Eszteri Zsófia IMPRINTER kollekció 2020

Eszteri_Zsofia_IMPRINTER_kollekcio_cover

Az Imprinter hajfestési technikát és ezzel együtt magát az Imprintert, mint eszközt, Angelo Seminara álmodta meg és korábban már itt írtunk róla. Magyarországon csekély figyelmet kapott, pedig segítségével kifejezetten csodálatos alkotásokat lehet létrehozni. Eszteri Zsófia azonban kihasználta az ebben rejlő potenciált és egy extra menő kollekciós anyagot állított össze, amelyben a haj, mint egy festővászon funkcionál – fogadd szeretettel!

IMPRINTER kollekció 2020

by Eszteri Zsófia

“A Close fodrászszalon csapatát erősítem már három éve, ahol a filozófia a természetes színekre és formákra épül. A Davines Magyarország művészeti vezetőjeként kaptam egy felkérést Varga Zsolttól, hogy az imprinterrel készítsek egy anyagot. Ennek köszönhetően legújabb kollekciómban lehetőségem nyílt teljesen kilépni a komfortzónámból, így jött létre ez az eredmény.

Aki ismer, tudja, hogy mennyire fontos számomra a képzőművészet. Szabadidőmben grafikát tanulok, apukám pedig festőművész. Szinte minden nagyszabású fotóprojektemet egy művészeti korszak vagy egy festőművész inspirálta, most pedig az imprinter technika, amely hatalmas szabadság érzetet és kreativitást adott a kezembe. Aki szeretné átélni a hajfestés egyik legnagyszerűbb formáját, annak szerintem kötelező kipróbálnia! Ezúton szeretnék hatalmas köszönetet mondani a kreatív csapatomnak, hogy minden ötletemet 100%-os lelkesedéssel támogatta!”

Eszteri_Zsofia_IMPRINTER_kollekcio_3

Eszteri_Zsofia_IMPRINTER_kollekcio_2

Eszteri_Zsofia_IMPRINTER_kollekcio_4

Haj: Eszteri Zsófia @hair.zsofia.eszteri, @closehairsalon

Fotó: Udvardi Attila

Stylist: Bognár Hajnalka & Vecsey Zita

Smink: Skrionya Sára & Brezo Lívia

Modell: Bogi & Kira @Visagemodels

Kíváncsi vagy Angelo Seminara munkáira is? 

Mutatjuk:  

Amikor a haj a festővászon: ismerd meg a Davines Imprinter hajfestési technikát!

 

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg: Eszteri Zsófia

Ha tetszett a trendanyag, köszönjük, hogyha lájkolod és megosztod cikkünket! 🙂

Közzétéve: 2020-05-19 18:31

Eszteri_Zsofia_IMPRINTER_kollekcio_3
Eszteri_Zsofia_IMPRINTER_kollekcio_2
Eszteri_Zsofia_IMPRINTER_kollekcio_4