ECHOSLINE szeminárium 2019 – ha innovatív tananyagra vágysz

echosline_oktatas_tanulas_cover

Az ECHOSLINE 15 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot Olaszországban, majd nem sokkal később már nemzetközi szinten is elismert prémium márkává vált. A brand töretlen népszerűségét folyamatos kutatómunkáinak, és az ezáltal megalkotott magas színvonalú professzionális termékeinek köszönheti. Az ECHOSLINE évről-évre, minimum 4-5 innovatív terméket dob a piacra, amivel megkönnyíti a fodrász szakemberek, és vendégeik életét. Többek között ezért is érdemes ellátogatni a márka októberi szemináriumára, hiszen nemcsak nagyszerű oktatóktól tanulhatsz, de bepillantást nyerhetsz a legújabb ECHOSLINE technológiák rejtelmeibe is. Hogy mik ezek pontosan? Odalent mindent megtalálsz!

ECHOSLINE szeminárium 2019

Fel a kezekkel! Te jelentkeztél már az ECHOSLINE 2019-es októberi oktatására? A kérdésünk ugyan költői, figyelemfelkeltési vágyunk viszont annál komolyabb és izgalmakkal telibb. A professzionális márkák egytől-egyig aprólékos technológiák mentén egyre kímélőbb, hatékonyabb és természetes összetevőkből készítik el új termékeiket, ezért nehéz megmondani, hogy az egyik valójában miben is jobb a másiknál. 

Erre a kérdésre aligha van jó válasz – hiszen az ízlések és pofonok mellett – az sem mindegy, hogy milyen karakterű, és milyen életvitellel rendelkező személlyel állunk szemben, ha a frizurájáról van szó. Az ECHOSLINE-nak minden problémára, hajszínre és innovatív technológiára van egy válasza! Úgy tartják, hogyha nem hiszed, akkor járj utána, úgyhogy találkozzunk Cserkeszőlőn

2019. október 11-13. között az Aqua Spa Hotelben.

Echosline_oktatas_1

ECHOSLINE innováció: tapasztald meg te magad!

Ha szeretnél professzionálisabb szakemberré válni, és szeretnéd felvenni a versenyt a mai szalontechnikákkal és terméktrendekkel, akkor az ECHOSLINE kétnapos cserkeszőlői szemináriumán tutira ott a helyed!

Miért érdemes ellátogatnod? Már mutatjuk is!

#1 KARBON9 aktívszenes termékcsalád

A szén bőrápoló hatásait már az ókori Egyiptomban is felismerték, napjainkban pedig ki más építette volna be saját szortimentjébe, mint az ECHOSLINE szakemberei. Mivel a szén képes a mélytiszításra és a regenerálásra, a termékfejlesztők hamar felismerték, hogy a megelőzés érdekében is tökéletes ellenszernek bizonyul a különböző káros hatásokkal szemben.

A Karbon9 legújabb termékeit a környezeti hatások elleni védelemre fejlesztették ki. A Karbon9 aktívszenes termékcsalád palettája négy új termékkel bővült, amiknek közös jellemzői, hogy gátat szabnak a napozás és egyéb külső tényezők hajat roncsoló hatásainak. Minden nő rémálma, amikor tökéletes hajjal megy el nyaralni, mégis vállalhatatlan szénakazallal a fején érkezik haza – de ennek most vége! Szeretnéd megtudni hogyan? Ismerünk egy helyet és egy időpontot… 🙂

echosline_oktatas_tanulas_1

#2 KRIOterápia és Frozen Machine

Ha még nagyon idegennek tűnik a címben szereplő két szó, akkor biztos, hogy ott a helyed az októberi ECHOSLINE szemináriumán. Miért gondoljuk így? Azért mert a KRIOterápiával és a Frozen Machine gép használatával egy olyan szalonszolgáltatást tudsz nyújtani vendégeidnek, mint azelőtt még soha.

A KRIOterápia egy olyan kezelési mód, amely az alacsony hőmérséklet segítségével rendkívüli módon lezárja a kutikulát, lefagyasztja a sérült hajrészeket, és ezáltal regenerálja a haj szerkezetét. Nemcsak a mindennapos káros hatásoktól védi meg a hajat, de még a hajfestés és a tartós hajegyenesítés pillanataiban is. Itt az idő, hogy megtanuld alkalmazni a Frozen Machine-t, ezzel egy még hosszantartóbb és egészségesebb frizurát biztosítva vendégeidnek!

echosline_oktatas_tanulas_2

A cserkeszőlői oktatás részleteiért kattints ide, de ha az ECHOSLINE oktatói gárdájára vagy kíváncsi, akkor ide klikkelj!

 

Szöveg: Fodrászinfó

Forrás és képek: ECHOSLINE

Oszd meg másokkal is, amit olvastál, hátha ők is kedvet kapnak az októberi ECHOSLINE oktatásához – köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-09-03 18:33

echosline_oktatas_tanulas_cover
echosline_oktatas_tanulas_cover
echosline_oktatas_tanulas_1