Fátrai Krisztina & Trauninger Nikolett “Csak a szőke” képzés

Fatrai_kepzes_csak_a_szoke_cover

Ez a nap csak a szőke hajszínek filozófiájáról, elkészítéseseiről, technológiai folyamatairól szól. Fátrai Krisztina és Trauninger Nikolett az egész napos oktatás során 4 modell hajának átváltoztatását készíti el lépésről-lépésre. A gyakorlati képzés mellett áttekintésre kerül az összes szőkítési eljárás is. Ez a téma speciális és nagyon tartalmas, ezért olyan fodrászoknak ajánljuk, akik szeretnének elmélyedni a szőke hajszínek elkészítésében és a bennük rejlő lehetőségek tárházában.

Mit tanulhatsz?

– válaszokat kaphatsz az olyan szalonban fellépő problémákra, mint a pigmenttorlódás, túlvilágosítás, nem kívánt árnyalatok eltüntetése, korrekciók

– megismerheted a direkt és indirekt hajfestési eljárások különbségeit

– betekintést nyerhetsz a helyes technikai sorrendbe

– elsajátíthatod a helyes szőkítési alapokat

Oktatók

Fátrai Krisztina

Trauninger Nikolett

Oktatás időpontja

2020. szeptember 13. (vasárnap)

Oktatás időtartama

10:00-17:00

Oktatás helyszíne

ASK Academy

1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.

Oktatás díja

30. 000 forint

Jelentkezés

TELEFONON: 06-1-269-3768

(hétköznapokon 9:00-16:00 között)

ONLINE: kattints ide, és tekerj az oldal aljára!

(A képzésekre történő jelentkezésedet is a fent megadott telefonszámon, vagy az info@fatrai.hu email címre küldött levélben tudod lemondani, módosítani.)

Fizetés

– A fizetés előre történő átutalással történik Fátrai Krisztina egyéni vállalkozó 11600006-00000000-85353844 számú bankszámlájára.

– A képzéseket szervező Fátrai Szalon, illetőleg a képzéseket tartó Fátrai Krisztina egyéni vállalkozása fenntartja a jogot, hogy akár előzetes tájékoztatás nélkül egy héttel az esemény előtt a képzést lemondja és a befizetett összeget maradéktalanul visszautalja.

A tanfolyam időpontja előtt min. egy hónappal való lemondásnál visszajár a teljes kifizetett díj, 2 héttel előbbi lemondásnál 50%, egy héttel előbbi lemondásnál a tanfolyam díját a szervezőnek nem áll módjában visszafizetni.

 

Forrás: fatrai.hu

Közzétéve: 2020-08-27 10:55

Fatrai_kepzes_alkalmi_frizurak_cover