Hairdressers United digitális fodrászfesztivál 2020

Henkel_digitalis_fodraszfesztival_cover

Rekordkísérlet és jótékonysági fodrászfesztivál egyben? Naná! A Henkel Beauty Care Professional megálmodta, most pedig életre is kelti a Hairdressers United névre keresztelt 24 órás digitális fodrászfesztivál tervét, amelyen valamennyi Henkel márka képviselteti magát. Mit érdemes tudnod róla? Görgess tovább!

Hairdressers United fodrászfesztivál 2020

Ebben az embert próbáló időszakban a fodrászoknak és vendégeiknek egyaránt szükségük van a közösség támogatására. Ebből kifolyólag a Henkel Beauty Care Professional most egy igazán kihagyhatatlan eseménnyel jelentkezik, a Hairdressers United-ra keresztelt első 24 órás nemzetközi online hajfesztivállal, amely 2020. május 5-én kerül megrendezésre. A virtuális fesztivál célja a live fodrászbemutatók általi adománygyűjtés. A vállalat a bevételt az utolsó forintig az arra érdemes, szűkölködő közösségekben szeretné szétosztani, amelyet még a Henkel és a Fritz Henkel Stiftung támogatásával is kiegészít – ez azonban még nem minden! A fodrásztörténelem során ehhez hasonló példa még nem volt, ezért a fesztivál az adományon túl egy GUINNESS világrekordot is szeretne felállítani “leghosszabb interneten keresztül sugárzott, online fodrász szeminárium” kategóriában. Ez most valóban egy olyan lehetőségnek ígérkezik, ami egyszer adódik az ember életében!

henkel_magyarorszag_koronavirus_1

Egy soha nem látott koncepció, egy különleges digitális fesztivál

Biztosan állíthatjuk, hogy most egy soha nem látott koncepcióval találkozhat minden szakember! A Henkel Beauty Care Professional a fodrásziparral vállalt szolidaritása részeként a virtuális térben a világ legelismertebb szaktekintélyeit delegálja össze. A 24 órás élő eseményen 19 országból érkező, 36 különböző hajművész “lép fel”, ami összesen 13 különböző időzónát jelent. 

Kiknek az előadásait kísérheted figyelemmel?

A Schwarzkopf Professional képviseletében olyan művészek teszik tiszteletüket, mint a brit nagykövetek, Lesley Jennison (@lesleyjennison) és Tyler Johnston (@tylerjohnstonhair). Az előadók között köszöntheted az amerikai és brit nagykövetet, Linh Phan-t (@bescene) és Natan Correia-t (@natancorreia), valamint a spanyol X-presion (@xpresioncreativos) kreatív kollektívát is. 

A Henkel-családból csatlakozik még az AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT nagykövete, Hester Wernert-Rijn (@hesterwernert), a JOICO nagykövete, Larisa Love (@larisadoll), az INDOLA nagykövete, Denis Shefel (@shefeldenis), a Kenra nagykövete, Lo Wheeler (@lo_wheelerdavis), a Sexy Hair nagykövete, Antonio Estrada (@antestradahair), a #MyDentity társalkotója, az egyetlen és utánozhatatlan Guy Tang (@guy_tang), a Pravana nagykövete, Taylor Rae (@taylorrae_hair), és végül, de nem utolsó sorban, az Alterna nagykövete, Paul Wintner (@wehostylist).

*Az előadói lista még folyamatosan bővül!

Henkel_digitalis_fodraszfesztival_1

Milyen témákat érint majd a fodrászfesztivál?

 • hajfestési praktikák, beleértve a szőkítő, a balayage- és a blur-technikákat
 • vágás és styling inspirációk, kitérve a borbély mesterségre is
 • feltűzési technikák, fonástrendek

Melyik Henkel márkaképviseletekkel találkozhatsz?

 • Schwarzkopf Professional
 • AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT
 • JOICO
 • INDOLA
 • Kenra
 • Sexy Hair
 • #MyDentity
 • Pravana
 • Alterna

Hol követheted a Hairdressers United fodrászfesztivált?

A 24 órás eseménynek a közösségi média ad otthont, az Instagramon és a Facebookon is közvetítésre kerül a YouTube segítségével. A művészek egy 45 perces adással jelentkeznek majd, amelyben a szakterületükről hoznak egy kis ízelítőt.

SKP_Spirit_Collection_Trend_Refinied_Tilia_33

Hairdressers United 2020

2020. május 5. (kedd)

Ne maradj le semmiről, csatlakozz a világ első digitális fodrászfesztiváljához! Kövesd a helyi csatornákat, valamint a művészek oldalait a

@schwarzkopfpro

@joico

@alterna

@pravana

@kenra

@sexyhair

@indola

@authenticbeautyconcept

a felhasználóneveiken keresztül, és legyél egy szuper emlékezetes esemény részese!

 

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Henkel Beauty Care Professional

Ha érdekesnek találtad, amit itt olvastál, lájkold és oszd meg cikkünket – köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2020-04-30 17:10

Henkel_digitalis_fodraszfesztival_1