Fodrász nyílt nap a STELLA-SUBRINA csapat szervezésében

fodrász nyílt nap

Ha még az év végére sem hagyott alább a lelkesedésed, és szívesen bővítenéd szakmai repertoárod, tudunk számodra egy újabb eseményt! Bizonyára láttad már, hogy a STELLA-SUBRINA csapata legutóbb egy saját referenciaszalonnal rukkolt elő, és emellett számtalan termékújdonsággal jelentkezett. Egy online fodrász nyílt nap keretein belül most mindezek összességét közelebbről is megismerheted – a részletekért olvass tovább!

Meghívó a STELLA-SUBRINA online fodrász nyílt napra

Már hozzászokhattál, hogy a STELLA-SUBRINA csapata időről időre elhozza neked a brand újdonságait, ráadásul nem is akárhogy: kedvezményekkel, elméleti és gyakorlati look&learn bemutatókkal. Nincs ez másképp most sem, 2021. október 18-án újabb élmények várnak rád, hogyha velük tartasz! A díjmentes online fodrász nyílt nap 10 órakor kerül megrendezésre, amit a kanapéd kényelméből élvezhetsz. A téma ezúttal az új stílus a frizurakészítésben, hajvágásban, új szolgáltatás a fejbőr és hajproblémák szalonterápiás kezelésében” lesz. 

Programok:

  • új trendek a szalonberendezésben
  • új stílus a divatfrizura készítésében, árnyalásában, vágásában
  • új szolgáltatás a fejbőr és hajproblémák terápiás kezelésében a dermatológiailag tesztelt, SUBRINA exkluzív speciális CARE hajápoló-termékcsalád újdonságaival

Subrina-Professional-Care

“Itt a RECEPT minden hajproblémára!”

A fodrász nyílt nap keretein belül megismerheted a SUBRINA RECEPT szortimentjét is, ami megoldást nyújt többek között a hajhullásra, a zsíros hajra és a korpásodásra.

Subrina-Professional-Recept

A styling sem marad ki a fodrász nyílt nap programjaiból

A nyílt napon szó esik a prémium minőségű, dermatológiailag tesztelt hajformázó újdonságokról is.

stella-subrina-online-fodrasz-nyilt-nap-style-termekcsalad

 

STELLA_Subrina_Style_palyazat_cover

A look&learn előadói

A jelentkezéshez szükséges információk és további fontos tudnivalók

Ha szeretnél részt venni az online képzésen, akkor írj az info@stellart.hu címre! A jelentkezés után, válasz formájában megkapod az előadás linkjét. 

  • Az online nyílt nap díjmentes, de regisztrációhoz kötött.
  • Amire szükséged lesz: internet-hozzáférés.
  • Ha regisztráltál, a kapcsolódási lehetőségről emailt fogsz kapni.
  • További részleteket és információkat a stellazrt.hu/oktatas menüpontban találsz.
  • A regisztrált résztvevők az online nyílt napon (10.18-án) kedvező, 30%-os kedvezményben részesülnek. Az akció minden olyan termékre és berendezésre érvényes lesz, amit a képzés során az oktatók bemutatnak. A teljes felsorolást megtalálod a stellazrt.hu/ujdonsagok menüpontban.
  • A rendelésedet a stellabeauty.hu oldalon tudod majd leadni.

Mire vársz még? Csatlakozz Te is az online közvetítéshez, és a természetes, ammónia-, PPD-, szilikon-, formaldehidmentes hajkímélő festékeket alkalmazók táborához! 😉

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: Stella Zrt.

Lájkold és oszd meg a cikket, hogy a legtöbb szakemberhez eljusson az online képzés híre – köszönjük! 

Közzétéve: 2021-10-15 13:23