Hajmenők Show 2021: újra Magyarországra érkezik a ZGAT:ACADEMY

hajmenok-zgat-academy-cover

Már mindenki tűkön ülve várta azt az időszakot, amikor végre elköszönhet az online szférától, és újra testközelből inspirálódhat és tanulhat. Szerencsére szépen lassan erre egyre több lehetőség akad. Épp ezért nagy örömünkre szolgál, hogy elsők között hozhattuk el számodra a legújabb Hajmenők Show hírét és részleteit – a legfontosabb információkért görgess tovább!

Egy újabb kihagyhatatlan fodrászesemény

Az elmúlt időszak mindenki számára sok életmódbeli, és nem utolsó sorban szakmai változást hozott. A fodrászszalonok újranyitása már önmagában egy hatalmas megkönnyebbüléssel járt, de most még boldogabbak vagyunk, hogy a szakmai események is megrendezésre kerülnek. A Hair Tóth csapata egy kihagyhatatlan – és egyben jól ismert – programot állított össze a hazai fodrásztársadalom apraja-nagyjának, mégpedig a Hajmenők Show-t. Ismerősen cseng, igaz?

Bizony, ez az a lehetőség, amit nem érdemes elszalasztani, hogyha nagyszerű szakemberektől szeretnél tanulni és ihletet meríteni. Az idei rendezvényen a ZGAT:ACADEMY-től, Czinki Herberttől és a Lakmé Hungary Color Team-jétől – Krekács Mónikától és Borbás Norberttől sajátíthatod el a precíziós hajvágás és a modern hajszínváltoztatás technikáit. 

hajmenok-show-czinki-herbert

Hajmenők Show 2021

Hajmenők Show 2021: minden, amit tudnod kell az idei rendezvényről

Ha kedvet kaptál egy átfogó fodrászrendezvényhez és –képzéshez, akkor a Hajmenők Show remek lehetőséget biztosít a fejlődésre. Az esemény két napon keresztül zajlik majd: az első napon egy look&learn-ön, míg a másodikon a ZGAT:ACADEMY mesterkurzusán vehetsz részt, ahol Ivana Spicer és Mario Mesaric, egyenként foglalkoznak a résztvevőkkel, tolmácsok segítségével, egy egész napos hajvágó tanfolyam keretén belül. A jegyárak ennek függvényében alakulnak: 

  • look&learn bemutató: 30.000 Forint (Az ár tartalmazza a büféebédet.)
  • look&learn és mesterkurzus: 125.000 Forint (Az ár tartalmazza a babafejet és az ebédet.)
  • kétnapos jegy: 145.000 Forint

Figyelem: a mesterkurzus maximum létszáma 12 fő, ezért érdemes minél előbb lecsapni a jegyekre!

hajmenok-zgat-academy-1

Mario Mesaric és modellje a 2019-es Hajmenők Show-n

Hajmenők Show időpontja és helyszíne:

2021. szeptember 12. (vasárnap)  10:00 – 18:00

EÖTVÖS 10 Közösségi és Kulturális Színtér: Budapest, VI. kerület Eötvös utca 10.

Mesterkurzus időpontja és helyszíne:

2021. szeptember 13.  (hétfő)

LAKMÉ STÚDIÓ: Budapest, VI. kerület, Vörösmarty utca 25/A.

Jelentkezés az eseményre:

A részvételhez visszaigazolás és előleg befizetése szükséges. Így tudsz jelentkezni a Hajmenők Show-ra:

  1. KATTINTS IDE!
  2. Tekerj az oldal aljára!
  3. Értelemszerűen töltsd ki az űrlapot!

További információ:

 

Ismerd meg a fellépőket: ZGAT:ACADEMY

A Hair Tóth HAJMENŐK szeptemberi rendezvényén negyedik alkalommal köszönthetjük Magyarországon a ZGAT Academy világhírű hairstylist párosát, Ivana Spicert és Mario Mesaricot.

Munkájukra a divatvilág részeként tekintenek, hangsúlyozva a formában rejlő szépséget, mely valóságot öltve frizuraként viselhető. A hajvágások és színek önmagukban is kreatív, művészi alkotások, melyeket annak viselője tölt meg élettel és lendülettel, ezzel egy még magasabb szintre emelve a fodrász szakmát. Vallják, hogy a fodrászat egy művészeti ág, melynek eredményei művészi alkotások. A folyamatos tanulás mellett fontosnak tartják tudásuk megosztását is.

