Érezd még kicsit a nyári pezsgést az Eleven Australia kollekciójával!

Eleven_Australia_Alice_Springs_Collection_cover

Az ELEVEN Australia élettel teli világának szikráját és merészségét mutatja be az Alice Springs kollekció. A varázslatos ausztrál sivatagban megjelennek a különleges textúrák, és a mozgalmasság, könnyedség minden eleme. Strukturált vonalak, könnyed formák, egyedülálló textúrák, és egy maréknyi nyári pezsgés az őszre – inspirálódásra fel!

ELEVEN Australia Alice Springs kollekció 2019

Az ELEVEN Australia Alice Springs kampánya tele van élettel. A nyitott tereknek és a határtalan égboltnak köszönhetően, a frizurák egy sajátos módon képesek megjelenni – a kollekció ünnepli a harsány színeket és a különleges formákat. “Mivel a kampány a mozdulatokról és a színekről szólt, fontos volt, hogy ez a hajformákban is megmutatkozzon. A modellek természetes hajtextúrájával dolgoztunk, így a végeredmény nem tűnt túl tökéletesnek vagy mesterkéltnek. Azt szerettem volna, hogy ez a kampány is a szabadságot és az ELEVEN márka jellemét tükrözze. Modern, hordható és elérhető!” – árulta el Joey Scandizzo, az ELEVEN Australia  megálmodója.

Ausztrál környezet, szemkápráztató frizurák

Az Alice Springs frizurák elkészíte során alapterméknek számított a Miracle Hair Treatment, ugyanis a sziklás és száraz ausztrál környezetben különösen fontos volt a haj védelme. A frizurák stylingolásában és volumennövelésében elengedhetetlen terméknek számított a(z)

  • I WANT BODY Texture Spray,
  • Smooth and Shine Anti Frizz szérum,
  • Medium Hold Styling krém.

A termékek mellett fontos szerepet töltött be a kollekció fotózásához kiválasztott helyszín is, amelyről Andrew O’Toole Co-Creative Director mesélt: “Ez az Isten háta mögötti ausztrál vidék tökéletes helyszíne volt a kampánynak. A napégette puszták, a vörös dűnék és a mélykék égbolt tökéletesen visszaadtaazt a színpalettát, amit az ELEVEN csapata szeretett volna látni. Szerettük volna megmutatnia világnak ezt az elhagyott, ám gyönyörű vidéket. Csodálatos volt látni azokat a textúrákat, amiket Joey készített – mindvégig szem előtt tartotta a modellek természetes hajtípusát. Az aranyló fény és a hatalmas nyitott terek kiemelték az ausztrál vidékben rejlő csodát, amitől úgy érezhettük, hogy mi is a táj részei vagyunk.”

Eleven_Australia_Alice_Springs_Collection_6

Eleven_Australia_Alice_Springs_Collection_4

Eleven_Australia_Alice_Springs_Collection_8

Eleven_Australia_Alice_Springs_Collection_9

Eleven_Australia_Alice_Springs_Collection_3

Eleven_Australia_Alice_Springs_Collection_7

Eleven_Australia_Alice_Springs_Collection_12

Eleven_Australia_Alice_Springs_Collection_11

Eleven_Australia_Alice_Springs_Collection_2

Hair: ELEVEN Australia Co-Creative Director, Joey Scandizzo

Photography: ELEVEN Australia Co-Creative Director, Andrew O’Toole

Video: Ribal Hosn

Make-up:  Kylie O’Toole

Stylist: Karly Brown

 

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: ELEVEN Australia

Ha tetszett az ELEVEN gyönyörű Alice Spring kollekciója, oszd meg cikkünket – köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-09-25 18:05

Eleven_Australia_Alice_Springs_Collection_5
Eleven_Australia_Alice_Springs_Collection_7
Eleven_Australia_Alice_Springs_Collection_9