Elindult a Beauty & Style rendezvény szakmai regisztrációja!

beauty_and_style_hungexpo_2018_cover

Még javában tombol a nyár, de már most érdemes előre gondolkozni és regisztrálni az idei őszi legnagyobb szépségszakmai rendezvényére, a Hungexpo szervezte Beauty & Style Kiállításra. Szakmabelieknek a belépés ingyenes, csupán regisztrációhoz kötött. Pár kattintás és már kész is. Olvasd el a részleteket!  

“Kedves Partnereink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás szakmai látogatói regisztrációja elindult, amely a szépségipar területén tevékenykedő szakemberek számára – online regisztrációt követően – ingyenes belépést biztosít a kiállításra!

Továbbá, ahogy korábban ígértük, minden kiállító partnerünk számára korlátlan számú ingyenes e-ticket lehetőséget biztosítunk, amely interneten, a kiállítói profiljukban lesz elérhető (ehhez nyár végén küldjük a belépő kódokat). Az e-ticket – szintén online regisztrációt követően – szakmai partnerei számára ingyenes belépést biztosít majd a kiállításra.

A szépségipari szakemberek ITT tudnak regisztrálni a kiállításra.
 

Fodraszinfo jelentkezem gomb

beauty_and_style_hungexpo_2018_001

Miben kérjük az Önök segítségét?

  • Kérjük, osszák meg a szakmai regisztráció elindulásának és az ingyenes belépési lehetőségnek a hírét kollégáikkal és barátaikkal, hogy minél többen értesülhessenek a lehetőségről!
  • Közösségi oldalaikon és egyéb felületeiken osszák meg a Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás Facebook-eseményét facebook.com/events/928829093952161/
  • Kövessék a kiállítás Facebook és Instagram oldalát, és osszák meg a posztjainkat!

Köszönjük együttműködésüket, kellemes nyarat kívánunk és ősszel várjuk Önöket a kiállításon!

Szöveg és kép: Beauty & Style Kiállítás

Közzétéve: 2018-07-29 20:00

beauty_and_style_hungexpo_2018_001
debreczeni_zita_001