Elhalasztják az idei TOP HAIR – DIE MESSE szépségipari szakvásárt!

Top_Hair_Die_Messe_cover

Nem rég számoltunk be arról, hogy végül a COSMOPROF szépségipari kiállítás júniusban nyitja meg kapuit, most pedig a TOP HAIR – DIE MESSE és a BEAUTY DÜSSELDORF szépségipari szakvásár is bejelentette, későbbi időpontban tartja meg a programjait. Ezúttal is a koronavírus áll a háttérben, és természetesen az egészségünk védelme.

TOP HAIR – DIE MESSE szépségipari szakvásár 2020

Most már Európa-szerte felfedte magát a koronavírus, aminek következtében a legtöbb jelentős rendezvényt – ezek között a szépségipari kiállításokat és szakvásárokat is – biztonsági okokból elhalasztják a szervezők. A körülmények tekintetében a Messe Düsseldorf Group két jelentős eseménye, a TOP HAIR – DIE MESSE szépségipari szakvásár, illetve a BEAUTY DÜSSELDORF is új időpontban kerül megrendezésre. 

“Az ügyfeleink, a partnereink és az alkalmazottaink egyaránt bíznak bennünk, bíznak a nemzetközi nagyszabású és professzionális rendezvényeink sikeres lebonyolításában. Ezen túl azonban olyankor is számíthatnak ránk, amikor egy kritikus helyzetben egy nehéz döntést kell meghoznunk a biztonságuk érdekében.” – nyilatkozta Werner M. Dornscheidt, a Messe Düsseldorf GmbH vezérigazgatója.

TOP_HAIR_Die_Messe_2020_szakvasar_fodraszinfo_(9)

TOP HAIR – DIE MESSE szakvásár új időpont

Egyelőre még hivatalos információk nem kerültek ki arról, hogy mikor rendezik meg 2020-ban a TOP HAIR – DIE MESSE szakvásárt, de abban biztos lehetsz, hogy azonnal értesítünk a változásról. Ne maradj le, kövesd a különböző platformjainkat:

#1 Fodrászinfó weblap mindenkinek

#2 Fodrászinfó Facebook a szépségipari rajongóknak

#3 Fodrászinfó Pro a szakembereknek

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás: itt

Oszd meg másokkal is a hírt, hogy időben felkészüljenek a változásokra – köszönjük! 

Közzétéve: 2020-03-02 14:48