Hol vagy már Framar?

Framar fodrasz eszkozok


Pár napja egy érdekes dolgot figyeltünk meg az Instán: a fodrászok sorra osztják meg „Framarra várva” posztjaikat. Utánajártunk, hogy megtudjuk, mi is van a közösségi média hype mögött és bizony egy elég színes és merőben új fodrászos eszközkínálatra bukkantunk, így mi is becsatlakoznánk: mikor jössz már Framar?

Szakítani a megszokottal

Egy fodrászeszköz az fekete. Miért lenne más színű? És miért lenne éppen színes? Nos, ez az. Ideje szakítani a megszokott sémákkal és kipróbálni valami újat, színeset és innovatívat. A Framar fodrászeszközök, amennyire mi látjuk, tökéletesen megfelelnek ezeknek a kívánalmaknak: újak, színesek és innovatívak. Éppen azt adják, amit eddig nem találtuk korábbi eszközeinkben. Se többet, se kevesebbet.

Megszokható az új?

Mi az, hogy! Az új nem csak, hogy megszokható, de ha egyszer kipróbáltad, nem nagyon szeretnél már visszatérni. Valahogy így volt ez a Microsoft Power Point kontra Prezi esetében is. Senki sem gondolta korábban, hogy egy „snassz” prezentáció élvezetessé tehető, s most láss csodát: a magyar találmány az egyik vezető technológiai vállalat a régióban és a Szilícium-völgyben is abszolút elismertnek számít.

És hogy mit tud a Framar? Reméljük, pár napon belül minden kiderül… A visszaszámlálás mindenesetre elkezdődött.

Szöveg: fodraszinfo.com
Képek: We love hair

Közzétéve: 2017-11-14 23:52

Framar fodraszeszkozok.
Framar fodraszeszkozok.
Framar fodraszeszkozok.