HairContrast termékújdonságok egyenesen Dániából

HairContrast_ujdonsagok_beszamolo_cover

A HairContrast cég Európa egyik vezetővállalata, hogyha hajproblémák megoldásáról van szó. Az egyedülálló termékpalettájuknak és szolgáltatásaiknak köszönhetően világszerte segítenek a hajhullásban és kopaszodásban szenvedő emberek életén. 2019. október 10-én a Peter Andersen, a HairContrast alapító-tulajdonosa Magyarországra érkezett, hogy bemutassa a vállalat forradalmi újdonságait.

Komplex megoldások hajproblémákra egyenesen Dániából

A dán nemzetiségű Peter Andersen nem véletlenül látogatott el Budapestre, ugyanis a hazai HairContrast cég októberben megnyitotta fővárosi Master Salon-ját. Ahhoz, hogy az ünneplés még teljesebbé váljon, a dán cégvezető a magyar közönség számára is bemutatta a hajproblémákra nyújtott legújabb és legkomplexebb megoldásokat. Előadása kezdetén kihangsúlyozta, hogy a jövőben kizárólag olyan partnerfodrászok képzését vállalja a cég, akik a hajritkulástól kezdve egészen a kopaszodásig minden típusú hajproblémára képesek egy ideális megoldást nyújtani. 

HairContrast_ujdonsagok_beszamolo_1

HairContrast_ujdonsagok_beszamolo_2

Forradalmi HairContrast termékújdonságok

Peter Andersen termékbemutatója alatt három forradalmi újdonsággal ismerkedhettek meg a HairContrast magyar fodrászai, amelyek még átfogóbb lehetőséget nyújtanak a hajproblémák kezelésében: 

1) Secret Spot: egy könnyű és kényelmes pepi pótrész, amely foltos kopaszodások elfedésére nyújt megnyugtató megoldást. 

2) Airskin: az alopéciás betegségekben, vagy teljes kopaszodásban szenvedő vendégek számára kifejlesztett speciális paróka. Különleges jellemzője, hogy vákuumos technikájának köszönhetően nemcsak stabilan tart, de rendkívül kényelmes megoldást is biztosít viselőjének. 

3) Secret Tonic: az előadás utolsó részében következett egy igazi nagy durranás, a legújabb kutatási eredmények felhasználásával kifejlesztett hajnövesztőszer. A SecretTonic nevű termék rendszeres használatával ugyanis fél éven belül látványos eredmények érhetőek el.

A bemutató végén a cégalapító különös hangsúlyt fektetett a személyre szabható szolgáltatások fontosságára, ugyanis ezért igyekszik a komplex megoldások kialakítására. A Magyarországon is népszerű T-parting pepi póthaj, valamint a Top Extension hajprotézisek mellé így olyan hajpótlási lehetőségeket sorakoztat fel, amivel a brand továbbra is egyedülálló marad a fodrászpiacon.

 

További információk a HairContrast termékeiről és szolgáltatásairól:

www.haircontrast.hu

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás: HairContrast Hungary

Ha tetszett a beszámoló, a lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-11-01 12:22

HairContrast_ujdonsagok_beszamolo_2
HairContrast_ujdonsagok_beszamolo_cover
HairContrast_ujdonsagok_beszamolo_1