Fodrász továbbképzések by Hair Spa Hungary & Viola Dóra

fodrasz kepzes viola dora

2017-ben nagy váltás történt, a Hair Spa Hungary csapatához igazolt Viola Dóra fodrászmester, aki azonnal nagy elánnal vetette bele magát a továbbképzések rengetegébe. Kíváncsiak voltunk, hogy a több évtizedes Alfaparfos múltat követően mennyire találta meg helyét és számítását új pozíciójában. 

„Nagyon nagy öröm számomra, hogy teatikusan, minden hónapban tartottunk továbbképzést 2017 második félévében a fodrászok számára. Minden alkalommal arra törekedtünk, hogy az adott témában átfogó tájékoztatást adjunk. A Hair Spa Hungary mellett nekem is kiemelten fontos a kollegák képzése. Hiszünk abban, hogy a fejlődés a siker kulcsa, az pedig az ilyen képzéseken való részvétellel érhető el igazán.

hairspa hungary fodrasz kepzes viola dora
hairspa hungary fodrasz kepzes viola dora
hairspa hungary fodrasz kepzes viola dora

Fodrász képzések 2018-ban

Figyeltünk arra, hogy a résztvevők visszajelzései alapján alakítsuk ki a 2018-as oktatási szisztémánkat, ennek megfelelően februárban kezdjük a képzést és minden hónap második hétfőjén egy újabb oktatással készülünk, ahol rengeteg trend- és termékújdonság kerül bemutatásra. Jövőre külföldi vendégelőadókkal is találkozhatnak majd a hazai fodrászok, ahol betekintést nyerhetnek más nemzetek stílusába. Minden hónapban egy, a szalon forgalmát fellendítő szakmai újdonság kerül bemutatásra, már alig várjuk, hogy mindent megoszthassunk a fodrászokkal.

hairspa hungary fodrasz kepzes viola dora
Viola Dóra és Adorján Mary az “Amerikai kontycsodák” képzést követően a modellekkel

Egy fodrász továbbképzés a legnagyobb szakmai kihívás

Rendkívül izgalmas kihívás minden hónapban a fodrászok képzésével foglalkozni, az a bizalom, amellyel a fodrászok felém fordulnak, igazán inspirálóan hat rám. Nagyon fontosnak tartom önmagam képzését is, hogy mindig naprakész legyek és maximálisan segíteni tudjam a kollegáim fejlődését. Ez egy út, amit közösen járunk.

Büszkeséggel tölt el, hogy a visual oktatásainkon minden alkalommal 50-60 fő volt jelen. Így a képzéseinken közel 500 fodrásszal kerültünk kapcsolatba.”

A képzésekről készített fényképeket a galériában találod. (Görgess lejjebb.)

Szöveg: fodraszinfo.com

Képek: Hair Spa Hungary

Te is készülsz már a Hair Spa Hungary jövő évi képzéseire? Hamarosan mindent megtalálsz a Fodrászinfó Eseménynaptárban.

Közzétéve: 2017-12-13 18:45

hairspa hungary fodrasz kepzes viola dora
fodrasz_kepzes_viola_dora_001
fodrasz_kepzes_viola_dora_001