Ha igazán tartós fodrászeszközre vágysz: TERMIX

TERMIX_professzionalis_fodraszeszkoz_cover

Attól még, hogy itt vagyunk az újév kapujában, nem jelenti azt, hogy nem tudunk újdonságokról beszámolni Nektek! Ezúttal például büszkén jelentjük be, hogy az ECHOSLINE forgalmazásában, immáron Magyarországon is elérhetőek a világszínvonalú, spanyol professzionális fodrászeszközök, a TERMIX termékei. A cég már több mint 30 éve áll a szépség és hajápolás szolgálatában, most pedig elérkezett az idő, hogy a magyar szakembereket is elkápráztassa a brand magas színvonala. Kísérd figyelemmel a menő termékkínálatot!

Az egyediség kifejezése: TERMIX

Mindig örülünk, amikor új perspektívát tudunk adni egy-egy termék-, illetve eszközválasztás alkalmával. Az ECHOSLINE-nak köszönhetően, így került a látókörünkbe a spanyol TERMIX cég, ami már 30 éve szolgálja ki a fodrászpiacot. Napjainkban 90 országban 250 termékkel van jelen a világ különböző pontjain, amelynek új állomása Magyarország is. A TERMIX csapata időről időre stylistokkal együtt fejleszti a szortimentjét, hogy mindig maximálisan vigye véghez a küldetését: feszegesse a határokat, és tökéletesítse az emberek egyediségét. Ha öt szóban kéne megragadni a márkafilozófiát, akkor így hangzana:

 • innováció
 • tehetség
 • kiválóság
 • agilitás
 • szenvedély

A TERMIX kutatásának elsődleges fókusza a hajvédő technológiákra irányul, melyek a legnagyobb szabadság mellett, biztonságos kezelést is garantálnak a fodrászok és a vendégek számára.

TERMIX_professzionalis_fodraszeszkoz_2

TERMIX: a professzionalitás és a tartós eszközök metszete

A TERMIX szortimentje nagyon széles lefedettséget  biztosít a fodrászok számára. A termékkínálatban találhatsz borbély- és elektronikai eszközöket, keverőtálakat, ecseteket és gyakorlatilag tényleg bármit, amit csak keresel, viszont amikre igazán érdemes odafigyelned, azok a brand hajkeféi. Hogy miért? Talán az mindent elárul, hogy ezek a márkaképviselet legkeresettebb termékei, nem véletlenül. A TERMIX-nek három hajkefesorozata van, ám professzionális célra és mindennapi használatra a TERMIX EVOLUTION a leginkább ajánlott.

A TERMIX EVOLUTION hajkefe kollekció egyedi technológiával rendelkezik:

 • ergonomikus és szemrevaló kialakítás,
 • maximális hőálló képesség,
 • magas teljesítményű sörték,
 • kiváló fésülési teljesítmény.

TERMIX EVOLUTION hajkefék

A TERMIX EVOLUTION az egyetlen olyan hajkefesorozata, amely minden hajtípus igényeire (vékony-, közepes-, vastagszálú) képes megoldást nyújtani. Elsődleges célja: a szakember kényelme és a haj teljeskörű ápolása. A hajkefék új és innovatív gyémánt formájú nyílásokkal vannak ellátva, amelyeknek köszönhetően 30%-kal csökken a szárítási idő. Magas minőségű sertéi ionizáltak, maximális hőellenállással és megfelelő vastagsággal rendelkeznek a haj mennyiségének, hosszának és típusának függvényében. Politetrafluoretilén bevonattal vannak ellátva, ami magas hőellenállással és hőközvetítéssel is elbír (akár 300 °C). Fogójának ergonomikus kialakítása biztosítja a könnyű használatot, tartós szakmai alkalmazás esetén is. Santoprént is tartalmaz, melynek puha és gumiszerű állaga csúszásmentes fogást biztosít. Elérhető 8 különböző átmérőben.

