Esküvői frizura trend 2018: a tökéletes választáshoz

eskuvoihajtrend2018_cover

Egy nő életében nagyon fontos, hogy a nagy napon legalább egy dolog tökéletes legyen a ruháján és a vőlegényén kívül: a hajkoronája. A boldogító igen mámorában azonban nem mindegy, hogy loknikkal, vagy feltűzött laza konttyal vonulunk ki a rizs- vagy buborékesőbe. Megmutatjuk az idei év legjobb lehetőségeit, hogy megtalálhasd a számodra legideálisabbat! Felkészültél az esküvői frizura trend legjobb választásaira?

eskuvoihajtrend_2

Életünk minden reggelén azzal a szomorú ténnyel szembesülünk, hogy vagy sikerült elkészítenünk a megfelelő frizurát, vagy az esetek sokkal jelentősebb százalékában dühöngve szeretnénk elfedni a szomorú igazságot. Vannak azonban olyan jelentős események az életünkben, amikor nem kell krokodilkönnyeket hullajtani a tükörbenézés alkalmával, mert aznap bizony szakember veszi kezelésbe hajkoronánkat. Így történik ez az esküvőnk napján is: tökéletes ruha, smink és nem utolsó sorban frizura!

Esküvői frizura trend 2018: a tökéletes választáshoz!

A hajszín fontossága és technika

Korábbi cikkünkben már felhívtuk a figyelmet arra, hogy milyen lépéseket kell megtegyünk a tökéletes frizura elkészítéséhez, legyen szó a stílusról, harmóniáról vagy éppen színkombinációról. (Ha érdekel, kattints ide!) Nem szabad elfelejteni, hogy nemcsak a helyszín és a dekoráció árnyalatai a fontosak, de frizuránk kiválasztásánál a hajszínünk is domináns döntési tényező, pláne ha egy kis elegáns vagányságra vágyunk!

eskuvoihajtrend_1

A természetes barna és vörös hajú hölgyeknél töretlen sikert aratnak a szabadkezes melírtechnikák, mint a Tiger Eye vagy a megunhatatlan Balayage. A technikák alkalmazásának segítségével extra finomságot, lágyságot és fényességet vihetünk menyasszonyi frizuránk ragyogásába!

Az idei év legtrendibb színei közé tartozik a Rose Gold, a Blorange és mindenféle gyöngyházszín, amely a szőke hajú hölgyeknek kedvez a választás esetén

Esküvői frizurastílusok 2018-ban

A legmeghatározóbb trendek gyakorlatilag nem újdonságok, sokkal inkább örökérvényűek. 2018-ban a fodrászati bravúrok sok esetben a természetességet, a letisztult formákat és stílusokat képviselik. Nincs ez másképp a menyasszonyi frizurák esetében sem. A mai fodrászati minimalizmus az olyan formákat és stílusokat helyezi előtérbe, amelyben loknik, laza feltűzések vagy éppen ellenkezőleg, feszes, de egyszerű kontyok jelennek meg.

#1 laza feltűzés

#2 feszes és letisztult konty

#3 romantikus és bohém hullámok

eskuvoihajtrend_11 eskuvoihajtrend_7

eskuvoihajtrend_9

Esküvői frizura trend 2018 – kép és frizura: Jancsi Adrienn

Esküvői frizura kiegészítők 2018-ban

A kiegészítők kiválasztásának legalább akkora szerepe van, mint a hajszín, vagy a fejformához igazított tökéletes frizura megtalálása. A menyasszony stílusát nem csak a hajkorona határozza meg, hanem a megfelelően kiválasztott hajdísz is. Az egyéniség kihangsúlyozása mellett az egyszerűbb textúrákat, illetve ruha stílusát is kiemeli a jól megválasztott darab. Egészen a királylányos tiarától kezdve, a romantikus virágos fejdíszeken át, a határozott és szexi bridcage fátyolig, az összes stílust képviseli egy-egy fejdísz, amellyekkel akár bohémséget vagy éppen tekintélyelvűséget is képesek vagyunk sugallni.

#1 tiara

#2 élővirág

#3 diadém

#4 koszorú

#5 bridcage fátyol

eskuvoihajtrend_6

eskuvoihajtrend_8

eskuvoihajtrend_3

eskuvoihajtrend_5

eskuvoihajtrend_4

Esküvői frizura trend 2018 – kép és frizura: Jancsi Adrienn

Az esküvői fátylakkal és fejdíszekkel kapcsolatban itt írtunk. Kattints!

Készítette: Gódor Virág

Képek & frizura: Jancsi Adrienn

További képek: itt, itt, itt, itt és itt

Tetszik az összeállításunk és szerinted másoknak is érdekes lehet? Köszönjük a Like-ot és megosztást! 😉 

Közzétéve: 2018-06-27 11:38

eskuvoihajtrend_9
eskuvoihajtrend_3
eskuvoihajtrend_4