Fejlett technológia, klasszikus szépség: megérkezett a BC Bonacure!

Schwarzkopf_Professional_BC_Bonacure_new_cover

A Schwarzkopf Professional 2018. áprilistól büszkén mutatja be a bőrápolás vívmányai által inspirált legújabb termékszortimentjét, mely elhozza a gyönyörű haj luxusát: ez az ÚJ BC Bonacure!

Fodrász és vendége közötti kapcsolat elsődleges forrása a bizalom…

…Bizalom abban, hogy a vendégek a legjobb szolgáltatást kapják minden egyes alkalommal.

…Bizalom abban, hogy a fodrász  a vendég hajára legmegfelelőbb termékeket használja.

…Bizalom abban, hogy a vendégek mindig gyönyörűen és elégedetten lépnek ki a szalonból. 

A hajápolás területén szerzett 120 éves tapasztalattal a háta mögött, a Schwarzkopf Professional a legújabb, a bőrápolásból más ismert technológiákat hozza, a klasszikusan szép, gyönyörű hajért:

Schwarzkopf_Professional_BC_Bonacure_new_001
Fejlett technológia, klasszikus szépség: megérkezett a BC Bonacure!

ÚJ BC Bonacure

A BC Bonacure-ral hiszünk abban, hogy személyre szabott szolgáltatásokat kell kínálni minden vendégnek. Hiszünk abban, hogy fodrászaink számára a legfejlettebb, bőrápolás által inspirált technológiákat kell biztosítani. Hiszünk abban, hogy a szépség egy érzés, a szépség valódi, a szépség klasszikus, a szépség bizalom.

Az új BC Bonacure-al légy magabiztos, higgy önmagadban: #BELIEVEINCONFIDENCE

Fejlett technológia. Klasszikus szépség

Az innováció elkötelezett híveként a BC Bonacure termékcsalád minden vendég számára gyönyörű hajat biztosít, a szalonban és otthon egyaránt, hála a bőrápolás által inspirált áttörő technológiáknak és a forradalmi Micellás Technológiának:

Népszerű, bőrápolás által inspirált technológiák:

Minden BC alsorozat tartalmaz egy speciális, a hajtípusok sajátos igényeit célzó, bőrápolás által inspirált összetevőt, mint például Keratint, Peptideket, Kollagént, Q10-et, melyek köztudottan az egészséges haj alapvető részei.

Forradalmi Micellás Technológia

A Micellás Technológia hatékonyan, de gyengéden tisztítja a hajat és nem csökkenti annak természetes nedvességtartalmát. A micellákat enyhe felületaktív anyagok alkotják, melyeknek két végük van. A hidrofób vég mágnesként magához vonzza, összegyűjti a piszkot, szennyeződéseket és olajokat, míg a víztaszító hidrofil vég a víz segítségével lehetővé teszi ezek eltávolítását a hajból.

A BC Bonacure célzott megoldást kínál minden hajápolási igényre, az összes hajtípus számára.

BC Peptide Repair Rescue – sérült, igénybevett hajra

Peptideket elsősorban bőrszépítő és anti-age hatásuk miatt alkalmaznak bőrápolási célokra. A haj belső szerkezetének újjáépítése által visszaadja a hajszálak erejét és rugalmasságát.

BC Hyaluronic Moisture Kick – normál-száraz, göndör vagy hullámos hajra

A hialuronsav kiváló feltöltő tulajdonságai mellett az egyik leghatékonyabb hidratáló hatóanyag. Alapvető nedvességet biztosít a haj számára, finom és lágy tapintású, táplált eredményt hagyva maga után, nagyobb rugalmassággal és természetes fénnyel.

Schwarzkopf_Professional_BC_Bonacure_new_001
Fejlett technológia, klasszikus szépség: megérkezett a BC Bonacure!

BC Q10+ Time Restore – érett hajra

A bőrápolásban a Q10 koenzim az egyik leghatékonyabb anti-age összetevőként terjedt el. A BC Q10+ Time Restore termékek serkentik a keratintermelést a hajban, a fiatalabb érzetű és kinézetű hajért.

