IGORA #RoyalTakeOver Night beszámoló

Schwarzkopf_Professional_IGORA_Night_cover

Amint arról már korábban olvashattál oldalunkon, az IGORA egy nem mindennapi színpalettával rukkolt elő a #RoyalTakeOver megjelenés keretében. Ennek főszereplői elsőként a vintage vörös és a púderes rózsaszín árnyalatok, amit a magyar fodrászok elsőként stílusosan Valentin napon, azaz 2018. február 14-én láthattak az IGORA #RoyalTakeOver Night keretein belül. Fényképes beszámolónk következik.   

IGORA #RoyalTakeOver Night

A szerdai IGORA #RoyalTakeOver Night alkalmával a Schwarzkopf Professional ASK Team-je – Szofrán Zsolt, Bódis Richárd és Blanke Dávid, kiegészülve Hartung Attila pécsi fodrásszal, – mutatta be a résztvevő fodrászoknak, mire képesek a ragyogóan mély, vintage vörös és púderes #DustedRouge árnyalatok. Csodaszép modellek, hozzájuk tökéletesen illő vörös árnyalatok a 2018-as hajszín divat jegyében. (A DustedRouge árnyalatokról itt olvashatsz bővebben. Kattints!)

2018 a göndör hajúak éve!

Az esten a résztvevők megismerhették a március elejétől rendelhető MadAbout Curl&Waves termékcsalád újdonságait is, amivel ezentúl még könnyedebbé válik a göndör és hullámos hajak ápolása. 2018 legnagyobb divatja a göndör haj, így nagy szükség lesz a szalonok számára egy olyan termékcsaládra, ami a göndör haj különböző típusainak ápolására és finishelésére ad személyre szabott megoldást. 

Schwarzkopf_Professional IGORA Night
Megérkeztek az IGORA #RoyalTakeOver #DustedRouge árnyalatai

Schwarzkopf Professional Night természetesen nem telhet el anélkül, hogy hajfestési és hajvágási technikák ne kerülnének bemutatásra. Előbbit Szofrán Zsolt és Blanke Dávid, utóbbit Bódis Richárd és Hartung Attila prezentálta. Az ingyenesen látogatható Night-ok remek alkalmak az új termékek és trendek megismerése mellett arra is, hogy a fodrászok bepillantást nyerjenek a Schwarzkopf Professional oktatóinak stílusába, s ha kedvük tartja, bejelentkezzenek a közelgő továbbképzésekre is.

Ha Te is kedvet kaptál, jelentkezz a Schwarzkopf Professional 2018/I. féléves továbbképzéseire. Részletes listát itt találsz:

Fodraszinfo jelentkezem gomb

Szöveg: fodraszinfo.com

Képek: Schwarzkopf Professional

 

Ha máskor is szívesen olvasnál a fodrászszakma kiemelt eseményeiről, kövesd oldalunkat és Like-old a hírt. Köszönjük, hogy ezzel is segíted munkánkat! 😉

Közzétéve: 2018-02-20 18:22

Schwarzkopf_Professional IGORA Night
Schwarzkopf_Professional IGORA Night
Schwarzkopf_Professional IGORA Night