Hungexpo, Beauty & Style kiállítás, szépségipari szakmai versenyek: jelenkeztél már?

beauty_and_style_jegyvasarlas_cover

2018. október 26-28. között a Hungexpo legújabb szakmai kiállítására látogathatunk el, ahol most először a szépségiparé a főszerep. A Beauty & Style kiállítás azonban nemcsak rengeteg érdekes előadással, de szakmai megmérettetésekkel is készül. Szépségipari szakember vagy? Szereted a munkád, és megmutatnád mire vagy képes? Akkor jelentkezz 2018. október 15-ig a kiállítás versenyeire akár kezdő, akár haladó kategóriában! 

Jelentkezz október 15-ig a Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás versenyeire!

Milyen versenyszámokban indulhatsz?

#fodrász –  60. Országos Magyar Fodrász és Kozmetikus Bajnokságon

Keressük az ország legjobb fodrászát, borbélyát, hajtetoválóját, nappali-, alkalmi- és színpadi sminkesét, valamint az év szakképző Iskoláját! Nyerd el a megtisztelő címek egyikét! Részletekért kattints!

#kozmetikus – masszázsverseny

Tudtad, hogy a kozmetikai kezelések során alkalmazott masszázs a magyar kozmetikusok „védjegye”? Jelentkezz, ha úgy érzed, ebben Te vagy a legjobb, és nyerj dr. Rimpler kezelési sort, Hyamatrix szponzori ajándékot, vagy értékes továbbképzési lehetőséget!

beauty_and_style_jegyvasarlas_1

#műkörmös – műkörömépítés és díszítés

A műkörömépítő szakembereket összesen kilenc kategóriában várják a megmérettetések. A verseny tétje óriási, hiszen a profi összetett kategória győztesének és modelljének a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara biztosítja részvételét a 2019-es londoni Nailympián!

A műkörömépítő versenyek között egy igazi újdonság is megtalálható, a „Színre csillogás” körömdíszítő verseny, amely szintén először kerül megrendezésre Magyarországon! Az indulóknak az előző versenyszámban megépített körmöt kell csillogó kövekkel díszíteni, ennek során a fantáziának csak a rendelkezésre álló 60 perc szabhat gátat!
Lesz még többek között tartós körömlakk verseny, tipbox flat, valamint extrém stiletto építő és díszítő verseny, bővebb információkért kattins csak ide!

#pedikűrös – esztétikai pedikűr és díszítés

A lábápoló, esztétikai pedikűr és díszítő versenyeken a legjobbak értékes szponzori ajándékokat és továbbképzési lehetőséget nyernek. A versenyekről részletesebben itt olvashatsz. A versenyszámok szervezésében a Hungexpo szorosan együttműködik a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatával, garantálva a versenyek magas színvonalát.

Tartsd észben!

  • Szépségipari szakemberek számára regisztrációval a belépés díjtalan!
  • A rendezvény ideje alatt a parkolás ingyenes a Hungexpo területén!
  • Akár versenyzőként, akár szurkolóként, október utolsó hétvégéjén a Hungexpón a helyed!

 

Szöveg: Beauty & Style és Fodrászinfó

Képek: Beauty & Style

Regisztrálj, jelentkezz és ha szívesen ajánlanád ismerőseidnek a rendezvényt, lájkold és oszd meg cikkünket! 🙂

Közzétéve: 2018-10-10 17:54

beauty_and_style_jegyvasarlas_1
beauty_and_style_jegyvasarlas_1
beauty_and_style_jegyvasarlas_1