Elhalasztásra kerül a TOP HAIR és a BEAUTY DÜSSELDORF szakvásár

TOP-HAIR-BEAUTY-DUSSELDORF-cover

A TOP HAIR – DIE MESSE és a BEAUTY DÜSSELDORF szakvásárok idén sem a tervek szerint kerülnek megrendezésre. A járvány harmadik hulláma miatt történő korlátozások csak megerősítették az esemény szervezőit abban, hogy a nagyszabású rendezvényt egy évvel későbbre halasszák. A Messe Düsseldorf csapata tehát, a társszervezőkkel, az egyesületekkel és a partnerekkel szoros együttműködésben úgy döntött, hogy lemondja a május végére tervezett időpontot.

TOP HAIR – DIE MESSE és BEAUTY DÜSSELDORF: jövőre találkozunk!

Az egyik szemünk sír, a másik nevet. Már biztosan sokat vártátok (velünk együtt), hogy minden visszaálljon a régi körforgásba. Ennek ellenére, ahogyan tavaly, úgy most is azt gondoljuk, hogy a nagyszabású rendezvények esetén még mindig a halasztás a legjobb döntés, ami társadalmi felelősségvállalás tekintetében megszülethet. A szervező csapat is üzent a szépségipari szakembereknek, és szerencsére már azt is tudjuk, hogy a jövő évre melyik dátumot kell felírni a naptárba!

Erhard Wienkamp, ​​a Messe Düsseldorf ügyvezető igazgatója:

“Sajnos a fertőzési arányok állandóak, és nem látjuk a korlátozások végét. Emiatt nem tudjuk azt garantálni, hogy az események a szokásos módon zajlanának le. Szerettük volna elérni, hogy minden résztvevő biztonsággal el tudjon látogatni hozzánk, hiszen a kozmetikusokat és a fodrászokat módfelett érintik a korlátozások. Sajnáljuk, hogy le kellett mondanunk a vásárokat, viszont már most elkezdtünk összpontosítani a 2022. március 4-6. között megrendezésre kerülő vásár eseményének előkészítésére.”

Dr. Helmut Drees, a Cosmetic Professional Association (VCP) elnöke:

“A VCP teljes csapata nagyon csalódott, hogy idén sem kerül sor a BEAUTY Düsseldorfra. Ez a vásár hihetetlenül fontos platform a kozmetikai ipar számára. Így bárki közvetlen kapcsolatba tud kerülni a B2B partnermárkákkal azért, hogy bemutassa az újításait. Egy ilyen esemény pillanatok alatt meghatározóvá válik az emberek közt kialakuló gondolatváltásoknak köszönhetően. A koronajárvány miatt jelenleg rendkívül korlátozottak vagyunk, ezért attól tartunk, hogy egy májusban megrendezett vásár még akkor sem jó döntés, hogyha a szervezés mögött álló higiéniai intézkedések példaértékűek. A kiállító cégeknek azonban szükségük van a megbízhatóságra, az előre tervezésre, ezért úgy gondolom, hogy az esemény lemondása és elhalasztása a helyes döntés és a helyes út.”

Christian Schikora, a TOP HAIR International GmbH vezérigazgatója:

“A TOP HAIR – DIE MESSE Düsseldorf 2021 törléséről szóló döntés nagyon nehéz volt minden érintett számára. Keményen és nagy lelkesedéssel dolgoztunk az előkészületeken, és valóban vártuk. Ennek a vásárnak továbbra is az egyik legjobb, legbeszédesebb és legszebb eseménynek kell megmaradnia, de a világjárvány sajnos ellehetetlenítette a megrendezését.”

Top_Hair_Die_Messe_8

TOP HAIR – DIE MESSE szakvásár 2019

TOP HAIR DIE MESSE & BEAUTY DÜSSELDORF ÚJ DÁTUM

2022. március 4-6. (péntek-vasárnap)

Top_Hair_Die_Messe_13

Egy kis hangolódásért kattints ide: 

5+1 ok, amiért ott a helyed a TOP HAIR – DIE MESSE szakvásáron

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás: Beauty Düsseldorf

Cover: itt

Köszönjük a lájkot és a megosztást! 🙂

Közzétéve: 2021-03-02 16:40