Fiatalság Forrása Hairshow 2019: profi szakemberek, garantált hangulat

A JOICO Hungary szervezésében most először érkezik Magyarországra a precíziós hajvágás triumvirátusa, a Palmer&Company. A Fiatalság Forrása Hairshow keretében a nemzetközi sztárcsapat mellett a JOICO összeszokott oktatói gárdája, illetve a H7 vendégoktatói is színpadra lépnek. A hangulat garantált, profi szakemberekben egy percig sem lesz hiány. Tudod már kikkel találkozhatsz? Görgess lejjebb!

Ismerd meg a Fiatalság Forrása Hairshow fellépőit!

#1 Szikriszt József

A fellépők között találkozhatsz a JOICO Hungary művészeti igazgatójával, Szikriszt Józseffel, aki már több évben is elnyerte az Év Fodrásza díjat. Joci már több mint 10 éve letette a voksát a JOICO mellett, a márkaképviselet nemzetközi hollandiai központját második otthonának tekinti. Évente több alkalommal részt vesz a szakmai továbbképzéseken, hogy mindig a legújabb tecnikákkal, technológiákkal és termékekkel térjen haza. Hogy idén mit hozott el számunkra? November 8-án minden kiderül!

#2 Halász Attila

Halász Attila személyében Szikriszt József szalonja idén új taggal bővült. Attila nemrég hagyta ott Los Angeles-t, hogy a kint megszerzett több évnyi tudását most itthon is kamatoztassa. Ahogyan Joci, úgy ő is a JOICO márka szerelmese. A magyar fordászok között elsőként volt szerencséje bepillantást nyerni az anyacég mindennapi életébe, számtalan nemzetközi fodrászbemutatón és fotózáson részt vett. “Jó szokásához híven” itthon is rengeteg hazai celeb frizuráját készíti el nap mint nap. Érdekelnek melyek a legnagyobb hollywoodi trendek, és mit tud az Amerikából hazatért magyar fodrász? Még jelentkezhetsz a Fiatalság Forrása Hairshow-ra!

#3 Czombos József

Ismerd meg a JOICO Hungary legfrissebben szerződtetett oktatótrénerét, Czombos Józsefet, alias Combit, aki idén döntött úgy, hogy beköltözik a 
a Hunyadi téri JOICO Központba. Vidám karakterének köszönhetően a szalon még változatosabb színtérré vált. A folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően egy mindig naprakész szakmai tudással rendelkezik, keresi, kutatja és érdeklődve figyeli a legújabb trendeket. Combi 10 éve használja a JOICO termékeit, feltett szándéka ezzel a branddel megöregedni. (Nem véletlenül ismerkedik a fiatalság forrásával. 😉 )

#4 Váradi Katalin

A Fiatalság Forrása Hairshow fellépőinek egyetlen hazai női tagja Váradi Katalin, aki egyenesen imádja a fodrászatot. Mi sem bizonyítja jobban, hogy szakmaiságát a legkülönbözőbb módokon éli meg, ugyanis nemcsak a Fodrász Egyesület Etikai Bizottság- és a Mestervizsga Bizottság Elnöke, de még OMC Nemzetközi Zsűritag is. Kati a fodrászat egyik hazai színfoltja, szakmaisága mellett emberileg is sokat tanulhatsz tőle. Egyszerűen élmény nézni, ahogy dolgozik – itt az idő, hogy te is megfigyeld őt alkotás közben!

#5 Hintenberger Máté

Ha egy igazán érdekes világba szeretnél betekintést nyerni, akkor ne maradj le Hintenberger Máté fodrászbemutatójáról. A 2019-es OMC párizsi világbajnokságán Prestige Gala kategóriában 5. helyezést elért tehetséges magyar fodrász Váradi Katalin mellett tűnik majd fel a színpadon. Máté ugyan szemtelenül fiatal, de kora ellenére már számos nemzetközi verseny sikeres résztvevője. 2018-ban a 60. Magyar Bajnokság abszolút győzteseként került ki a hazai mezőnyből, ugyanis összetett első helyezése mellett egy különdíjat is átvehetett a nívós versenyen. Máté szomjazik az újdonságokra, szüntelenül keresi az innovatív ötleteket, amelyeket előbb vagy utóbb sikeresen meg is valósít. Hogy mivel készül számodra november 8-án? Gyere el és tudd meg magad! Egy biztos, pár konttyal számolhatsz.

#6 Bíró Balázs Balu

Az est egyik legmerészebb és legkreatívabb fodrásza nem más mint Bíró Balázs Balu, aki fiatalsága ellenére egy igazi vágómester. A hazai berkeken belül a neve már egybeforrt a fodrászatot érintő zöld mozgalommal, szakmájában is mindig környezettudatosan jár el. Balu hajvágásai hihetetlenül precízek. Külföldi és belföldi versenyek során már számos alkalommal bizonyította szakmai tudását, hiszen nem egy alkalommal állt fel a dobogó legfelső fokára. Ha szívesen találkoznál vele, tudod, hogy mi a dolgod – foglalj jegyet a Fiatalság Forrása Hairshow & Premierre!

SAVE THE DATE – Fiatalság Forrása Hairshow & Premier 2019

időpont

2019. november 8. (péntek)

kapunyitás: 18:30

kezdés: 19:00

helyszín

Lurdy ház 10-es moziterem

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

dresscode

smart casual

jegyvásárlás

#1 online: http://webshop.joico.hu/joico-oktatasok/

#2 közvetlenül: JOICO értékesítődtől

#3 személyesen: a JOICO központban – 1067 Budapest, Hunyadi tér 7.

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: JOICO Hungary

Ne habozz, oszd meg cikkünket, hogy minél több szakemberhez eljusson egy inspiráló fodrászrendezvény híre – köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-10-30 16:42