Eleven Australia look&learn szeminárium Melvin Lane-nel – fényképes beszámoló

elevenaustralia_lookandlearn_szeminarium_cover

Az Eleven Australia 2011-ben tört be a fodrászpiacra. A márka fiatalos, barátságos megjelenése és filozófiája az első pillanattól magával ragadó. Azért, hogy közelebbről is megismerjük a céget és betekintést nyerhessünk munkásságukba, ma ellátogattunk oktatásukra, amelyet Melvin Lane tartott Budapesten.

Eleven Australia look&learn szeminárium Melvin Lane-nel – fényképes beszámoló

2018. október 29-én 10 órakor vette kezdetét az Eleven Australia szemináriuma a Hold utcában. Már az oktatás megkezdése előtt is tele volt mosolyokkal és érdeklődéssel a családias hangulatú hely, és a java csak ezután következett. A napot Subert Zsolt – a magyarországi Eleven Australia vezetője – nyitotta meg, majd a szót Melvin Lane vette át, aki nemcsak egy hatalmas szakmai alázattal, de odaadó lelkesedéssel vezetett be minket a jelenleg futó legnagyobb trendek elkészítésének praktikáiba. 

elevenaustralia_lookandlearn_szeminarium_29

Eleven Australia oktatás és filozófia

Az oktatás kezdetén egy teaser videóval inspirálódott a közönség, majd az Eleven Australia termékcsaládjába és filozófiájába nyertünk betekintést. A márka azzal a céllal jött létre, hogy könnyen használható termékeket megfizethető áron forgalmazzon, illetve a frizurák tekintetében is ezt a szellemiséget vigye tovább. Egy professzionális cég, amely mégis a lakosságnak szól elsősorban. Megismerhettük a brand legalapvetőbb termékeit, majd ezután következett a szeminárium legérdekesebb része, a frizurák elkészítése. 

Melvin az oktatás folyamán három előkészített hajon dolgozott, amelyeknél mind szerepet játszott a modellek személyiségének kihangsúlyozása; a jó értelemben vett egyszerűség, hétköznapiság és divat.

elevenaustralia_lookandlearn_szeminarium_9

Az Eleven Australia szemináriumán elkészített frizurák

Melvin az első modellnek egy egyszerűnek tűnő, de precizitást igénylő alsó kontyot készített, amelynek kezdetén bemutatta, hogy hogyan lehet romantikus hullámokat készíteni hajvasalóval. Az elkészített konty gyakorlatilag multifunkcionális, ugyanis alkalmi/esküvői viseletként ugyanúgy megállja a helyét, mint az utcán. 

elevenaustralia_lookandlearn_szeminarium_27

A második frizura esetében szintén a mai trendi hullámok kerültek a fókuszba, azonban ebben az esetben már sütővassal dolgozott. Melvin mindvégig az összhangra törekedett. Arra, hogy a frizurák éppen annyira legyenek “Eleven Australia” kompatibilisek, mint “Melvinesek”. Ennek jegyében a harmadik frizura kapcsán – amelyet egy végtelenített fonatként emlegetett -, külön hangsúlyt fektetett a hajvonalak kihangsúlyozására, ugyanis ez az ő stílusának velejárója.

elevenaustralia_lookandlearn_szeminarium_26

elevenaustralia_lookandlearn_szeminarium_25

A szeminárium alatt sok olyan apróságnak tűnő, de nagyon fontos információval is gazdagabbak lettünk, hogy egy-egy frizura elkészítésénél, miért jobb a babatű használata, mint a hullámcsaté, vagy éppenséggel, hogy a fodrász milyen esetben jár még fogászatra – kizárólag szakmai szempontból. 🙂 A képzés során megismerhettünk számtalan terméket – kondicionálót, hajkefét stb. -, amely tökéletes párhuzamban volt a technikák elsajátításával.

elevenaustralia_lookandlearn_szeminarium_2

A közönség igazán elégedett volt, az oktatás végén csodájára jártak a hajak textúrájának, fényességének, bájának. Az Eleven Australia szemináriuma kedves szavakkal és sok mosollyal zárult, ahol maradt még hely a termékek áttanulmányozásának, a Melvin Lane-nel készített szelfiknek és nem utolsó sorban a kakaóscsigáknak. 🙂

elevenaustralia_lookandlearn_szeminarium_24

elevenaustralia_lookandlearn_szeminarium_20

elevenaustralia_lookandlearn_szeminarium_7

elevenaustralia_lookandlearn_szeminarium_22

elevenaustralia_lookandlearn_szeminarium_19

elevenaustralia_lookandlearn_szeminarium_21

A teljes képgalériáért kattints ide!

 

 

Szöveg: Gódor Virág

Képek: Eleven Australia Hungary és Gódor Virág

Ha tetszett a beszámolónk, akkor lájkolni, megosztani és szeretni ér! 🙂

Közzétéve: 2018-10-29 22:23

elevenaustralia_lookandlearn_szeminarium_27
elevenaustralia_lookandlearn_szeminarium_24
elevenaustralia_lookandlearn_szeminarium_25