IGORA LAB Stage 3 – Sötét haj világosítása/színkorrekciós technikák: Schwarzkopf Professional képzés

szinkorrekcio-kepzes-cover

A sötét haj világosítása mindig kihívás elé állítja a szakembereket. Légy kíváncsi és merész. Légy az a colorist, aki mindig is lenni akartál. 

Mit tanulhatsz a képzésen?

Bízz magadban, és merj sötét hajakat világosítani, foltos hajakat színkorrekciózni, mert a tudást megkapod. Hidd el, meg fogsz lepődni, hogy mennyi mindent ki lehet hozni egy korábban elrontott hajból. A gyakorlati részen lépésről lépésre járhatod végig az utat a megfelelő árnyalat kiválasztásától egészen a végső technikáig.

Oktató

Madarász Viktor

Oktatás időpontja

Március 6. és Május 17.

Oktatás időtartama

10:00-17:00

Oktatás helyszíne

ASK Akadémia Budapest

A képzés díja

52.000 Ft

Jelentkezés

  1. Nyisd meg az alábbi linket: https://e-szalonok.com/ask-academy-oktatasok/
  2. Lépj be / Regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg! A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!
  3. Válassz oktatást!
  4. Válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a „Kiválaszt” gombra. Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudtok adni újabb résztvevőket!
  5. Fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!
  6. A jelentkezésed végleges, ahogy látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz!
  7. A lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.

    Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36 30 437 4519-es telefonszámot vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre.

Megjegyzés

Vigyél magaddal: fésűt, kefét, hajszárítót és hajformázó eszközöket!

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Schwarzkopf Professional

Közzétéve: 2023-01-13 10:53