Gondolatok a HairContrast-szolgáltatások életminőségjavító hatásáról

HairContrast-szolgaltatasok-cover

Ha fodrászként egy új technikával találkozol, először a bizalmadat kell elnyerje ahhoz, hogy egyáltalán érdekeljen. Így az alapos vizsgálódás után óhatatlanul felmerül benned a kérdés: miért éri meg nekem? Ha már régóta érdekelnek a HairContrast-szolgáltatások, és gyors, meggyőző válaszokat szeretnél a témában, akkor most néhány őszinte gondolattal segítünk az eligazodásban.

Egy lépéssel közelebb 

A HairContrast filozófiájába és tevékenységébe már többször belefuthattál a Fodrászinfó oldalán. Minden bizonnyal annyit már megjegyeztél, hogy a brand kifejezetten a természetes hatást biztosító hajpótlásokkal foglalkozik, hogy a vendégek újra visszakaphassák önbizalmukat. A különböző fejbőrproblémák okozta hajhullás és a kopaszodás ugyanis jelentős befolyást gyakorol az emberi pszichére, ezért a HairContrast nemcsak egy professzionális fodrászati márkaként, de egy lélekgyógyító terápiaként is definiálható. Ha már régóta gondolkodsz azon, hogy Te is a brand partnerfodrászaként folytasd, akkor néhány őszinte véleménnyel és gondolattal hozzásegítünk a végleges döntéshez.

A HairContrast-szolgáltatások hátterében

Egy döntés felelősségvállalás afelett, hogy a sorsunkat a kezünkbe véve beleugrunk valami egészen újba. Az élet bármely területét is vesszük alapul, egy biztos, hogy mindig szükség van a komfortzónából való kiszakadásra és a tudásbővítésre. Ahogyan az összes szakmában, természetesen úgy a fodrászaton belül is érdemes a kihívást jelentő “új” felé haladni. A HairContrast-szolgáltatások ismeretének elsajátítása épp egy ilyen tapasztalatszerzés, ami a vendégeknek nemcsak a frizurájára, de az életminőségére is pozitív hatást gyakorol. Ezért most olyan szakemberek gondolatait osztjuk meg veled, akik már évek óta használják a dán világcég hajpótlásait.

Balogh Andrea dunaújvárosi HairContrast fodrászpartner, a City Hair Stúdióból a következőképpen foglalta össze röviden, hogy miért dolgozik együtt a céggel:

“Az a hála, amit a vendégeim szemében látok, mindent megér. A tény, hogy képes vagyok órák alatt gyökeresen megváltoztatni valakinek az önbizalmát, nagyon jó érzés.”

HairContrast-szolgaltatasok-Balogh-Andrea

Katona Angelika, a kecskeméti Varázslak Hajstúdió tulajdonosa, a termék oldaláról közelítette meg a kérdést:

“A HairContrast-hajpótlással rugalmasan, többféleképpen meg tudom oldani a vendégeim hajritkulását, mert a termék igazodik a speciális igényekhez.”

HairContrast-szolgaltatasok-Katona-Angelika

De talán a legszemléletesebben Cservák Mónika, a Mon-Art Cservák Szalon és Tanműhely tulajdonosa fogalmazta meg a lényeget:

HairContrast-szolgaltatasok-Cservak-Monika

Ahogyan azt láthatod, a HairContrast egy különleges értéket teremt, aminek köszönhetően, a fodrászok akár napi szinten képessé válnak a vendégeik életminőségének megváltoztatására. Ha Te is szeretnéd átélni és megtapasztalni ezt az élményt, akkor a következő linkre kattintva el is indulhatsz ezen az úton:

HTTPS://HAIRCONTRAST.HU/FODRASZOKNAK/

Szívesen olvasnál még a témában? Kattints:

#1 Túl a hivatástudaton: őszinte gondolatok a HairContrast szakembereitől

#2 A professzionalitás három aspektusa: íme a HairContrast világa

#3 Élet a HairContrast oktatófodrászaként: Tresó Erika gondolatai

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: Forrás és képek:  HairContrast https://haircontrast.hu/2021/11/27/ezert-szeretjuk-fodraszaink-a-haircontrast-rol/ 

Tetszett a cikk? Köszönjük a lájkot és a megosztást! 🙌

Közzétéve: 2021-11-28 13:57