Schwarzkopf Professional ASK Academy megnyitó

ASK_megnyito_cover

A tegnapi napon hivatalosan is megnyitotta kapuit az ASK Academy. A Schwarzkopf Professional csapata egy átfogó szakmai est keretében elméletben és gyakorlatban is bemutatta termékújdonságait, különös tekintettel a CHROMA ID hajszínező pakolásokra. A megnyitó további meglepetéseket is tartogatott számunkra – Fodrászinfó beszámoló következik.

ASK Academy megnyitó 2020

A meghatározó márkaképviseletek mindig különösen odafigyelnek arra, hogy reflektáljanak a modern világ igényeire. Az elsődleges célok között mindig az olyan innovatív ötletek megvalósítása áll, amelyek egyszerre reagálnak mind a fodrászok, mind vendégeik szükségleteire. A Schwarzkopf Professional hazai és nemzetközi szinten is a piacvezető brandek egyike, hiszen sosem téveszti szem elől a márkában rejlő még kiaknázatlan területeket.

Ebben a szellemiségben 2020. február 20-án hivatalosan is megnyitotta kapuit a megújult ASK Academy, ahol nagyszerű fellépő fodrászok bemutatói során ismerhettük meg a márka termékújdonságait. Az est kezdetén Havasi Krisztián, a Henkel Beauty Care Professional divízió menedzsere köszöntötte a közönséget, majd Szofrán Zsolt vette át a szót, aki egy átfogó elméleti előadás során szemléltette a CHROMA ID hajszínező pakolások egyszerű és nagyszerű hatékonyságát. 

ASK_megnyito_14

Havasi Krisztián köszöntötte a Schwarkopf Professional partnereit

ASK_megnyito_34

Szofrán Zsolt elméletben és gyakorlatban is megmutatta a CHROMA ID hajszínező pakolások hatékonyságát

Az ASK Academy és a Schwarzkopf Professional csapatának megújulása

Meleg színek, tágas és világos terek, no meg egy csipetnyi indusztriál stílus, és voilá egy teljesen új köntösben ismerhettük meg az ASK Akadémiát. Ezen túl azonban nem kizárólag a helyszín újult meg, de a Schwarzkopf Professional csapatának háza táján is változások történtek. Nemrégiben számoltunk be arról, hogy Veress-Győri Sándor a Schwarzkopf Professional kiemelt partnere lett – aki szintén az est fellépő fodrásza volt -, és most egy újabb fodrásztehetséget köszönthettünk az SKP színeiben, aki a megnyitó alkalmával lépett először az ASK Academy színpadára. Ő nem más, mint a sokak által elismert Koczka, aki a bemutatkozója alatt stílusában és minőségében két teljesen különböző frizurát készített. A színvonalas program során a Schwarzkopf Professional influencer fodrászainak munkájába is betekintést nyerhettünk.

Fellépő fodrászok:

  • Madarász Viktor
  • Láng Boglárka
  • Blanke Dávid
  • Sebestyén József

Backstage fodrász munkatársak:

  • Bódis Richárd 
  • Soós Violetta 
  • Lukovics Dániel

Smink

Hafner Krisztina, Smink.hu

ASK_megnyito_27

Koczka a Schwarzkopf Professional színeibe igazolt

ASK_megnyito_30

Veress-Győri Sándor a Schwarzkopf Professional kiemelt partnere

ASK_megnyito_9

Bódis Richárd utolsó finish-ei

ASK_megnyito_26

Lukovics Dániel és Sebestyén József nagy munkában

ASK_megnyito_13

Soós Violetta 

ASK_megnyito_22

ASK_megnyito_5

ASK_megnyito_4

ASK_megnyito_3

ASK_megnyito_2

Szöveg és képek: Fodrászinfó

Ha tetszett a mini összefoglalónk, lájkold és oszd meg cikkünket – köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2020-02-21 12:31

ASK_megnyito_2
ASK_megnyito_28
ASK_megnyito_3