HairContrast otthoni hajápolás: ezeket a termékeket ajánld vendégeidnek!

HairContrast_otthoni_hajapolas_cover

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az egészséges és ápolt haj fenntartásához megfelelő, és persze professzionális hajápolásra van szükség. Ahhoz, hogy  sikeres eredményeket érjünk el, nem elég havonta ellátogatni a fodrászszalonba, a mindennapokban is meg kell teremteni a haj számára szükséges körülményeket. Egy póthaj esetében ez különös figyelmet igényel, ezért legújabb cikkünkben azokat az otthoni HairContrast hajápoló termékeket ismerheted meg, amelyekkel szakemberként megkönnyítheted a speciális szolgáltatással rendelkező vendégeid életét!

HairContrast otthoni hajápolás

Mi kell a nőnek, no meg a férfinak? Erre a kérdésre számtalan választ adhatnánk, de ami biztosan a prioritások élén helyezkedik el, az a magabiztos kisugárzás. Ahhoz, hogy a megjelenésünk már az első pillanatban is megnyerő legyen, elengedhetetlen az ápolt és egészséges hajkorona. A hiánypótló HairContrast-nak hála, ez már a ritka, gyenge és vékonyszálú hajjal rendelkező vendégek számára sem csupán egy vágyálom, hanem egy elérhető “szolgáltatás”. A márka módszereinek, szakképzett fodrászainak, és nem utolsó sorban hajápoló termékeinek köszönhetően a vendégek a szalon falai között és otthon is ugyanakkora biztonságban érezhetik magukat, nem kell attól tartani, hogy a szolgáltatás kárba vész – mutatjuk a titok nyitját!

HairContrast hajápoló termékek a fodrászszalon falain túl

Amikor egy haj ritka, gyenge és speciális figyelmet igényel, akkor az ember nemcsak keresi a megoldást a problémájára, de ha megtalálta, tudatos körültekintéssel járja végig a saját dilemmáit. A kétely mindig ott lapul: vajon egy póthaj keltheti ugyanazt a természetes hatást; netalántán a mindennapok során is tudok majd vele bánni? Az első kérdésre a választ már jól ismerjük, a HairContrast szolgáltatásoknak hála nem létezik lehetetlen. Szerencsére az otthoni hajápolás sem okoz ördöngősséget, ha a megfelelő termékeket ajánlod vendégeidnek! Melyek ezek? Mutatjuk a listát!

#1 Speciális hajkefe: Extension Brush

Ahogyan a HairContrast szolgáltatások is speciálisak, úgy az otthoni hajápolás terén is szükség van az egyedülálló megoldásokra. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő termékek használata, amilyen például a HairContrast Extension Brush speciális hajkefe is. Segítségével egy vendégnek sem kell attól tartania, hogy a felhelyezett HairContrast póthajból kifésüli az eredeti tincseket, mert a terméket olyan speciális körülmények között fejlesztették, hogy képes lemodellezni a haj természetes növekedését, aminek köszönhetően elkerülhető a “póthaj megkopaszítása”.

A hajkefék megvásárlásáért kattints a számodra érdekes termék nevére:

#2 Szakszerű ápolás: White Mineral sampon és hajvaj

Az otthoni hajápolás alappillére a tökéletes sampon kiválasztása. A HairContrast szolgáltatások esetében egyedülálló termék, a skandináv összetevők felhasználásával kifejlesztett White Mineral sampon és hajvaj. A pót-, de a saját haj ápolására egyaránt alkalmas termék a tiszta, természetes zsírok, növényi olajok és ásványok magasfokú koncentrációját tartalmazza, amelyek azonnal beépülnek a hajszerkezetbe. Ennek köszönhetően a hajszálak hidratálódnak anélkül, hogy a haj elnehezedne vagy gubancolódna. (A termékről korábban már részletesen beszámoltunk, ha érdekel, kattints ide!)

Whitemineral_hajapolo_ (1)

A White Mineral megvásárlásáért kattints a számodra érdekes termék nevére:

#3 A hajnövesztőszer: Secret Tonic Lotion

Ha valakinek “extra” igényei vannak, és szeretné, hogy nemcsak a pót-, de az eredeti haja is növekedésnek induljon, annak tökéletes megoldást biztosít a Secret Tonic Lotion hajnövesztőszer. A termék összetevői megtisztítják a hajhagymákat az olyan “tömítő” szennyeződésektől, mint például a DHT-hormon, miközben növelik a vérkeringést. Így a Secret Tonic Lotion elősegíti a hajszálak növekedésnek indulását, ezzel is táplálva az eredeti hajtöveket. Eredményt nem biztosít egyik pillanatról a másikra, a titok a rendszeresség. Mindenképp hívd fel a vendégeid figyelmét arra, hogy az optimális siker minimum fél évbe telik, ugyanis ahhoz is szükség van minimum 1-2 hónapra, hogy a fejbőr visszanyerje a természetes egyensúlyát!

HairContrast_otthoni_hajapolas_3

A Secret Tonic Lotion megvásárlásáért kattints a számodra érdekes termék nevére:

#4 Színvédés: Color Develop Lotion oxidációs krém

A HairContrast termékek felillesztésével nem kizárólag a dúsabb, egységesebb és egészségesebb hajkorona érhető el, de a trendi megjelenés is! A póthajak ugyanúgy festhetők és árnyalhatók, mint a természetes tincsek, de természetesen ilyenkor ugyanúgy szükség van a szín hosszantartó védelmére. Erre nyújt megoldást a Color Develop Lotion oxidációs krém, aminek segítségével bármilyen árnyalat a vendéged sajátja lehet!

HairContrast_otthoni_hajapolas_1

A Color Develop Lotion ocidációs krém megvásárlásáért kattints ide!

Keress minket bizalommal!

Szeretnél mélyebb ismeretet szerezni a póthaj témakörről? További kérdések merültek fel benned? Keress minket bizalommal a kozosseg@fodraszinfo.com e-mail címen, és minden topikot segítünk megválaszolni – kérdéseidet természetesen diszkréten kezeljük!

Ezek a Fodrászinfó cikkek érdekelhetnek még:

#1 Ápold a hajadat a dán királyi család kedvenc termékeivel! 

#2 Élet a HairContrast oktatófodrászaként: Tresó Erika gondolatai

#3 Hajhullás orvoslása: mit ajánlanak a HairContrast szakemberei?

 

Szöveg: Fodrászinfó

Forrás és képek: HairContrast 

Hasznosnak találtad cikkünket? Köszönjük, hogyha lájkolod vagy megosztod! 🙂

Közzétéve: 2020-07-25 17:45

beruhazasi_korkep2019_HairContrast