#EEWella Trends Movement: az év online fodrászversenye

EEWella-Trends-Movement-online-fotopalyazat-cover2

Elkezdődött a hivatalos Wella Professionals által megrendezett online fodrászverseny az #EEWella Trends. A fodrászok nemzetközi versenytársakkal mérhetik össze tudásukat, és megmutathatják a Wella közösségének, milyen káprázatos hajszíneket és frizurákat tudnak alkotni. A verseny többfordulós és egészen április végéig lehet rá jelentkezni. A győztesek természetesen nem távoznak üres kézzel, a hetente kihirdetett 10 nyertes egy különleges Wella Professionals ajándékcsomaggal lesz gazdagabb.

A kezdeményezés egész Kelet-Európa Wella közösségét megszólította

A Wella Professionals most egy olyan mozgalommal rukkolt elő a Kelet-Európa országai számára, amely a jelenlegi, megnehezített körülmények ellenére is izgalmat csempész a fodrászok életébe. A verseny neve nem más, mint az #EEWellaTrends, amelynek már a nevéből sejthetjük, hogy a közösségi média légkörében zajlik – egészen pontosan az Instagramon.

EEWella-Trends-Movement-online-fotopalyazat-1

#EEWellaTrends: fodrászverseny az Instagramon 

Az #EEWella Trends Movement fodrászverseny célja

Az új mozgalommal a Wella nemzetközi csapata nemcsak világelső hajfestékeinek színvonalát szeretné hangsúlyozni, hanem azt is, hogy mennyire fontos számára a közösséghez tartozás erősítése – ebből is ered a #WellaFamily kifejezés. A személyes találkozók hiányában a Wella Professionals célja, hogy a mozgalom segítségével egyesítse az elkötelezett fodrászokat, és mindennapi motivációt nyújtson számukra a pandémiás helyzetben is.

A fodrászok végül világszerte hatalmas lelkesedéssel vágtak bele 2021 online fodrászversenyébe, íme néhány győztes munka:

EEWella-Trends-Movement-online-fotopalyazat-2

EEWella-Trends-Movement-online-fotopalyazat-3

Megvan az #EEWella Trends Movement első magyar győztese!

A fodrászverseny tehát egész Kelet-Európában megrendezésre kerül, így Magyarországról is várják a jelentkezőket! Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a februári győztesek között tudhatunk egy hazai fodrászt is. Vladika Alex (Instagram-oldala:@valex_hair) #CreamBlonde hajszínmegoldása lenyűgözte a nemzetközi zsűrit, ezért is választották be a tehetséges fodrász munkáját a témakör tíz legszebb hajfestése közé. A Wella Professionals, illetve a Fodrászinfó csapata ezúton is gratulál neki! 🙂 

EEWella-Trends-Movement-online-fotopalyazat-4

Vladika Alex győztes munkája

Minden, amit az online fodrászversenyről tudni érdemes

Az online fodrászverseny platformja tehát az Instagram, ahol megadott hashtagek segítségével tudnak a versenyzők részt venni a megmérettetésen. A verseny több fordulóból áll, hiszen minden héten kihirdetésre kerül 10 győztes, Kelet-Európa bármely országából. Hétről hétre neves – a résztvevő országok – fodrászinfluenszerei választják ki a számukra kiemelkedő alkotásokat.

Így lehetsz Te is versenyző:

Ha szeretnél részt venni a pályázatban, akkor nincs más dolgod, mint inspirációt meríteni a hónapban kihirdetett trendek közül, és választani egy színt, amelyet saját szalonodban el is készítesz. A végeredményről:

  1. fotót kell készítened,
  2. fel kell töltened a saját Instagram-oldaladra,
  3. majd használni kell a megadott hashtaget és tageket (Például: #EEWellatrends #a hónap árnyalata, amit használtál, @wellahair, @wellastudio_budapest, @wellahairhungary)

A verseny heti győzteseinek fotóiról, valamint a minden héten kihirdetett influenszerekről, a Wella Professionals hivatalos magyarországi Instagram-oldalán tudsz tájékozódni!

EEWella-Trends-Movement-online-fotopalyazat-5

Ezekre a trendekre készülhetsz márciusban:

Az #EEWella Trends a Wella Professionals színes krémhajfesték palettájának hangsúlyozására is koncentrál, így a természetes hajszínek mellett, az extravagánsabb színek között is válogathatnak a fodrászok. Ilyen például a #peonyhair, vagy a #mutedlillac hajszín, amelyek egyszerre vagányok és nőiesek.

EEWella-Trends-Movement-online-fotopalyazat-6

A képen látható munkákat készítette: @stoolissasanni, @wellahairuki, @cabiryurtlu, @meredithadellehairstylist

Ha több információra van szükséged…

…kattints ide, és lépj kapcsolatba a Wella Professionals csapatával! Az online fodrászverseny minden szakember számára egy remek lehetőséget nyújt a Wella Professionals közösségében való kiemelkedésre. Figyeld a folyamatosan érkező bejelentéseket, és csatlakozz a megmozduláshoz! Ha pedig szeretnéd megtudni, hogy a nemzetközi és a hazai Wella Professional partnerfodrászok hogyan készítik ezeket a nagyszerű frizurákat és trendeket, akkor látogass el a márkaképviselet megújult weboldalára, ahol számos online és gyakorlati képzésre is regisztrálhatsz!

 

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Wella Professionals Hungary

Lájkold és oszd meg a hírt, hogy minél többen kedvet kapjanak a versenyzéshez – köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2021-03-03 17:25

EEWella-Trends-Movement-online-fotopalyazat-1