EXTRA INFÓ: ebben a sorozatban megjelent az EVOLUTION XL típus is, ami a 3 cm-rel hosszabb csövének köszönhetően a nagyobb hajtincsek megragadására is képes!

TERMIX_professzionalis_fodraszeszkoz_8

TERMIX COLORS hajkefék

Ha van, amit tényleg imádni fogsz, az a TERMIX COLORS bontókefék! Már a vidám színekkel megfűszerezett stílus (pink, sárga, zöld) is önmagában hordozza a fodrászok kreativitásának szárnyalását, de az eszközök tudása csak tovább fokozza mindezt:

 • A lekerekített hegyű sörtéknek köszönhetően minden hajtípusra tökéletesen alkalmazhatóak, legyen szó száraz vagy vizes hajról.
 • A lekerekített sörték továbbá nem sértik a fejbőrt, ráadásul a hajkefék használata beindítja a vérkeringést is, ezzel stimulálva a haj természetes és gyors növekedését
 • Ebben az esetben is egy ergonomikus kialakítással állunk szemben, a fogása csúszásmentes, kényelmes vele dolgozni. 
 • A fejlesztés során arra is odafigyeltek, hogy a COLORS bontókefék ne húzzák a hajat a kifésülés pillanatában.

TERMIX_professzionalis_fodraszeszkoz_9

Professzionális hajszárítóból sosem elég!

A TERMIX szupertermékei között azonban nemcsak hajkeféket tudunk felsorakoztatni, ahogyan arra már korábban is utaltunk. A széles termékpalettában megtalálhatóak az elektronikai eszközök is, amelyek között érdemes egy pillantást vetni a brand saját fejlesztésű hajszárítójára is. Mit kell róla tudnod róla elöljáróban? 

 • 2000 wattos teljesítményt biztosít, anélkül, hogy dehidratálná a hajat.
 • Kompakt méretének köszönhetően könnyebb (850 gr), mint egy átlagos hajszárító.
 • Minden hajtípusra használható, hála a két sebességének és a háromféle hőmérsékletbeállításnak, amelyhez egy hideg légáramlás gomb is tartozik. 
 • Kiváló minőségű professzionális motor hajtja, amely a használat közben nem melegszik fel, így az eszköz sokkal nagyobb élettartammal bír.
 • Kivehető hátsó szűrőjének köszönhetően nagyon könnyen tisztítható.

TERMIX_professzionalis_fodraszeszkoz_10

Felkeltette az érdeklődésedet a TERMIX kínálata? Van egy jó hírünk!

Most egész decemberben, és egészen 2021. január 31-ig 10%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg a számodra szimpatikus professzionális eszközök egyikét! Keresd az ECHOSLINE és NEVITALY kereskedelmi képviselőit bizalommal! 

TERMIX website: http://termixmagyarorszag.hu/

TERMIX Facebook: https://www.facebook.com/termixmagyarorszag

TERMIX Instagram: https://www.instagram.com/termix_hungary/

Nevitaly Facebook oldal: https://www.facebook.com/nevitaly.hu

Echosline Facebook oldal: https://www.facebook.com/echosline.hu

TERMIX_professzionalis_fodraszeszkoz_6

TERMIX_professzionalis_fodraszeszkoz_7

További kérdésed akadt? Hívd az alábbi telefonszámot!

 06-20-776-0600

Ezek a cikkek még érdekelhetnek:

#1 Bizalomteremtés higiéniával és tisztasággal: ECHOSLINE B.PUR

#2 Fodrásznapló: Fátrai Krisztina tesztelte a Nevitaly színmegváltoztatókat

#3 Az ECHOSLINE kompakt és tudatos termékcsaládja: MAQUI 3

 

Szöveg: Termix & Fodrászinfó

Képek: Termix

Ha tetszett a cikk, köszönjük a lájkokat és a megosztást! 🙂

Közzétéve: 2020-12-13 13:30

TERMIX_professzionalis_fodraszeszkoz_2