ghd unplugged: a vezeték nélküli hajvasaló, amit mindenki imádni fog

ghd-unplugged-vezetek-nelkuli-hajvasalo-cover

Hatalmas élmény, amikor valami olyan fodrászterméket vagy –eszközt mutathatunk meg számotokra, ami nem kizárólag a szakemberek életét könnyíti meg. A ghd hajformázók már eddig is nagy népszerűségnek örvendtek, de amit a márkaképviselet most meglépett, mindenen túlmutat. Mi az a ghd unplugged? Görgess tovább!

Egy fodrász– és vendégbarát innováció a ghd jóvoltából

Egészen lenyűgöző, hogy a mai világban már tényleg minden hajjal kapcsolatos igényre találunk alternatívát, de úgy gondoljuk, hogy a ghd július 1-jén tett bejelentése most sok mindent túlszárnyal. A brit szépségipari márkaképviselet ugyanis ekkor harangozta be, hogy piacra dobja az első vezeték nélküli hajvasalóját, ami a ghd unplugged nevet kapta. Az innováció persze nem csak ennyiben merül ki, technológiai háttere is korszakalkotó: mindkét vasalólapján képes fenntartani a 185 °Cos stylingoláshoz optimális hőmérsékletet.

Ez az eszköz tényleg a “muszáj beszereznem” kategória, hiszen gondolj csak bele, amíg egy fodrásznak a backstage munkájában hatalmas aduász, addig a vendégszférában mennyien vannak, akik olyan tevékenységet folytatnak, ami csapás az egyenes hajra nézve (például: edzés, úszás). De talán nem is kell ennyire messzire menni, biztos Te is sokszor voltál már úgy bulizni, hogy az “újrarúzsozás” közben arra gondoltál, hogy de jó lenne a hajadat is megigazítani. Jó hír, hogy ez most már nem csak egy vágyálom, hanem a valóság!

ghd-unplugged-vezetek-nelkuli-hajvasalo-2

A ghd unplugged vezeték nélküli hajvasaló

A ghd unplugged vezeték nélküli hajvasaló debütálása

A hiánypótló eszközt először az olasz divatikon, Chiara Ferragni mutatta meg 24 milliós követőtáborának, aki azonnal felhívta a figyelmet a hajformázó korszerűségére. Emellett azt is bebizonyította, hogy egy ilyen hajvasalóra minden olyan embernek szüksége van, akinek az életvitele és munkája megköveteli az állandó utazást. 

ghd-unplugged-vezetek-nelkuli-hajvasalo-1

Chiara Ferragni, a ghd nagykövete

“Elkötelezettek vagyunk az úttörő technológiák fejlesztése és a legjobb termékek létrehozása iránt, amelyek egyaránt képesek megfelelni a fogyasztók és a fodrászok igényeinek”

– fogalmazta meg gondolatait, Ludovic Dellazzeri, a ghd ügyvezető igazgatója.

Hajvasaló kisokosért kattints tovább:

Hajvasalás kisokos: így állítsd be a hőfokot a hajvasalódon!

Szöveg: Fodrászinfó

Forrás és képek: https://thejournalmag.com/news-ghd-launch-unplugged/

Lájkold a cikket, és oszd meg másokkal is a nagyszerű hírt! Köszönjük!✌️

Közzétéve: 2021-07-07 16:05