Hair and Talkshow: fodrász példaképek klubest a Kri-San Hair & Art-ban

Haj_iskolaja_Hair_and_Talkshow_cover

Az igazi szakmai feltöltődés olykor túlmutat a tökéletes technikák elsajátításán. Most két igazi fodrász klubestre invitálunk téged a Kri-San Hair & Art-ba, ahol igazi példaképekkel találkozhatsz és beszélgethetsz. Jelentkezz időben, nem éri meg lemaradni. A többi lényeges információt megtalálod lejjebb!

Légy részese egy igazi fodrász klubestnek!

Egy életút részleteibe betekintést nyerni szakemberként és magánemberként is inspiratív. A legnagyobb példaképeink éppen attól válnak életünk kiemelkedő szereplőivé, hogy egy olyan területen alkottak nagyot, ami a szívünkhöz a legközelebb áll. Fodrászként a szakma nemcsak egyszerű kereseti lehetőség, sokkal inkább egy önkifejezés, alázat és folyamatos küzdelem.

Magyarország egyik legikonikuabb szakembere, Krizsán Győző saját szalonjába invitálja a haza legnagyobbjait, (korábbi interjúnkért kattints ide), hogy egy szakmai klubest keretében közösen felidézzék a múltat, a jelent és a jövőt. Vendégei között lesz Perina Péter, Gellei András és Buzássy István, akikkel három különböző időpontban találkozhatsz. Ha nem szeretnél lemaradni, akkor időben csekkolj be a rendezvényekre, mert a férőhelyek száma korlátozott – garantáltan nem fogod megbánni!

Haj_iskolaja_Hair_and_Talkshow_2

Perina Péter

 

Hair and Talkshow 2020

Időpontok

Perina Péter klubest

2020. január 31. (péntek)

Gellei András klubest

2020. február 24. (hétfő)

Buzássy István klubest

2020. június 29. (hétfő)

Időtartam

18:00-21:00

Helyszín

Kri-San Hair & Art

1054 Budapest, Garibaldi utca 7. 

Részvételi díj

10.000 Forint

 

Készítette: Fodrászinfó

Lájkold és oszd meg cikkünket, hogy a legtöbbekhez eljusson az esemény híre – köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2020-01-29 16:38

Haj_iskolaja_Hair_and_Talkshow_1
Haj_iskolaja_Hair_and_Talkshow_1
Haj_iskolaja_Hair_and_Talkshow_2