Ha egy teljeskörű hajfestési élményre vágysz: Subrina SP PREMIUM termékcsalád

SUBRINA_SP_PREMIUM_termekcsalad_cover

A Stella Zrt. kínálatában nem rég jelent meg egy új termékcsalád, amely most egy teljeskörű hajfestési élményt kínál a fodrászok és a vendégeik számára. A prémium termékek összetevőiben és hatásában is követi a legújabb és leginnovatívabb trendeket. Ismerd meg a Subrina SP PREMIUM termékcsalád legfontosabb tulajdonságait cikkünkből!

Egy teljeskörű hajfestési élmény

A SUBRINA SP PREMIUM termékek egyedülálló ammóniamentes 60 ml-s tartós hajfestékek, amelyek gondosan kiválasztott árnyalatokkal sokoldalú lehetőséget nyújtanak minden vendégigény kielégítésére. A krémes állaggal bíró termékek egy lépésben képesek egészen három szintig és tónusig felvilágosítani a hajat. A termékcsalád egyedisége a hipoallergén formulában rejlik, dermatológiailag tesztelt, ebből kifolyólag nem tartalmaz

  • ammóniát
  •  PPD-t,
  • parabént,
  • etanolt,
  • paraffint,
  • formaldehid-felszabadítókat,
  • szilikont,
  • illatanyagokat.

A SUBRINA SP PERMIUM termékcsalád ennek köszönhetően a legjobb megoldást kínálja az érzékeny és allergiára hajlamos fejbőr számára is. Ha használod, akkor nem csak egy hajfestési folyamatban, de egy különleges élményben is részed lesz, ugyanis a haj struktúrájának védelme és a hajszín tartóssága mellett, a problémásabb fejbőr egészségét is biztosítja.

Ismerd meg a SUBRINA SP 5+1 termékét!

#1 SUBRINA SP PREMIUM krémhidrogén előhívó: a termék teljesen természetes eredetű olajokkal készült, hogy a legjobb hajszíneredményt biztosítsa a SUBRINA SP PREMIUM hajfestékek kombinálásával. Krémes állaga fokozza a hajfesték funkcióját, a keveréket könnyen kezelhetővé teszi. Keverési aránya 1:1-hez.

#2 SUBRINA SP PREMIUM lightener szőkítőpor: a termék a hajszerkezettől függően lehetővé teszi a 6 árnyalatig történő világosítást. A szőkítő rendkívül széleskörűen, minden szőkítési technikához alkalmazható, még a kreatívabb eljárásokhoz is, amelyekhez nem szükséges fólia. A hajszerkezettől és festési technikától függően elegyíthető valamennyi krémelőhívóval 1:2 keverési aránnyal. 

#3 SUBRINA SP PREMIUM kondicionáló sampon: a termék nem tartalmaz parabént, allergéneket, ásványi olajakat, SLES-free. Összetevői között megtalálhaó a természetes eredetű biokakaóvaj, amely megakadályozza a nedvesség elvesztését és megőrzi a haj rugalmasságát és lágyságát. Ceramidokkal kombinált, védi a haj kutikuláját és helyreállítja a haj természetes struktúráját.

#4 SUBRINA SP PREMIUM kondicionáló hajbalzsam: a termék a sapomhoz hasonlóan nem tartalmaz parabént, allergéneket, ásványi olajakat, SLES-free. Természetes eredetű hatóanyagai között megtalálható a biokakaóvaj, a mangóvaj, a shea vaj, a kókuszolaj és a kukui olaj. Ezek a hatóanyagok egytől-egyig gondoskodnak a haj védelméről festés után. Ceramidokkal kombinált, védi a haj kutikuláját és helyreállítja a haj természetes struktúráját. A kondicionáló gyakori használata egészséges, sima és csillogó hajat eredményez.

#5 SUBRINA SP PREMIUM TREATMENT haj- és testápoló vaj: a termék 5 különböző tápláló természetes vajat és olajat tartalmaz, amelyek hidratálják a hajat és a bőrt. Ebből kifolyólag kiválóan alkalmas a száraz, sérült bőr kezelésére és táplálására.

#5+1 SUBRINA SP PREMIUM maszk: az intenzív maszk zsírosítás nélkül táplálja a hajat és helyre­állítja annak lágyságát. Ezen túl segít megőrizni a haj nedvességtartalmát, így egészséges érzetet biztosít.

SUBRINA_SP_PREMIUM_termekcsalad_1

SUBRINA SP PREMIUM hajfestékek árnyalatai:

SUBRINA_SP_PREMIUM_termekcsalad_2

SUBRINA SP PREMIUM termékcsalád alkalmazása

– step by step – 

SUBRINA_SP_PREMIUM_termekcsalad_3

SUBRINA_SP_PREMIUM_termekcsalad_4

Végeredmény:

SUBRINA_SP_PREMIUM_termekcsalad_5

Ha érdeklődsz a Stella Zrt. további termékeiért és technikáiért, ezek a cikkek még érdekesek lehetnek számodra:

#1 Exkluzív Subrina Professional újdonságok

#2 Subrina Colour Drops

#3 Stella Barber Style: férfi hajvágás lépésről-lépésre

#4 Stella női hajvágás step by step

 

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Stella Zrt.

Ha érdekesnek találtad a SUBRINA SP PREMIUM termékcsaládról szóló cikket, lájkold vagy oszd meg kollágéiddal – köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2020-03-20 12:51

SUBRINA_SP_PREMIUM_termekcsalad_1
SUBRINA_SP_PREMIUM_termekcsalad_5
SUBRINA_SP_PREMIUM_termekcsalad_1