Idén is két napot töltenek nálunk. A LOOK and LEARN workshop keretében az elmúlt év felfedezéseiből, munkáiból mutatnak be néhány inspiráló, kreatív alkotást. Az egész napos MESTERKURZUS alatt, tolmácsok közreműködésével, egyénileg foglalkoznak a résztvevőkkel. 

Ismerd meg a fellépőket: CZINKI HERBERT

Czinki Herbert hazánkban és nemzetközi szinten is ismert, elismert oktató fodrász és influencer. Számos fellépése mellett idén a Hajmenők LOOKandLEARN vendége lesz.

Példaképe Vidal Sasson, de tudását a mai napig folyamatosan építi. Vallja, hogy a tanulás és oktatás mellett elengedhetetlen a mindennapos szalonmunka. Csak ott derül ki, ha hibázunk, ha változtatni kell, ezért az igazi fejlődést is csak ez adhatja meg számunkra.

Merni kell hibázni, kilépni a komfortzónából, nem megelégedve a jóval, hanem keresve a legjobbat.

A fodrászatban, mint minden más szakmában és művészeti ágban a legfontosabbnak azt tartja, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb, legjobb utat. Ehhez azonban folyamatosan inspirálódni és gyakorolni kell. A megelégedett vendégekhez az út a tudatos, precíz munka és alkotás, a részletek kidolgozása.

Az oktatások alatt megmutatja, hogy a vonallal, a fokozatossággal és a rétegezéssel mit lehet elérni, és ehhez hogyan kapcsolódik a kör, a háromszög és a négyzet.

Tóth Zoltán ügyvezető a Hajmenők Show-ról

“Az első Hajmenők 2017-ben egy közel 400 fős show volt, melyet cégünk 10. születésnapja alkalmából szerveztünk meg. Célunk az volt, hogy ilyen módon is köszönetet mondjunk azoknak a fodrászoknak, akik mellettünk döntöttek, az általunk forgalmazott márkák mellett köteleződtek el. Számunkra fontos, hogy ne csak a termékeken keresztül kapcsolódjunk a szakmához, hanem lehetőségeink szerint adjuk vissza a szakmának tudást, inspirációt, fejlődési lehetőséget.

Az első nagy siker miatt határoztuk el, hogy lehetőségeink szerint minden évben rendezünk egy olyan eseményt, ahol egyszerre teremthetjük meg a fejlődés, inspirálódás lehetőségét és a szakmai találkozást. Örömmel látjuk ilyenkor, hogy fodrász kollégák, akiknek ma már kevesebb alkalmuk van szakmai rendezvényeken találkozni, a szünetek alatt beszélgetnek a piacról, szakmáról, képzésekről.

A mi szakmánkban, és most itt az értékesítésre, kereskedelemre gondolok, szintén fontos a folyamatos képzés. Képviselő kollégáink évente többször vesznek részt szakmai továbbképzésen. Azt gondolom, hogy az élethosszig tartó tanulás ma már minden területen elvárás. Ezt támogatva olyan sylist fodrászokat hívunk meg, akik szakmailag ispirálóak, felkészültek. Idén a Hajmenők workshopon fellép a ZGAT Academy, Ivana Spicer és Mario Mesaric, és Czinki Herbert.

Azoknak, akik igazán szeretik a kihívásokat és nagyobb fejlődésre vágynak, idén negyedik alkalommal szervezzük meg a Hajmenők workshop után a Mesterkurzust. Itt a résztvevők által megálmodott formákat a ZGAT Academy két mesterfodrásza lépésről lépésre segít megvalósítani, biztosítva mindenkinek a személyes, egyénre szabott képzést. Mindkét rendezvényen biztosítjuk a magyar nyelvű fordítást.

A Hajmenőkön túl a Lakmé Stúdiónkban minden igényt kielégítő szakmai képzésekre is várjuk azokat a fodrászokat, akik szeretnének egy-egy területen felfrissülni, fejlődni, kitekinteni.”  

Hangolódj:

Önazonosság a precíziós hajvágásban – ZGAT:ACADEMY fodrászbemutatón jártunk

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: Hair Tóth

Lájkold és oszd meg cikkünket, hogy mindenki időben értesüljön a remek lehetőségről – köszönjük! ✂️

Közzétéve: 2021-08-15 15:23