Hairdressing Live masterclass by Buzássy Steven

buzassysteven_hairdressinglive_cover

Buzássy Steven modern hajvágásai szépen lassan bejárják Nagy-Britanniát és most már Írországot is. A Lakmé Professional Hungary művészeti vezetője a tavalyi évben miután a Hairtribe.tv-vel forgatott, nem sokkal később a Salon International színpadán is megmutatta tehetségét. Most pedig Dublinba érkezett, hogy a Hairdressing Live közreműködésével még szélesebb közönségnek is megmutassa milyen is az a modern pixie. Stay tuned!

Hairdressing Live Masterclass by Buzássy Steven

Steven-nek a munkásságáról, filozófiájáról, a szakma iránti elkötelezettségéről már számtalan cikkünkben beszámoltunk, mi több interjú formájában ő maga is beszélt ennek komplexitásáról. Például itt! Mégis minden egyes megnyilvánulásából újabb és újabb információkat nyerünk – mi magunk is -, de vajon te 

  • tudtad, hogy Steven egy több mint száz éves fodrászdinasztia sarja?
  • tudtad, hogy Steven édesapja mellett kik, vagy mely dolgok inspirálták még szakmaiságát?
  • tudtad, hogySteven egyik legjelentősebb szakmai élménye Angelo Seminara bemutatója volt?
  • tudtad, hogy Steven szerint most Dublin-ban majdnem nyár van? (Viccelünk.)

Na ugye. Nézd meg te is a Hairdressing Live Steven-nel készített interjúját, hiszen néha egy mondat is elég, hogy inspiráljon!

 

Hairdressing Live Mastesclasses by Steven: Graphic Bob & Modern Pixie

Ha felkeltette érdeklődésedet az interjú/Steven munkássága, akkor az alábbi linken tudod elérni a Hairdressing Live-val készített oktatóvideóit:

Graphic bob: kattints ide!

Modern pixie: kattints ide!

Az oktatóvideókat két sajtosperec helyett fejenként 40 Euróért tudod megtekinteni – amely átszámolva durván 13.000 forint -, de lehetőség van havi és éves előfizetésre is, amellyel még szélesebb körben tanulhatsz a világ legmenőbb fodrászaitól!

buzassysteven_hairdressinglive_3

Ha neked mégis csak két sajtospereced van, akkor látogass el Steven Instagram oldalára, ahol történetek formájában követheted, hogy mi is történt Dublin-ban. Meg amúgy is!

Szöveg: Fodrászinfó

Képek: Buzássy Steven és Hairdressing Live Facebook

Magyar fodrászok szakmaiságát megosztással és lájkkal elismerni ér! Köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-02-19 14:56

buzassysteven_hairdressinglive_3
buzassysteven_hairdressinglive_1
buzassysteven_hairdressinglive_2