Ha tökéletes hűvös árnyalat, akkor Majirel Cool Cover!

loreal_cool_cover_cover

Az idei év legnagyobb frizura trendjei mind a természetességet és az egyedi megjelenés fontosságát hangsúlyozzák. De hogyan lesz egy természetes hajszínből különleges és karakteres stílus? A válasz mindig a legapróbb változtatásokban rejlik – mint például egy hajszín más árnyalatainak kipróbálásában. Ha rajongsz a hűvös tincsekért, akkor a L’Oréal Majirel Cool Cover színeit egyszerűen imádni fogod! A részletekért görgess lejjebb!

Majirel Cool Cover: A hűvös árnyalatok szolgálatában

Egy termékújdonság kapcsán az első kérdés, ami felmerülhet bennünk –  mitől más mint a többi? A Cool Cover hajfestékek a  L’Oréal Professionnel Majirel termékcsaládjának kiegészítői, amelyek ezúttal a sokak által imádott hűvös árnyalatokért, és a még intenzívebb fedésért felelnek. A hajfestékek tartóssága mindig fontos szempont, éppen ezért érdemes kipróbálni, hogy miben rejlik a L’Oréal legújabb innovációja.

loreal_cool_cover_2

5 dolog, amit tudnod kell a Majirel Cool Cover hajfestékekről

#1 rendkívül ellenálló hatás

A Majirel Cool Cover termékek az első krómos hatású hajfestékek, amelyek rendkívüli fedést biztosítanak még a legmakacsabb hajak esetén is. Hatékonyságuknak és intenzitásuknak köszönhetően tizenöt hajmosáson keresztül is képesek megőrizni a frizura ragyogó hűvös színeit.

#2 széles célközönség

A Majirel Cool Cover termékek használata az olyan vendégek számára jelentenek tökéletes megoldást, akiknek ellenálló hajtípusuk nem engedi a haj tökéletes és hosszantartó fedését, illetve küzdenek hajszínük korai kivörösödésével/sárgulásával, ebből kifolyólag hosszabb semlegesítési folyamatot igényelnek. Ezen felül a hűvös árnyalatok szerelmesei is imádni fogják.

#3 könnyed használat

A Majirel Cool Cover használata minden esetben előhívó hozzákeverésével történik. Két színmélység világosítása esetén 6%-os, három színmélység világosítása esetén, 9%-os krémállagú előhívó alkalmazására van szükség.

loreal_cool_cover_1

#4 teljes színpaletta

A Majirel Cool Cover termékek teljes színpalettával rendelkeznek. A sötétebb barna tónusoktól kezdve, a nagyon világos szőkéig, a hűvös minden árnyalata elérhető. A teljes portfólió értelmében megkülönböztethetünk 1) extra hideg hamvas árnyalatokat, 2) a Majirel alaptermékeitől minimálisan hűvösebb árnyalatokat, és 3) hűvös arany-bézs tónusokat is. Szinte bármilyen árnyalat megfesthető.

#5 egyszerű keverés, csökkentett hatóidő

A Majirel Color Cool hatóideje 35 perc, aminek a letelte után, meleg vízzel kell emulgálni a festéket. Ezt követi a haj kiöblítése, egészen addig, amíg teljesen tiszta vizet nem látunk. A megfelelő ápoltság elérése érdekében érdemes Pro Classics Color sampont, illetve Série Expert balzsamot használni.

loreal_cool_cover_3

Te kipróbálnád?

Gyere el a Cool Night-ra!

Ismerd meg személyesen is a Cool Cover újdonságát a L’Oréal Professionnel nagyszabású eseményén, a Cool Night-on, ahol a L’Oréal Professionnel nagykövetei tartanak egy klassz szakmai képzést! 

Szakmai rendezvény ajánló: L’Oréal Cool Night 2019

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: L’Oréal Professionnel

Ha hasznosnak találtad cikkünket, a lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-08-28 19:46

loreal_cool_cover_2
loreal_cool_cover_3
loreal_cool_cover_1