Hajpótlás ápolása karantén alatt: így segít a HairContrast

HairContrast_megoldasok_korlatozasok_cover

A járványhelyzet következtében minden pillanatban változhat az életünk, a szépségiparban dolgozó szakembereket pedig még fokozattaban érinthetik az esetleges korlátozások. Kiszámíthatatlan tehát, hogy a jövőre nézve milyen hatást gyakorol a fodrászokra és a fodrászatok működősére a vírus, de egy biztos, minden eshetőségre fel kell készülni. A HairContrast csapata amit csak lehetett, számításba vett, most ehhez fűződő gondolatait tolmácsoljuk nektek cikkünkben. Fókuszban a hajpótlás ápolása karantén alatt.

A hajpótlás ápolása speciális eljárást igényel a karantén alatt is 

A legrosszabb forgatókönyv, ami a fodrászatokat érintheti, a teljes kijárási tilalom, amelyet már a vírus első hulláma alkalmával is megtapasztalhattunk. Igaz, hogy a szalonok akkoriban is működhettek, azonban a legtöbb szakember önkéntesen vállalta a karantént. A HairContrast fodrászoknak és vendégeknek viszont nem csupán egy lenövéssel kell megküzdeniük egy ilyen helyzetben, hiszen a hajpótlások karbantartása speciális eljárást igényel. A márkaképviselet ebből kifolyólag mindenre felkészült, és a mai világ legerősebb fegyverével fog reagálni bármi is történjék: a folyamatos információátadással és a vendégek teljeskörű online kiszolgálásával.

HairContrast_megoldasok_korlatozasok_1

HairContrast stratégia: folyamatos kommunikáció és hajpótlás ápolása karantén alatt

#1 WEBSHOP

A vendégeknek lehetőségük nyílik arra, hogy a hajpótlások újraragasztásához és ápolásához szükséges kellékanyagokat beszerezzék a HairContrast munkatársaitól, ugyanis a kiegészítő termékek ellátása minden esetben zavartalanul működik. Ha valaki él a lehetőséggel, nincs más dolga, mint felkeresni a brand hivatalos webshopját, majd leadni a rendelését.

#2 FOLYAMATOS KOMMUNIKÁCIÓ

Az információ szerencsére nem karanténköteles, így a brand arra is felkészült, hogy a honlapjuk és a Facebook oldaluk mindig up to date legyen. Ez nem jelent mást, minthogy az érdeklődők folyamatos tájékoztatásban részesülhetnek például a HairContrast termékeiről és szolgáltatásairól. A tisztán látás érdekében a meglévő vendégek részére ápolási tippek lesznek biztosítva, míg az új érdeklődők számára pedig felhasználói vélemények, valamint a HairContrast fodrászok munkái (képek és videók) kerülnek bemutatásra. 

#3 FACEBOOK KAMPÁNY

A HairContrast azokra is gondol, akik nem konkrétan egy terméket keresve jutnak el hozzájuk, hiszen könnyen előfordulhat, hogy a hatalmas információdömpingben egy-egy üzenet vagy poszt elsikkad. Ennek kiküszöbölésére a brand Facebook kampányokat indít, amelyek azt a célt szolgálják, hogy a legrelevánsabb célközönségüket képesek legyenek elérni, ezzel segítve a fodrászpartnereiket és az esetleges érdeklődőket. A kampány keretében a HairContrast fodrászok promotálása a cél, a saját vonzáskörzetükben. Az érdeklődő így közvetlenül is értesülhet arról, hogy a lakhelyéhez közel is létezik megoldás a hajritkulásra.

Már HairContrast vendég vagy? Szeretnél tanácsokat kérni a karantén alatti hajpótlások ápoláshoz? Tresó Erika, a HairContrast oktatófodrásza a következőket ajánlja neked:

Ezek a cikkek még érdekelhetnek:

#1 Vendég kisokos, avagy egy HairContrast kezelés menete lépésről-lépésre

#2 A professzionalitás három aspektusa: fedezd fel a HairContrast világát!

#3 Túl a hivatástudaton: őszinte gondolatok a HairContrast szakembereitől

 

Szöveg: HairContrast & Fodrászinfó

Képek: HairContrast

Ha tetszett a cikk, köszönjük a lájkot és a megosztást! 🙂

Közzétéve: 2020-12-05 17:16