Gold Haircare Professional rendezvényen jártunk: Vegan World II.

goldhaircare_veganworld_ (14)

Nemrég még csak beharangoztuk, ma már pedig egy szép emlékként tekintünk vissza a tegnapi napra, amikor is részt vehettünk a Gold Haircare Vegan World II. rendezvényén. Rengeteg élményben volt részünk, amelyet most szeretnénk megosztani veletek. Fogadjátok sok szeretettel képes beszámolónkat! 

goldhaircare_veganworld_ (13)

Gold Haircare: Vegan World II. – fényképes beszámoló

A Vegan World II. esemény 2018. szeptember 17-én került megrendezésre a Gold Professional és a Hair Spa Hungary kollaborációjának köszönhetően. A rendezvény délelőtt 10 órakor vette kezdetét a La Vida Rendezvényház falai között. A nap rövid ismertetése után rögtön egy izgamas szakmai programba csöppentünk, amelynek keretében megismerhettük a Gold Professional koncepcióját és megtekinthettük az általuk elkészített modellek bemutatóját is. 

goldhaircare_veganworld_ (1)

goldhaircare_veganworld_(11)

 

 

 

 

goldhaircare_veganworld_ (3)

 

Ismét Magyarországon a Gold Professional oktatói!

A nap csúcspontjaként ismét Magyarországon köszönthettük a Gold Professional alapítóit és tulajdonosait, Marco Merie-t és Victor Moreno-t. A tolmácsolásban Rémai Zsolt a Hair Spa Hungary egyik tulajdonosa segítette a közönséget.

A skandináv fodrászmesterek nemcsak a Gold frizuráit mutatták be nekünk, de elsőkézből, illetve első alkalommal a magyar közönséget örvendeztették meg vadonatúj és forradalmi termékeik részleteivel, amelyek októberben debütálnak. Ebből kifolyólag részleteket még nem árulhatunk el, de mindenképpen megírjuk nektek, ha elkérezik a várva várt alkalom!

goldhaircare_veganworld_ (21)

goldhaircare_veganworld_ (19)

A fodrászszakma mesterei

A Gold Haircare rendezvény egyik legmeghatóbb pillanata “A szakma mesterei díjak” átadása volt, amelyet Kada Szabó Éva, a Gold Haircare Hungary művészeti vezetője vezetett be, hogy kifejezhesse háláját mestereinek. Erre a cselekedetre biztatta fodrász kollegáit, hogy az évek múltán se felejtsék el oktatóik áldozatos munkáját. Érzékeny pillanatoknak lehettünk szemtanúi, amikor Vargáné Magdi, Glück György és Hajas László  fodrászmesterek átvették a szívhez szóló díjakat. 

goldhaircare_veganworld_ (14)

Gold Haircare Professional finálé

A rendezvény nemcsak egy stílusos környezetet és tökéletes igényességet tudhatott a magáénak, de programjai tekintetében is változatosan zajlott le. A bemutatók között a színpadon köszönhettük Harsányi Leventét – aki biztosította a rekeszizmok megtornáztatását -, illetve Lőrincz Andrea musical énekesnőt, aki egy megható dallal kedveskedett a közönség számára. 

A finálé során újra megtekinthettük a Gold Professional kollekcióját, amelyet teljes mértékben áthatott a 2018-as év minden frizuraideálja, a maga természetességével, vitalitásával és minimalista vagányságával.

goldhaircare_veganworld_ (15)

goldhaircare_veganworld_ (16)

goldhaircare_veganworld_ (17)

A teljes képgalériáért kattints ide!

Vegan World 2 fodraszbemutato fodraszinfo

Megnéznéd a díjak átadását?

Csatlakozz a Fodrászinfó Pro csoport hoz az extra tartalomért! 😉

Katt ide!

 

Szöveg: Gódor Virág

Képek: fodraszinfo.com

Ha tetszett a beszámolónk, ne habozz, lájkolni, megosztani és szeretni ér! 🙂

Közzétéve: 2018-09-18 18:29

goldhaircare_veganworld_ (8)
goldhaircare_veganworld_ (9)
goldhaircare_veganworld_ (7)