. Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36-30-437-4519-es telefonszámot, vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre.

 

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Indola

Lájkold és oszd meg az alkalmi frizurák képzés lehetőségét másokkal is – köszönjük! ✌️

Közzétéve: 2022-02-03 00:10