IGORA ROYAL Absolutes – mert a hajfestés az önkifejezés része

SKP_Igora_Royal_Absolutes_cover

Coloristok, figyelem! Szem előtt tartva a különböző korosztályok eltérő hajszükségleteit, a Schwarzkopf Professional újabb nagyszerű színekkel bővítette az egyik legnépszerűbb szortimentjét, az IGORA ROYAL Absolutes-t! Az átdolgozott, és a hat új divatárnyalattal gazdagított termékcsalád célközönsége most kimondottan az érettebb generáció, érdemes hát megismerned a hajfestésben rejlő innovatív lehetőségeket!

A hajfestés az önkifejezés része

Az őszhaj színezése napjainkban már korántsem arról szól, hogy bárki az életkorát rejtegesse, egyszerűen csupán a hajfestés az önkifejezés részévé vált. A Schwarzkopf Professional csapata úgy vallja, hogy a megfelelő árnyalat kulcsfontosságú a valódi személyiség kifejezéséhez, úgyhogy ezúttal az IGORA ROYAL Absolutes portfólióját dolgozta át a sokoldalúság és a választási szabadság szellemiségében. A hat új divatárnyalattal bővített kollekció nem pusztán a legváltozatosabb színekben érhető el, de már az érett haj igényeit is maximálisan figyelembe veszi. 

A kibővített IGORA ROYAL Absolutes termékskála

A középkorú nők többsége a bőrszínükhöz illő, olyan natúr árnyalatokat választják, amelyek nem esnek messze a természetes hajszínüktől. A hat új IGORA ROYAL Absolutes árnyalatot a Schwarzkopf Professional szakemberei a világosabb, 7-9 közötti színmélységű alaphoz ajánlják azoknak a vendégeknek, akik káprázatos, trendi bézs, csokoládé vagy réz árnyalatokra vágynak! Természetesen a tökéletes őszhajfedés is garantált!

SKP_Igora_Royal_Absolutes_6

Professzionális technológia, fokozott vendégélmény

A sziliamin, a kollagén és a beépített Pro-Age Complex tartalmú formula extra ápolást biztosít az érett hajra jellemző érzékeny hajszerkezetnek. Az ápoló hatóanyagok kisimítják a kutikula hajfelszínét, a fényesség, az egyenletesség és a maximális ragyogás érdekében. A megújított termékcsalád a Low-Odour technológiának köszönhetően hatékonyan mérsékeli a szagokat, ezzel is fokozva a maximális vendégélmény biztosítását.

Színfrissítés az Absolutes új árnyalataival

Professzionális tőfestés alatt soha nem pusztán a lenőtt részek felfrissítését értjük. Az IGORA ROYAL Absolutes árnyalatot a tövekre, míg a színazonos tartós vagy kiöblíthető hajszínezőt a haj hosszára kell felvinni a haj egészségének megőrzéséért, és a hosszan tartó, ragyogóan fényes árnyalatok biztosításáért. Az IGORA ROYAL Absolutes árnyalatok, az IGORA VIBRANCE tartós hajszínező és a Chroma ID kiöblíthető árnyalórendszerek kombinálásával elérhető a makulátlan, mindig zökkenőmentes színfrissítés!

SKP_Igora_Royal_Absolutes_1

Próbáld ki az IGORA ROYAL új árnyalatait, mert…

…hat új kreatív lehetőséget ad a hajfestés során.

…100%-os őszhajfedést biztosít az élénk divatszínekben is.

…egyenletesen fedi el a még sűrű és ellenálló hajat is.

…beépített Pro-Age-Complexet tartalmaz az érett haj ápolásához.

…ragyogó fény ad a hajnak, és hosszan tartó eredményt képesek felmutatni.

…a Low-Odour technológia pedig fokozza a vendégélményt.

SKP_Igora_Royal_Absolutes_2

„Én személy szerint soha nem azért festettem a hajam, mert rejtegetni akartam volna a koromat, hanem mert így éreztem jól magam a bőrömben. A természetes barna hajszínem a személyiségemet tükrözi, megmutatja, hogy ki vagyok, és ki voltam mindig is.”  – Lesley Jennison, a Schwarzkopf Professional nemzetközi colour nagykövete (50 éves)

 

Ezek a cikkek még érdekelhetnek:

#1 Fejezd ki a sokszínűségedet a Schwarzkopf Professional CHROMA ID-vel!

#2 Élménykeresés, nyugtató szalonszolgáltatás: mindent az Oil Ultime-ról

#3 Készítsd el az IGORA Muted Desert gyönyörű semleges árnyalatait! 

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás, szöveg és képek: Schwarzkopf Professional

Tetszett a cikk? Köszönjük a lájkokat és a megosztásokat! 🙂

Közzétéve: 2020-10-01 10:26

SKP_Igora_Royal_Absolutes_6