Fodrászcikkek, fodrászos ékszerek a Hajmániában

Fodraszcikk-hajmania.1

A Hajmánia Fodrászcikk Kereskedés immáron 10 éve szolgálja ki a fodrászokat és szépségiparban dolgozókat. Webshopjukban szinte minden megtalálható a legjobb áron – közel két éve pedig a Fodrászinfó fodrászos ékszerei, pólói és fodrászos kiegészítői is. Idén tavasszal nyitott meg boltjuk a budapesti 11. kerületben, az Allee-tól 2 percre. Mógor Viktorral, a vállalkozás tulajdonosával beszélgettünk, aki maga is fodrászként dolgozik, így pontosan tudja, mi kell a fodrászoknak.

Mi a Hajmánia Fodrászcikk Kereskedés elsődleges célja?

Elsődleges célunk, hogy meghatározó szereplők legyünk a fodrász- és más szépségipari szakmák kiszolgálásában. Olyan szolgáltatásokat és termékeket szeretnénk adni, amik egyediek, minőségiek és ezt megfűszerezzük segítőkész, udvarias kiszolgálással. Webshopunkban szintén ezeket a szempontokat követjük, gyors kiszállítással.

Milyen termékekkel szolgáljátok ki a szakembereket?

Termékpalettánkban szinte minden megtalálható. Annak köszönhetően pedig, hogy több terméknek mi vagyunk a kizárólagos importőre, nagyon kedvező árakat tudunk adni. Fodrászokat, kozmetikusokat, kéz- és lábápolókat szolgálunk ki, de sok a nem szakmai vásárló is. Legújabb kínálatunk megtalálhatók a Fodrászinfó fodrászos ékszerei, pólói, bögréi, lámpái, melyek jó ajándékok… akár karácsonyra is. Webshopunkban már több mint 1600 termék kapható, melyek száma napról-napra folyamatosan bővül. Üzletünkben sajnos ennyi terméket hely hiányában nem tudunk tartani, de megrendelésre behozatjuk az üzletbe.

Fodraszcikk Hajmania
Mógor Viktor és kollégája, Szarvasi Andor a Hajmánia fodrászcikk kereskedésben

Hol található az üzlet?

Szerencsére nagyon jó helyen vagyunk. Buda szívében, az Allétól 2 percre, ami tömegközlekedéssel – metróval, több villamossal és busszal is kényelmesen elérhető. A pontos cím: 1114 Budapest, Fehérvári út 29. Aki nem ér rá eljönni, vagy vidéken lakik, annak postán szállítunk. Mottónk a gyorsaság.

Milyen árakon dolgoztok?

Célunk vásárlóink hosszú távú megtartása, ezért igyekszünk mindig a legkedvezőbb árakat biztosítani. Viszonteladóknak állandó kedvezményt biztosítunk, nagyobb összegű vásárlásoknál pedig szintén tudunk kedvezményt adni. Arra büszkék vagyunk, hogy szakiskolákkal különösen jó a kapcsolatunk, ezért igyekszünk az új kollégákat/tanulókat a legjobb árakkal kiszolgálni, hogy minél jobb kedvvel és lelkesedéssel töltsék tanulmányi idejüket és hogy minél sikeresebb szakemberekké váljanak. Róluk az iskola elvégzése után sem felejtkezünk el, mert örök kedvezményt kapnak, amennyiben nálunk vásárolnak.

Fodraszcikk hajmania
A Hajmánia Fodrászcikk kereskedés Budán, az Allee-tól 2 percre található. Cím: 1114 Budapest, Fehérvári út 29.

Milyen kötődésed van a fodrászathoz? Miért döntöttél amellett, hogy a kereskedésbe is belevágsz?

Magam is fodrász vagyok és ezért szakmai szemmel nézem a termékeket. Szakmai szempontokkal szerzem be őket és így könnyebben is tudom ajánlani a kollégáknak, vásárlóknak. Termékeink többségét Angliából, Belgiumból, Németországból és más nyugati országokból hozatjuk, mert a minőség is nagyon fontos számomra. Fodrászkodás mellett erős üzleti vénám van, ezért így jól kijön a két tevékenység egymással. Egy jó barátom mintájára készült el 10 éve a webshopunk és most már nagykereskedésünk, kiskereskedésünk is üzemel.

Mi különböztet meg titeket a többi kereskedéstől?

Amiben szeretnénk különlegesek lenni, az a segítőkészség, udvariasság, különleges termékek és ami még szintén nagyon fontos a minőség és a jó ár.

Hol érhetők el a Hajmánia Fodrászcikk Kereskedés termékei?

A Hajmánia Fodrászcikk Kereskedés 0-24 webshopját itt találod, érdemes már most beszerezni a karácsonyi ajándékokat. http://hajmania.addel.hu Szívesen megnéznéd a készletet? Látogass el üzletükbe és nézz körbe.

Cím: 1114 Budapest, Fehérvári út 29.
Nyitvatartás: H-P 9:00 – 17:00 

A Hajmánia Fodrászcikk Kereskedés termékeivel szakmai rendezvényeken is találkozhatsz. Legközelebb 2017. november 17-én a Hungarian Europe Cup rendezvényen.

Szöveg: Hansági Dorka
Képek: Hajmánia Fodrászcikk Kereskedés

Ha tetszett a cikk és máskor is szívesen olvasnál arról, hol érdemes beszerezned fodrászkellékeid, kattints a Fodrászinfóra! Köszönjük, ha ezt az interjút Te is megosztod. Like&Share!

Közzétéve: 2017-11-19 11:53

Fodraszcikk Hajmania