FUDGE Headpaint termékbemutató Várkonyi Dórával – fényképes beszámoló

Fudge Headpaint 2560x1440px AW_jpg

Manapság már rengeteg korszerű és professzionális termék közül válogathatunk, éppen ezért nehéz a döntés, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelőt. 2019. február 25-én ellátogattunk a Lurdy Házba, hogy +1 márkával és termékcsaláddal szélesedjen a tudásotok. Egy szeminárium keretében Várkonyi Dóra kalauzolt el minket a Fudge Headpaint hajfesték megújult termékcsaládjának működésébe és alkalmazásának technikájába. 

FUDGE Professional termékbemutató szeminárium Várkonyi Dórával

A FUDGE  termékbemutató szeminárium 10 órakor vette kezdetét, amelyet Kántor Judit, a forgalmazó Díva Kft ügyvezető igazgatója nyitott meg. Ezután a szót Várkonyi Dóra, a cég oktató fodrásza vette át, aki egy átfogó prezentáció keretében avatta be a közönséget a FUDGE márka teljeskörű világába. Szó esett hajápolásról, a FUDGE Opti-Plex technológiájáról, kezelésekről és nem utolsó sorban a megújult Headpaint hajfestékekről és színskáláról is. 

fudge_termekbemutato_7

Az elméleti prezentáció ideje alatt párhuzamosan, Kaj-Germann Tímea oktató technikuskét vendégen végzett hajfestést a FUDGE Headpaint termékeivel. Első modelljén megmutatta az ősz haj fedéshez szükséges receptet és gyakorlati technikát, második modelljén pedig természetes szőke hajfestést végzett. 

fudge_termekbemutato_16

Kaj-Germann Tímea vezette be a közönséget a FUDGE hajfestékkel való festésgyakorlati részleteibe

A FUDGE Professional megújult termékcsaládja: Headpaint 2in1 hajfesték

A szeminárium folyamán megtudtuk, hogy a FUDGE Professional cég az elmúlt néhány hónapban teljesen megújította termék-, és festékpalettáját. A legkorszerűbb technológiát alkalmazták a hajápoló termékek és az új színárnyalatok gyártása során. A professzionális cégek tekintetében a FUDGE az egyik, aki alkalmazza a plex-technológiát a hajápolószerek elkészítésekor, amely a teljeskörű ápoltságért és fényességért felel. 

A Headpaint hajfesték megújult termékei közül, kiemelkednek a zselés állagú ammóniamentes árnyalók (tonerek), amelyek könnyítik a hajfestés folyamatát. Könnyen keverhetőek, krémesek, és nem kifejezetten csak szőke hajon alkalmazhatóak! Non plus ultra, hogy a színskála bármely színével keverhetőek, amelyek nagy kreativitási szabadságot adnak mind a vendégeknek, mind a szakembereknek. – árulta el nekünk Várkonyi Dóra.

A Fudge Headpaint itt megvásárolható. Kattints!

fudge_termekbemutato_39

fudge_termekbemutato_37

fudge_termekbemutato_36

fudge_termekbemutato_38

Fudge Professional és Vidal Sassoon

A szeminárium különlegessége nemcsak a megújult Headpaint termékcsaládban rejlett. Várkonyi Dóra nem olyan régen érkezett vissza Londonból Magyarországra, ugyanis a Sassoon Akadémia januárban a FUDGE Professional munkatársait képezte tovább. Dóra elmesélte, hogy intenzív, kihívásokkal teli pár napban volt része, de a megszerzett tudás nem feltétlenül “szalon kompatibilis”, szakaszaiban azonban tökéletesen alkalmazható minden szakember sajátos stílusához. Sokkoló információ – a hazai viszonylathoz képest -, hogy odakint már egyáltalán nem pörögnek a balayage frizurák, sokkal inkább az elrejtett panelfestés hódít!

fudge_termekbemutato_8

“Mindig az a divat, ami jól áll.” – Várkonyi Dóra

Minden, ami Fudge, minden, ami Headpaint

A szeminárium végén Dóra egy fiatal modellen mutatta meg hajvágási technikáját, akinek hajszínét már előre elkészítették a Headpaint termékcsalád festékeivel. Egy trendi bob frizura alkotási folyamatát követhettük nyomon.

fudge_termekbemutato_10

fudge_termekbemutato_11

fudge_termekbemutato_12

fudge_termekbemutato_14

fudge_termekbemutato_18

fudge_termekbemutato_29

A finálé pedig csak ezután következett. Germann Timi közreműködésével a színpadra hívták a többi modellt is, akiknek a FUDGE Headpaint hajfesték megújult termékeivel készítették el a hajszínét. Az eredmény lenyűgöző volt, hiszen némelyik frizuráról nem akartuk elhinni, hogy valóban festve van. A természetesség eddig is divatban volt, de a paneles hajfestési technika – amelyről Dóra korábban beszámolt -, csak így mutatkozott meg igazán. Úgy gondoljuk ez sokak számára szimpatikus divatirányzat lesz! 

A Fudge hajápolók itt megvásárolhatók: kattints!

fudge_termekbemutato_32

fudge_termekbemutato_33

fudge_termekbemutato_35

fudge_termekbemutato_34

fudge_termekbemutato_30

fudge_termekbemutato_31

A teljes képgaléria megtekintéséért kattints ide!

 

Köszönjük a lehetőséget, Fudge Professional!

 

Szöveg: Gódor Virág

Képek: Fudge Professional és Gódor Virág

Ha tetszett a beszámoló, a lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-03-18 11:11

fudge_termekbemutato_39
fudge_termekbemutato_38
fudge_termekbemutato_36