GOLD Professional Haircare, egyenesen Skandináviából!

gold professzionalis hajapolasi termek.cover

A világ tele van olyan dolgokkal, amikről tudjuk, hogy mérgezőek a testünknek, vagy éppen nincs túl jó hatása a szervezetünkre hosszútávon. Mégis folyamatosan vesszük az ilyen szépségápolási termékeket. És miért? Mert nem tudjuk, mi lenne a jó alternatíva helyette. Itt az ideje, hogy tudatosabbak legyen. Bemutatjuk nektek a GOLD Professional Haircare professzionális fodrászati termékcsaládot.

Mi is az a GOLD Professional Haircare?

A Gold egy olyan Skandináv divatház, amely a hajápolásra és hajfestésre fókuszál. Ebben nem lenne semmi újdonság, csakhogy ők kizárólag természetes hatóanyagokat használnak a termékeikhez. A készítményeik nem tartalmaznak parabént, ammóniát, szulfátokat, PPD-t és resorcinolt sem. A termékeik hatóanyagaikhoz csakis létfontosságú olajokat, növényeket és természetes antioxidánsokat használnak.

gold professzionalis hajapolasi termek.1
GOLD Professional Haircare, egyenesen Skandináviából!

A GOLD Professional Haircare alapítói

A Gold Professional Haircare alapítói és fejlesztői Victor Moreno és Marco Merie elismert szakemberek, akik már 17 éve a fodrászvilág kiemelkedő alakjai. Korábbi tapasztalataikat, amiket Victor a Sebastian, Marco a Schwarkopf márkánál szereztek, mint termékfejlesztők és művészeti vezetők, a saját cégükben kamatoztatták. Ennek a két kreatív és igényes fodrásznak az álma egy tökéletes termék megalkotása volt, így született meg a GOLD. Ebben a kis videóban ők maguk mutatják be a GOLD Professional Haircare családot és a termékeiket.

A GOLD Professional Haircare filozófiája

A GOLD Professional Haircare hisz a tiszta és természetes világban és a divatban. Éppen ezért a cégük tagja a PETA állatvédelmi szervezetnek is. Ha megnézzük a hatóanyagokat, akkor láthatjuk, hogy a GOLD minden esetben olyan helyről szerzi be termékei összetevői, ahol organikus mikro gazdálkodás folyik a természet maximális tiszteletben tartása mellett. Ez a küldetésük, a missziójuk.

A GOLD Professional Haircare termékcsalád

A GOLD termékei teljesítményre és tartósságra lettek kifejlesztve természetes hatóanyagok felhasználásával, melynek termékcsalád palettája innovatív és funkcionális termékekből áll. A mérgező anyagok mellőzését hajunk hosszú- és rövidtávon is meghálálja. Próbáld ki te is a GOLD 100%-osan vegán festékrendszerét és rendkívül hatékony ápoló- és styling készítményeit!

A termékeket Dániában és Svédországban fejlesztik és gyártják, azok teljesen megfelelnek a dán és ausztrál kozmetológiai minőségbiztonsági előírásoknak, melyek a legszigorúbbak a világon.

gold professzionalis hajapolasi termek.1
GOLD Professional Haircare, egyenesen Skandináviából!

GOLD 100% vegán professzionális hajfesték

A forradalmian új festékrendszer a „GOLD Premium Hair Colours” egészen biztosan megváltoztatja a fodrászok elképzelését a festékhasználatról. A hajfesték argán és fehér tajtékvirág olajat tartalmaz, melyek egyedi keverésével sokkal egyszerűbb és hatékonyabb a hajfestés. A hajfestéket 2000 modellen tesztelték.

Miért érdemes odafigyelni a GOLD Professional Haircare -re?

Egészségesen élni manapság „divat” és a legjobb trend, ami csak létezhet. Figyeljünk az egészségünkre, legyünk környezettudatosak – halljuk mindenhonnan. Most itt van egy termékcsalád, amivel ez könnyedén teljesül, illetve tökéletesen ki tudjuk szolgálni vendégeink legmagasabb szintű elvárásait mind a természetesség, mind a minőség tekintetében. A GOLD Professional Haircare biztosan megfelel ezeknek az elvárásoknak.

Ismerd meg Te is a GOLD termékcsaládot a budapesti bemutatón. Részletek:

Vegan World bemutató

Időpont

2018. február 5. hétfő 10.00-16.00

Helyszín

La Vida rendezvény központ

Részvételi díj

15.000 Forint

Előadó fodrászok

Victor Moreno & Marco Merie & Viola Dóra

Fodraszinfo jelentkezem gomb

 
Szöveg: fodraszinfo.com
 
 

Közzétéve: 2018-01-11 16:50

gold_professzionalis_fodrasz_marka_001
gold_professzionalis_fodrasz_marka_001
gold_professzionalis_fodrasz_marka_001