BC pH 4.5 Color Freeze – színkezelt hajra

A bőr kiegyensúlyozott pH értéke nélkülözhetetlen a haj egészséges kondíciójának fenntartásához. A BC pH 4.5 Color Freeze segít megerősíteni a hajszerkezetet és azon felül, hogy lezárja a színkezelt haj felszínét, a hajszerkezet belsejében rögzíti a színpigmenteket, ezáltal a hajszín fakulása minden korábbinál kisebb lesz.

BC Collagen Volume Boost – vékonyszálú-normál hajra

A kollagén a bőr rugalmasságáért, alakjáért és erősségéért felelős. A hajápolásban a hajszálak elnehezítése nélkül erősíti meg a hajat, miközben dús hatást, gazdag volument és rugalmasságot biztosít.

BC Keratin Smooth Perfect – vastagszálú, durva tapintású, nehezen kezelhető hajra

A keratin a bőrápolásban egy védelmező, külső réteget képezve biztosítja a sejtek rendeltetésszerű működését. A hajápolásban táplálja a durva tapintású, vastagszálú és szálkás hajat, a könnyen kezelhető, puha és fényes hajért.

Szalonszolgáltatás – 10 perces Expressz Hajkezelés

A BC Bonacure alkategóriák speciális összetevőinek, textúráinak és sztártermékeinek hála, fodrászaink valamennyi vendégük számára hajtípusuknak megfelelően egyedi szalonszolgáltatást nyújthatnak, mindössze 10 perc alatt:

BC Peptide Repair Rescue – Tápláló Kezelés

Egyetlen használattal 3 évnyi hajkárosodás fordítható vissza.

BC Hyaluronic Moisture Kick – Hidratáló Kezelés

100%-ban táplálja a száraz hajat és 85%-kal könnyebb kifésülhetőséget biztosít.

BC Q10+ Time Restore – Fiatalító Kezelés

Fiatalítja az érett hajat.

BC pH 4.5 Color Freeze – Zéró Fakulás Kezelés

Most először a hajszerkezetbe fagyasztja a színpigmenteket, a tökéletesen élénk színekért.

BC Collagen Volume Boost – Volumennövelő Kezelés

Lényegesen nagyobb volumen akár 3 napon keresztül.

BC Keratin Smooth Perfect – Szálkásodást Kontrolláló Kezelés

Akár 4 napig tartó hatás.

A teljeskörű BC Bonacure termékcsalád segítségével fodrászaink megbízható szolgáltatást nyújthatnak vendégeiknek; a professzionális konzultációk és megoldások célzottan elégítik ki az egyedi igényeket, így fektetve biztos alapokra a #BelieveinConfidence mentalitást.

A BC Bonacure Influencer Csapat

#BelieveinConfidence kampányunk keretében, a BC Bonacure bevezetésével egyidőben hétköznapi nőket mutatunk be, hétköznapi hajproblémákkal – négy influencer lifestyle bloggerünk történetén keresztül: 

Alexandra Pereira (@lovelypepa)

Caroline Silta (@carolinesilta)

Jüli Mery (@juelimery)

Sendi Skopljak (@skopljak)

Schwarzkopf_Professional_BC_Bonacure_new_001

Gyönyörködj bloggereink káprázatos hajinspirációiban és ismerd meg, hogyan találtak megoldást problémáikra a www.believeinconfidence.com oldalon – a teljes BC Bonacure portfólióért pedig látogass el a hivatalos Schwarzkopf Professional weboldalra.

Schwarzkopf_Professional_BC_Bonacure_new_001

Kövesd a Schwarzkopf Professional-t a közösségi oldalakon a @schwarzkopfpro tag-en, míg a BC Bonacure újdonságait pedig a #BelieveinConfidence és #BCbonacure hashtag-ek alatt találod meg. Az új BC Bonacure 2018. Áprilistól érhető el a Schwarzkopf Professional fodrászszalonokban.

Forrás: Schwarzkopf Professional

Közzétéve: 2018-04-19 09:19

Schwarzkopf_Professional_BC_Bonacure_new_cover
Schwarzkopf_Professional_BC_Bonacure_new_cover
Schwarzkopf_Professional_BC_Bonacure_new_cover