Fodrászképzés karanténra: a L’Oréal Group meghódítja az online szférát

fodraszkepzes-karantenra-loreal-group-cover

Nem maradsz oktatások nélkül: fodrászképzés karanténra!

Tavaly kezdődött ugyan, de minket már akkor lenyűgözött a L’Oréal Group digitális aktivitása. A csapat magas színvonalon, professzionális módon bonyolította le a napi szintű oktatási bejelentkezéseit, partnereit széles körben kiszolgálta. Az akkor kialakult struktúra azóta csak még tovább fejlődött, ami nem jelent mást, minthogy hoztunk neked egy kis kedvcsinálót: fodrászképzés karanténra a L’Oréal Professionnel, a Matrix és a REDKEN jóvoltából!

Minden otthon töltött perc egy új lehetőség

A koronavírus okozta korlátozások miatt a mindennapos rutin a feje tetejére állt. Az elmúlt egy év a legtöbbünk számára mentálisan is nagy kihívást jelentett, ezért is fontos számunkra, hogy amikor csak lehet, pozitív híreket közüljünk. Szerencsére, erre a fennálló helyzet ellenére is akad mindig lehetőség a hazai márkaképviseletek példaértékű hozzáállásának köszönhetően. A Magyarországon is elérhető brandek szívüket és lelküket is kiteszik azért, hogy a fodrászok kényelemben, de mégis hasznosan ki tudják használni az otthon eltöltött perceket.

A L’Oréal Group kiemelkedő online munkásságát már egy éve figyelemmel kísérjük, és rajongunk azért a profi megvalósításért, amit nap mint nap eszközöl. A csapat márkákra lebontva, széleskörűen, technikai megoldásokban is remekelve látja el a L’Oréal Professionnel, a Matrix és a REDKEN partnereit. Most egyesével lebontva mutatjuk meg, hogy milyen lehetőségeket jelent ez külön-külön is. Az üzenetünk pedig nem más: gyere, csatlakozz, tanulj, hisz minden otthon töltött perc egy új lehetőség a fejlődésre!

Fodrászképzés karanténra: ezt kínálja a L’Oréal Group

#1 Fodrászképzés karanténra: L’Oréal Professionnel

A LP Fodrászok Facebook-csoportban a L’Oréal Professionnel trénerei, Dalotti Gergő és Vörös Tamás hétről hétre újabb témákkal kapcsolatosan tartanak Microsoft Teams vagy Facebook Live online képzéseket. Ha csatlakozol, nemcsak termékismerettel találkozhatsz, hanem technikai és gyakorlati tippekkel, trükkökkel is megismerkedhetsz. Jellemzően a “franciaság” és a francia életstílus lengi körül a styling képzéseket, amiket Dancsó Erika szakmaisága varázsol még különlegesebbé. A hajvágás szerelmesei Czinki Herbert precíz munkái segítségével inspirálódhatnak és tanulhatnak.

LP Fodrászok Facebook-csoportba való jelentkezéshez KATTINTS IDE!

fodraszkepzes-karantenra-loreal-group-loreal-professionnel

Fodrászképzés karanténra: L’Oréal Professionnel

#2 Fodrászképzés karanténra: MATRIX

A Matrix Magyarország Facebook-csoporton belül is elérhetők a díjmentes online oktatások. A szakma minden területe érintésre kerül, legyen szó festésről, vágásról, kontyfeltűzésről, alkalmi frizurákól, fonásokról és styling tippekről/trükkökről. A hajfestésről szóló képzések nagyon részletesen tárgyalják az őszhajfedést, a színkorrekciót, a balayage technikákat és az általános elméleti termékismeretet is. A csapat még az olyan szolgáltatáshoz kapcsolódó elméleti tudásban is segít, ami az árképzés tudatos kialakítáról, illetve a szolgáltatások színvonalának növeléséről szól. Csatlakozz bátran, és ismerd meg a Matrix márka világát és szuper oktatócsapatát!

Matrix Magyarország Facebook-csoportba való jelentkezéshez KATTINTS IDE!

fodraszkepzes-karantenra-loreal-group-matrix

Fodrászképzés karanténra: Matrix

#3 Fodrászképzés karanténra: REDKEN

A Redken Professionals HU csoportban minden olyan lelkes szakmabelit szívesen fogadnak, aki érdeklődik a márka termékei, szolgáltatásai iránt. A csapat hetente többször is bejelentkezik oktatási anyagokkal, marketingtippekkel, receptúrákkal és újdonságokkal. A REDKEN-közösség tagjaként nemcsak szakismerettel, hanem tapasztalatokkal, szalonfejlesztési támogatással és marketingkommunikációs anyagokkal is kibővítheted a tudásod. Ahogyan a szlogen is mondja: “Képezd magad, fejleszd üzleted, valósítsd meg önmagad!”

Redken Professionals HU Facebook-csoportba való jelentkezéshez KATTINTS IDE!

fodraszkepzes-karantenra-loreal-group-redken

Fodrászképzés karanténra: REDKEN

#4 Fodrászképzés karanténra: L’ORÉAL ACCESS

A L’Oréal ACCESS egy olyan digitális oktatási felület, mely lehetőséget nyújt a fodrászoknak ahhoz, hogy bárhol, bármikor tanuljanak és inspirálódjanak. A cégcsoport összes márkája megtalálható már az oldalon, tehát:

  • a L’Oréal Professionnel,
  • a Kérastase,
  • a Redken,
  • a Matrix,
  • és a Biolage

tartalmai közül is válogathatsz, hogyha szeretnéd bővíteni a meglévő tudásod festési, vágási, styling vagy üzletfejlesztési témakörben. A felületen már több mint 300 online tartalom elérhető videók, interaktív modulok és letölthető anyagok formájában. Inspirálódj nemzetközi fodrászoktól, tanulj új technikákat vagy ismételd át az alapokat a magyar oktatók segítségével!

KATTINTS IDE, és máris betekintést nyerhetsz az online tanulás egyik legkorszerűbb tudástárába!

fodraszkepzes-karantenra-loreal-group-access

Fodrászképzés karanténra: L’ORÉAL ACCESS

#5 Fodrászképzés karanténra: SALON EMOTION

A vendégkezelés minden esetben kiemelkedő figyelmet igényel, akkor is, amikor sajnos a vendégek nem lehetnek a szalonban. Épp ezért jelenleg a Salon Emotion Teams képzések a digitális világra koncentrálnak! Ha szeretnél még több üzletfejlesztési–, illetve Facebook– és Instagram-témákkal foglalkozni, akkor ne maradj le, mert a L’Oréal Group minden márkája számára inspirációs és gyakorlati képzések lesznek elérhetők a témában.

fodraszkepzes-karantenra-loreal-group-Salon-Emotion

Fodrászképzés karanténra: Salon Emotion

Szívesen inspirálódnál még? Mutatunk néhány step by step cikket:

#1 Hajszínváltoztatás step by step Vörös Tamással 

#2 Átmenetes bob frizura készítése lépésről lépésre Dancsó Erikával

#3 Balayage Ambre step by step – “A szokásosat kérem.”

 

Szöveg: L’Oréal Group és Fodrászinfó

Képek: L’Oréal Group

Lájkold és oszd meg a cikket, hogy mindenki megtalálja a maga számára tökéletes, online képzési formát! Köszünjük! 🙂

Közzétéve: 2021-03-23 17:57