H7 márkafüggetlen fodrászoktatás Veress-Győri Sándorral

H7_Veress_Gyori_Sandor_markafuggetlen_oktatas_cover

2019 őszével egy izgalmas időszak veszi kezdetét a fodrászok életében. Legyen szó szakmai rendezvényekről vagy képzésekről, lehetőségben nincs hiány, csak győzzünk válogatni. A JOICO Hungary nem rég egy hatalmas bejelentéssel érkezett, elindította a H7 márkafüggetlen fodrászoktatás-sorozatot (erről ide kattintva olvashatsz bővebben – a szerk.). Nemcsak hiánypótló kezdeményezés, de egy remek lehetőség is, hogy a szakma legjobbjaitól tanulj. Az őszi képzésen találkozhatsz Veress-Győri Sándorral, aki elkalauzol téged a sassooni hajvágás alapjaiba. Jelentkeztél már?

H7 márkafüggetlen oktatás 2019

A JOICO Hungary oktatási naptára idén ősszel egy márkafüggetlen képzési lehetőséggel bővül. A hiánypótló oktatássorozat hidat teremt a hazai fodrászpiacon lévő márkakéviseletek és a hozzájuk tartozó nagyszerű szakemberek között, itthoni és nemzetközi viszonylatban egyaránt. A H7-képzések már elöljáróban is végtelen “szabadságot” és nyitottságot sugallnak, ahol minden fejlődni vágyó fodrász megtalálja majd a számításait. 

Az őszi eseménynaptárban már sorakoznak az izgalmasabbnál izgalmasabb lehetőségek, amelyek között szakoktatóként ott szerepel Veress-Győri Sándor neve is. A sassooni gyökerekkel rendelkező szakember már több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, amelyből 10 évet töltött a londoni Sassoon Akadémia falait között, mint kreatív igazgató.

“Nagyon vártuk már a vele való közös együttműködést. De mivel Sopronban, a saját szalonja vezetése mellett a VGS oktatásait is koordinálja, valamint országszerte tart továbbképzéseket, ezért azzal számoltunk, hogy ha szeretné sem biztos, hogy beférünk a naptárjába. Így amikor a meghívásunkra pozitív választ kaptunk és a részletek tisztázása után le is szerződtünk vele, mérhetetlenül örültünk!”- árulta el Fejes Kitty a H7 Rendezvényközpont oktatási vezetője. 

H7_Veress_Gyori_Sandor_markafuggetlen_oktatas_2

Veress-Győri Sándor munkája 

“Nagyon várjuk, hogy Sándor tökélyre fejlesztett technikáit, az apró részleteket, a kezében rejlő hihetetlen tudást megossza a fodrász szakmával és azokkal, akik valami újra, egyedire és különlegesre vágynak.” – egészítette  ki a gondolatot Csikesz Dóra, a Joico Hungary marketing menedzsere.

Szeretnél jelentkezni a H7 Rendezvényközpont oktatásaira?

Kattints ide! 🙂

vagy

jelentkezz az alábbi elérhetőségek egyikén:

email: oktatas@joico.hu

telefon: +36203903308 – Fejes Kitty

H7_Veress_Gyori_Sandor_markafuggetlen_oktatas_1

Veress-Győri Sándor munkája

Készítette: Fodrászinfó

Forrás: JOICO Hungary

Képek: Veress-Győri Sándor

Lájkold és oszd meg cikkünket, hogy minél több emberhez eljusson a hír – köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-09-18 23:34

H7_Veress_Gyori_Sandor_markafuggetlen_oktatas_8
H7_Veress_Gyori_Sandor_markafuggetlen_oktatas_1
H7_Veress_Gyori_Sandor_markafuggetlen_oktatas_5