Elhunyt Chris Williams, a RUSH Hair International Colour Directora

elhunyt-chris-williams-boritokep

Szomorú napra ébredtünk, egy gyors lefolyású betegség következtében elhunyt a nemzetközi fodrászvilág egyik legtehetségesebb és legkreatívabb alkotója. Chris Williamstől, a RUSH Hair International Colour Directorától búcsúzunk.

Nyugodj békében, Chris Williams

Chris Williams egy igazi színfoltja volt a nemzetközi fordásztársadalomnak. Fantáziadús, precíz munkái évről évre nagy hatást gyakoroltak a hajszínváltoztatási trendekre, a RUSH Hair Colour Directoraként rengeteg szakembert motivált és inspirált munkásságával. Oktatóként önzetlenül osztotta meg tudását a tanulnivágyó fodrászokkal, pályafutása során minden mozzanata tükrözte a fodrászat iránti szenvedélyét. 

chris-williams-portre

Chris Williams portré

A RUSH Hair csapata is búcsúzik

“Mély szomorúsággal és nehéz szívvel osztjuk meg, hogy Chris Williams tegnap, rövid betegség után elhunyt. A RUSH nemzetközi Colour Directorának, Chrisnek a munkássága, nemcsak az Egyesült Királyságban inspirálta az iparágat, hanem a fodrászvilág egészében. Elképesztő kreativitással és intellektualitással értett a színek világához, olyan precizitást mutattak az alkotásai, ami a RUSH útját is fémjelezte.

Chrisre egy keményen dolgozó, szenvedélyes és rugalmas emberként emlékszünk, aki nagyszerű személyiség volt, és mindemellett felejthetetlen nevetéssel rendelkezett. Chris a RUSH életének minden színterén jelen volt, energiával töltötte meg az akadémiát, nagy hatást gyakorolt tanítványaira. 

Szakmai eredményei között nagyon büszkék vagyunk arra, hogy Chris-t 2018-ban a Fellowship of British Hairdressing kitüntetett tagjának választották, majd elnyerte a British Hairdressing Awards ‘Schwarzkopf Colour Technician of the Year’ címét. A RUSH csapatának tagjaként további három BHA-t nyert, később pedig a ‘Creative Head’s Most Wanted Hair Trend’ díját is bezsebelte. Chris munkásságának és alázatkész hozzáállásának köszönhetően széleskörű elismerésben részesült – ez az örökség örökre velünk marad…

Csapatunk összefogott, és pénzgyűjtésbe kezdett, hogy Chris megkapja azt a búcsút, amit megérdemel. Aki szeretne hozzájárulni, kérjük, látogasson el a biónkban található linkre.

Chris, a barátságod és a zsenialitásod örökre velünk marad; szeretünk téged. Nyugodj békében!”

– RUSH Hair Team

chris-williams-frizura-3

chris-williams-frizura-4

chris-williams-frizura-2
chris-williams-frizura-1

chris-williams-frizura-5

A Fodrászinfó csapataként őszinte részvétünk szeretnénk kifejezni mind a család, barátok, kollégák és az egész fodrászvilág számára. Nyugodj békében, Chris! 🕊

 

Szöveg és fordítás: Fodrászinfó

Forrás: Rush Hair & Beauty Instagram és Hairdressers Journal

Képek: Chris Williams Instagram-profil és HJ

Közzétéve: 2021-10-20 09:30